aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 arya gemiye binip braavosa gitcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 zaugna hound'un lightning lord ile düellosu ve an corp sahnesi olur muhtemelen. belki orada lady stoneheart'ın adı geçer. kalanı senin dediğin gibi olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ok adar çok şey kaldı ki hangisi olucak hangisi olmicak karar veremiyorum :D ama tywinin olucağından emin gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Norak said: donasyon yaparsanız sizi kitapta karakter yaparım kampanyası yapmış george: http://www.prizeo.com/prizes/georgerrmartin/a-wolf-sanctuary-tour-and-helicopter-ride facebookta çalışan biri yapmış 20k. http://abcnews.go.com/Business/game-thrones-character-named-dave-goldblatt/story?id=24093699 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bu finalden spoiler olacak bişey çıktı mı? Hound aynı kitaptaki gibi öleyazdı hiç dokunmamışlar oraya, büyük ihtimalle kitapta rahiplerin brienne e anlattığını dizide brienne brotherhooda anlatacak yanında arya vardı falan diye. Val görünmedi hiç? Bi anda zırt diye ortaya çıkarabilirler, mance in baldızı değil karısı falan yaparlar tabi öbür türlü dizicilerin kafası karışır ahah. Ne kadar streamlining yapsalar da sam gilly val archını tamamen atlayacaklarını sanmıyorum. Tysha hikayesine hiç dokunmamaları ve tyrionla jamienin sarılarak ayrılması en çarpıcı farklılık bence. Bi daha görüşebilecek olsalar bu kadar farklı gidemezlerdi gibi. Plot shieldı da tyrion taşıdığına göre jaime ilerleyen kitaplarda GG. Jaime demişken kingsguard masasında kardeşine kayması iyiydi de bu ikisinin tartışmasını da mı yapmayacaklar? Gerçi tyrion ın kaçışını jamie üstlenebilir falan yine yedirirler oraya bi saçmalık. Varysin de ortadan kaybolduğu zamanda kings landingden bi süre uzak kalması o kadar mantıksız değil. Kevan ın ölümünde geri getirirler artık. Ha bide. BRYNDEN IN NEDEN Bİ GÖZÜ KÖR DEĞİL? Çatır çatır iki gözü de normal görünüyor bu nasıl iş. Sempatik yaşlı amca yapmışlar zaten tipini. Kesin millet zombi/walker falan zannetmesin diye değiştirmişlerdir orayı da. Bi dahaki sezon 4. ve 5. kitaplardaki gibi pov a göre ayrım yapmazlar da iki kitabı karıştırıp anlatırlar heralde yine 2 sezonda. Çünkü bi ton olay var tek sezona sanmıyorum sığacağını. Zaten millet 1 sene boyunca tyrion a ne olduğunu öğrenemezse HBOnun ofisini basarlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Abi jamie'ye shes fucked the moon boy for all i know demedi tyrion, inanilmaz seviyodum o sahneyi ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 axedice said: Ha bide. BRYNDEN IN NEDEN Bİ GÖZÜ KÖR DEĞİL? Çatır çatır iki gözü de normal görünüyor bu nasıl iş. Sempatik yaşlı amca yapmışlar zaten tipini. Kesin millet zombi/walker falan zannetmesin diye değiştirmişlerdir orayı da. hem iki gözlü yapmışlar hem de kitaptaki tek göz esprisini koymuşlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Aquila ne kadar rage açtın. Spoiler bile vermiyorum. Bu kadar moral fag olunur mu? Zaten köylüler huzursuz hepsinin elinde meşalale burn the witch diye toplanmışlar. Odun atıyorsun ateşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 yahu insanlar istemiyo, bin kere tekrar edildi, hala ayni seyi yapiyosun, ne olursa olsun yazma kitaptan cikarilabilen teori. yani art niyet yaptigin. rage filan acan da yok, duzgun soyleyince laf anlamiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Adamlar orda haklı yalnız, o teori kitapta nedin içsesinden, danynin rüyasından falan toplama. Dizide neredeyse hiç hint yok bununla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Glatheros bok yemişsin abi, çok abartı olmuş o yaptığın Savunulacak bir tarafını göremedim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 adamlar rhaegar ın kim olduğunu bilmiyo ki daha, bu da şark kurnazı, diziden çıkardım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Yok yok sonuçta teori abi, hiçbir yerde yazmıyor. Glatheros çok haklı. Sheldon: sarcasm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 rhaegardan bahsediliyor dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Ömden spoiler veriyor şimdi de ahah. Olayı biliyorum neyse ki. Abi banlayın ya şu herifi (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuşuldu bitti gelip ömden akıl veriyorsun üzerime gelme? Bana öm atan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 fizban said: Abi jamie'ye shes fucked the moon boy for all i know demedi tyrion, inanilmaz seviyodum o sahneyi ben ya she's been fucking Lancel and Osmund Kettleblack and probably Moon Boy for all I know" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 o karakterlerin hicbiri olmadigi icin, o laf da anlamsiz olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 dizisi daha iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 dugununu g.r.r. martin hazirlasin emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 "Rogue Prince, or, The King's Brother"ın da içinde bulunduğu "Rogues" ismindeki antoloji bugün çıktı. Bir önceki antolojide çıkan "The Princess and The Queen"de anlatılan Dance of the Dragons'un öncesini anlatıyor. Yine onun gibi tarihi belge tarzında yazılmış. Zaten bunlar ve başka olayların yer aldığı Silmarillion benzeri bir kitap da çıkacak(bu sene çıkacak World of Ice and Fire'dan ayrı bir kitap). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 aquila said: o karakterlerin hicbiri olmadigi icin, o laf da anlamsiz olurdu. bir lanceli gösterdiler sanırım.ama karakterler olmasa bile üstü kapalı sarayla yattı senin kardeş haberin var mıı maiyetinde söyleyebilrdii Jamie'inin neden Cersei ile kafa karışıklığı yaşadığını daha da pekiştirmek için çünkü ondan sonra Jamie daha soğuk davranıyordu Cersei'ye.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 sarilip koklasip ayrildilar, onu mu gostericeklerdi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Şu sahnede Qyburn ile Cersei arasında bir takım semptomlarla ilgili bir konuşma geçiyor. Jaime sorduğunda Cersei ne olduğunu söylemiyor. http://www.youtube.com/watch?v=dvbfA5OyBu4 Büyük ihtimalle önümüzdeki sezon bu konulara daha fazla değinilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar