Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Maç Kritik Viraj | Galatasaray SK - Gençlerbirliği | 03.05.2014 @19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Theridone said:

STAT: TT Arena
SAAT: 19.00
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV
GALATASARAY: Ufuk, Veysel, Chedjou, Semih, Telles, Yekta, Selçuk, Melo, Hajrovic, Sneijder, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini
GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Serkan, Ahmet, Hakan, Uğur, Doğa, Jimmy, Gosso, Petrovic, Zec, Stancu
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
tags: deng güçlerin mücadelesi, 2. sürekli değişiyor, lig çok heyecanlı

La Rıdo kupa maçını da senin yüzünden verdiydik cenabet herif, sen açma başlıkları abine bırak mübarek elimlen açayım haftaya, Feneri şampiyon yaptım BJKyı da CLye sokacam sdf
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Theridone said:

STAT: TT Arena
SAAT: 19.00
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV
GALATASARAY: Ufuk, Veysel, Chedjou, Semih, Telles, Yekta, Selçuk, Melo, Hajrovic, Sneijder, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini
GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Serkan, Ahmet, Hakan, Uğur, Doğa, Jimmy, Gosso, Petrovic, Zec, Stancu
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
tags: deng güçlerin mücadelesi, 2. sürekli değişiyor, lig çok heyecanlı

La Rıdo kupa maçını da senin yüzünden verdiydik cenabet herif, sen açma başlıkları abine bırak mübarek elimlen açayım haftaya, Feneri şampiyon yaptım BJKyı da CLye sokacam sdf

Abi ben bilemedim ki bunlar devre arasinda cavcav baskanla anlasacaklar :/
Mesaj tarihi:
daha erken atması gerekiyordu gs'nin, 70'te açtım ben BJK maçından sıkılıpta bildiğin zaten pas bile yapamıyor ya da yapmıyordu Gençler. Hayır kendileri içinde çok kritik maç olmasa yattılar diyeceğim de işte garip... Çok düşmüşlerdi oyundan, ne oldu ilk yarı aşırı yüklenmemi yaptılar ne asdf
Mesaj tarihi:
unity said:

ilk sayfalardaki iyi gun taraftariyla anadolu takimi besiktasli taraftarlarin postlarini sticky yapmak lazim. yine efsane bir GS topiki.

Hos geldin valequenta, ilk sayfalarda postunu bulamadim nerelerdeydin hewal
  • Yeni Oluştur...