Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 takımın olayı durum berabere olduğunda salmak galiba, 2-2 oldu yine dalgaya vurdu millet
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 iyi oldu ya asjlfhasfd hiç umudum yoktu bu maçtan
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 aktiftablet said: son pazarlıklar sürüyor şu an anlaşmışlar fiyatta
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Theridone said: STAT: TT Arena SAAT: 19.00 HAKEM: Halis Özkahya YAYIN: Lig TV GALATASARAY: Ufuk, Veysel, Chedjou, Semih, Telles, Yekta, Selçuk, Melo, Hajrovic, Sneijder, Burak TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Serkan, Ahmet, Hakan, Uğur, Doğa, Jimmy, Gosso, Petrovic, Zec, Stancu TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek tags: deng güçlerin mücadelesi, 2. sürekli değişiyor, lig çok heyecanlı La Rıdo kupa maçını da senin yüzünden verdiydik cenabet herif, sen açma başlıkları abine bırak mübarek elimlen açayım haftaya, Feneri şampiyon yaptım BJKyı da CLye sokacam sdf
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 tinerli ellerinizle silmeyin gozleriniz, yakar.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 şike teşviğin kirlettiği elden temizdir tinerli eller
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 "Tatar Ramazan" said: Theridone said: STAT: TT Arena SAAT: 19.00 HAKEM: Halis Özkahya YAYIN: Lig TV GALATASARAY: Ufuk, Veysel, Chedjou, Semih, Telles, Yekta, Selçuk, Melo, Hajrovic, Sneijder, Burak TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Serkan, Ahmet, Hakan, Uğur, Doğa, Jimmy, Gosso, Petrovic, Zec, Stancu TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek tags: deng güçlerin mücadelesi, 2. sürekli değişiyor, lig çok heyecanlı La Rıdo kupa maçını da senin yüzünden verdiydik cenabet herif, sen açma başlıkları abine bırak mübarek elimlen açayım haftaya, Feneri şampiyon yaptım BJKyı da CLye sokacam sdf Abi ben bilemedim ki bunlar devre arasinda cavcav baskanla anlasacaklar :/
warimathras Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Ünal Aysal elini cebine atmış bariz bu
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 applev0dka said: şike teşviğin kirlettiği elden temizdir tinerli eller ulan ondan da yargilanan sizdiniz asdf. neyse EZ- DIK
unity Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 ilk sayfalardaki iyi gun taraftariyla anadolu takimi besiktasli taraftarlarin postlarini sticky yapmak lazim. yine efsane bir GS topiki.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 hayrovic fena balonmuş yalnız ya asfljahsfl elimizde fena patladı.onun yerine amrabat olsaydı çok daha faydalı olurdu bu sene
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 daha erken atması gerekiyordu gs'nin, 70'te açtım ben BJK maçından sıkılıpta bildiğin zaten pas bile yapamıyor ya da yapmıyordu Gençler. Hayır kendileri içinde çok kritik maç olmasa yattılar diyeceğim de işte garip... Çok düşmüşlerdi oyundan, ne oldu ilk yarı aşırı yüklenmemi yaptılar ne asdf
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 applev0dka said: şike teşviğin kirlettiği elden temizdir tinerli eller
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 unity said: ilk sayfalardaki iyi gun taraftariyla anadolu takimi besiktasli taraftarlarin postlarini sticky yapmak lazim. yine efsane bir GS topiki. Hos geldin valequenta, ilk sayfalarda postunu bulamadim nerelerdeydin hewal
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 http://data2.whicdn.com/images/57338344/original.jpg
Öne çıkan mesajlar