BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Birazdan ofisten çıkıp eve dönüp eve almayı düşünüyorum Bu rubicon'u alırsam şimdi bir artısı olucakmı yoksa ilerliyen zamanda alsamda olur mu?? Irk rehberi forumda göremedim. Irkların avantajları dezavantajları farklılıkları nedir?? Herhangi bi mmorpg deki gibi healer tank dps olayından çok daha özgürüz gibi duruyor. Kamyon Şöförü gibi biryerden bi yere kargo mu taşıyabilirmiyim? Eğer yapamıyorsam bana biraz mining hakkında bilgi verirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Rubicon ek paketlerinden biriydi. Eve de ek paketler ücretsiz, yani oyunu alınca rubiconda gelen güncellemerde yüklenicek otomatik. Irklar çok farketmiyo, zaten hangi ırkı secersen seç her ırkın gemisini kullanabiliosun skill kasarak. Mining taşımada gallente gemileri iyi, oyunda ilk yapıcağın buysa gallente açman iyi olur sanırsam. Dediğin gibi belli bir tank healer (logi) kavramı yok. Skill kasarak istediğini yapabilirsin. Evet taşımacılık yapabilirsin gerekli gemilerin skillerini kasarak. Hem çok sıkıcı hemde bir o kadar eğlenceli bi oyundur. 2007 den beri (yer yer ara vererek) oynadıgım tek oyundur kendisi. Tavsiye etsem mi etmesem mi bilemedim o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 etsen iyi olurdu :D başka bir diycek birşeyi olan var mı acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 2004 ten beri ara ara niyetlendiğim, hep 1-2 hafta trial sonunda paraya kıyamadığım, sabredemediğim oyun bu ya. hala da acaba başlasam mı demiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Ya tavsiye ederimde 2 3 ay oynayip birakican muhtemelen :) Bu arada piyasadaki en iyi ve kapsamli oyun diyebilirim hic tereddut etmeden. Ama iste simulasyon tadinda oldugu icin yoruyo insani yer yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 oyunu aldım karakter açıp oynamaya vaktim olmadı yeni başlıyan biri için acaba önce klasik savşmayı öğrenip sonra mı diğer şeylerle uğraşsam yoksa direk mining olayına bilemedim bekliyorum onun için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 mining, taşımacılık, industry genel itibariyle çok yavaş ilerleyen ve çok sabırlı olmayı gerektiren şeyler. rekabet çok acımasız olduğu için (milyon milyon skill pointli, milyar milyar ISK'lı adamlar piyasada) tutunmak çok zor. benim tavsiyem pvp'e girmek için hangi skilleri geliştirmek gerekiyor onları öğren, sonra faction sistemiyle bir cooperation'a katılarak pvp'e gir. ben oyunu 10 ay falan oynamışımdır ara ara, bir sürü miner, taşımacı vs. karakterim var. PvE odaklanırım dedim, PvE belli bir yerden sonra çok bayıyor, bir noktada PvP'e geçerim dedim, geçemedim. en iyisi direkt pvp'de oyunu öğrenmek. PvE'de öğrendiğin şeylerle PvP'de öğrendiğin şeyler çok farklı çünkü (karakterin skill gelişimi de çok farklı tabii) 1-2 ayda bırakmak istemiyorsan pvp go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Bencede pvp odakli skill kas, zaten o skillerle pvede yapabiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Hangi ırkla başlıyım sizi dinleyip ilk başta pvp üzerine gidicem ileride belki mining taşımacılık işine girerim :D amarr gemileri tanımlanamayan uçan çizimlere benziyor :D çok hoşuma gidiyor açıkcası ama diger ırklar nasıl bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 hangi ırkla başlayacaginizin pek bir önemi yok aslında ama şu açıdan fark yaratabiliyor ırklar başlangıçta. oyun similasyon üstüne olduğu için ırklar arasindaki kullanılan silahlar farklı oldugundan her ırk orda biraz ayrıma gitmiş oluyor. örnegin, caldari ırkı missile kullandığından dolayı kimilerine göre hem pvp hemde pve de, kimilerine göre sadece pve de, kimilerine göreyse hiç eglenceli gelmediginden kullanıslı gelmeyebiliyor. her silah çeşidinin avantajları ve dezavantajları var, yine missiledan örnek vercek olursak eger target gemi 5k üstü bi hıza sahip degilse (tabi bu sizin yine missile skilleriyle alakalı bir durum) her türlü o targetta belirli bir oranda damage verebiliyorsunuz ama durum diger turret gemilerinde çok degisiyor. orda fizik kuralları (uzayda?) devreye girerek transversal velocity gibi kavramlar ortaya cıkıyor. tabi diger ırklarında kendine gore avantajları var. amarrın mermi sıkıntısı yok mesela ve mermilerine göre meseafe tayin edebiliyorsunuz turret launcherinizden hariç olarak ama dezavantaj olarakta geminizin capacitorunden yemesi sıkıntı yaratabiliyor eger capaciyor managmentiniz iyi degilse, gallentede keza aynı sayılabilir ama gemileri genelde agir dps ve drone dps ustune dondugu icin genelde gallente gemileri close range mantıgına sahip oluyorlar. minmatar ise yine turret olmasina ragmen diger 2 irka avanataj olarak hem capacitor yememesi hemde mermide damage çeşitliligi olmasi ( damage çeşitliliginden kasıt amarr sadece electromagnetic ve thermal, gallenteyse kinetic ve explosive vurabiliyor sadece ama buda kafanızı karıstırmasın oyunda buda hiçbirzaman sorun olmuyor eger nerde ne yapcaginizi ogrenirseniz.) özetlemek gerekirse başlarda ne kadar çok şey denerseniz o kadar iyi aslında bana göre, çünkü önemli olan ne kadar kısa sürede ne istediginizi anlarsanız ve ona erken yönelirseniz o kadar zevk alma seviyeniz artacaktir. bana göre eve de 2 önemli şeyden birisi zaten budur digeri de tabiki tecrübe, ondan sonra gerisi geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Hepinize çok teşekkür ederim. Başka bir fikri tavsiyesi olucak olan olursa da yazarsanız çok sevinirim hepsini teker teker okuyup tartıp biçiyorum. Şu anda yazılanları okuduktan sonra mining ve transport olayını bir kenara bıraktım eğer devam edersem oynamaya, oyuna alışınca uğraşabilceğim bir şey olucak. Gözüme güzel gözüken bi karakter yaratıp evrenin sonsuzluğuna sizi kendimi bırakıcam çok teşekkürler tavsiyler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Baslayacaksan bir an once basla. Kasacagin her skill kardir. Ingilizcen yeterli seviyede ise eve uni diye bi corpmu alliancemi ne var, gir ona. Hem oyunu ogren hemde yalniz kalmadan oyununu oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Açtım bir tane karakter gözüme güzel gözüken diye yola çıktım ama bildiğin minibüscü açtım pala bıyıklı yelekli felan dün tutorial'e başladım 2 tane gemi patlattım tutorialde 1 tane skill öğrendim işten eve geldiğimde bitmiş olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 tebrik ederim hoşgeldin. cok fazla iyi kötü yorum gelebilir oyunla ilgili ama önemli olan senin aldığın zevk ve sana yasattığı hisler bunu unutma. zevk almak icin oyna ve emin ol oyun, eğer ona sabır gösterirsen güzel vakit gecirmeni sağlayacaktır zira, atmosferi bence cok basarılı bir oyun. ihtiyacın olan her durumda damerkez kanalından ya da buradan dilegetirirsen birsürü yardımcı olacak arkadas var, bir sekilde destek olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 abi, bir virgul kullanin, bir nokta koyun yazilariniza, lütfen! gozlerim sisti okurken yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Açtım oynuyorum bir kaç gündür. Tutorial kısmı çok uzun sürdü halen bitmemiş olmamasından süpheleniyorum. :) Bir tane bana atros mu ne aldım questle. Keyfim yerinde daha etliye sütlüye bulaşmadım. kendimce takılıyorum sanırım iyi gidiyor :D Logar ne yazmışsın diye baktım dilbilgisi tavsiyesi vermişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 dilbilgisi degil, noktalamaya biraz dikkat edin yazmisim! 2. klavyemde turkce karakter olmadigi icin pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 peki türkçeyi bir kenara koyarsak, eve online hakkında ne düşünüyorsun :D eve online için iphone larda official bi application var mı ? karakterimi telefonumdan da takip edebiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Oha grafikler bu kadar güzel mi? http://www.youtube.com/watch?v=jTeuv2hjvZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yFTUazuGdTw niye fransızcasını koydun videonun ya yeni expansionun videosu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 o kadar değil de sanırım max ayarlarda baya güzel :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Gayet o kadar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 şu görüntüleri bi türlü izliyemedim eve gidincede direk oyuna giroyrum ama full grafikse o görüntüler evde o şekilde oynuyorum gayet başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 O video ile gaza gelme bence. Videodaki olaylar prensip olarak gerceklesir belki ama efektlere hic aldanma. Sunu da belirtmek lazim. Ordakilerden daha buyuk savaslar da gorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 aldım oyunu şuanda iyiki almışım diyorum sadece gallante oynuyorum ama amarr shipler çok hoşuma gidiyor her an amarr geçebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar