Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bu firebirdi nerfleyebilirler sanırım. Bir de merak ettigim bi konu var, bazı end bosslara 100m+ ticklerken bazılarına 20m civarı tickliyor onu çözemedim resistler bu kadar mı farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Nerfleneceğini sanmıyorum ptrda dokunmadılar aşırı fark olmazsa nerfe gitmezler ki o da yok gibi gözüküyor. Tek sıkıntı öteki buildler firebirde yaklaşamayacak gibi duruyor yeni sezonlarla set gelmezse başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/meccem-2522/hero/37908528 Şimdilik böyleyim. Ama normalde Wand of Woh yok ve explosion blast yok t4 speed run yapmak için böyle yaptım en son. Normalde elde excarian ve explosion blast yerine hydra veya mirror image alıyorum duruma göre. T5 ve T6 da. Evocation %20 cd reduction, helmde cd reduction veren gem ve paragonda da cd reduction veren zımbırtıyı fulledim, black hole'u bol bol kullanmak için. Nerf gelebilir, %3000 weapon dmg stacklenince ölene kadar kalıyor mob un üstünde yani %3000 dmh a bir süre sınırı gelebilir. Yoksa hemen %3000 e stackla sonra mirror image veya teleport ile kaç dur adamalr ölene kadar. Tabi umarım gelmez :). Şahsen geleceğini sanmıyorum WD nin patch öncesi haline yaklaşabildik gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Gelmez abi. Jade WD direk dotları at arkada kalanın canı çıksın, elite görünce bir kere de haunta bas harvestden önce sonra turboya bas(spirit walk) koşmaya devam. DH daha da iyisi, turretleri koy atlaya zıplaya devam et arkana hiç bakma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 İkna oldum nerf gelmez :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 said: Firebird's will get the Crit Damage and Crit Chance rolled into its effect, so it doesn't either deal a ton of damage or hardly any. Law abi adasjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Bir halt anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Ragefreakyo said: bazı end bosslara 100m+ ticklerken bazılarına 20m civarı tickliyor Gelmesi gereken bir fixdi. Nerf degil. Snapshotu düz atıp 20m ticklerken town basıp gelip 110+ atması için tekrar stackliyordum 30+ riftlerde 30 saniye kazandırıyordu minimum. Daha stabil hale getirdiler şimdi snapshot olmadıgı için stackleyince düz 20-25 crit 100-120 tickliytir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 İyi olmuş :), @Ragefreakyo Firebird buildini bir linlkermisin, bakayım bir eksik gedik vs var mı bende ? Yani item ve buildini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Furnace bi düşmedi ya 2h abanıyorum patchten beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Abi şaka gibi ya, furnace düşüren leaderboardsa giriyor, hayır WD leaderboards da aynı, başka weapon yok oyunda şu an resmen ahahdjks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/meccem-2522/hero/37908528 Şu build ile lvl 22 greater rift yapabiliyorum süre dolmadan ama 24 olmuyor. 23 olur büyük ihtimal. lvl 30 üstü yapan varsa buildini paylaşırsa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 2 handed kullanıyormuş millet firebird setle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Law said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/meccem-2522/hero/37908528 Şu build ile lvl 22 greater rift yapabiliyorum süre dolmadan ama 24 olmuyor. 23 olur büyük ihtimal. lvl 30 üstü yapan varsa buildini paylaşırsa iyi olur Şu şekilde 35 yaptım pek solo oynamıyorum ama. Furnace olsa 38 yapılır gibi riftede çok bakıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Narius unity'siz mi yaptın abi? Level 32-33den sonra unitysiz wizard yalan diyorlardı, yaptıysan söyle sezonda wizard kasıcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Üstümdeki itemlar vardı unity var yani. Daha riskli ama soj+rorgla yapanlarda var daha yükseğini. Unity saçma birşey zaten fixlenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bu spec ve gearizationla ilgili bişey sorucam blizzard critlio mu sarı sarı çıkmıo damage ondan kafamı sürekli karıştırıo.Recount gibi bişey olmadığı için bitürlü anlayamıyorum herhangi bi fikri olan varmı google da arattım çok eskiden konuşulmuş bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 shippy said: bu spec ve gearizationla ilgili bişey sorucam blizzard critlio mu sarı sarı çıkmıo damage ondan kafamı sürekli karıştırıo.Recount gibi bişey olmadığı için bitürlü anlayamıyorum herhangi bi fikri olan varmı google da arattım çok eskiden konuşulmuş bu konu. malca bi hareket olcak ama kendi kendime test ettim onayladım critlio ama saniyeye bölüyo o yüzden beyaz çıkıo damage spell ya critlio bütün dot damage artıo yada critlemio az vuruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 kafama takılan bir soru ; Şimdi bu Firebird seti %3000 damage yaparsan ölene kadar %3000 dot per second vuruyor ya. Bu vuruş esnasında Hydra ve blizzard'ın vurduğu dotlar bu özellikle stackleniyor mu ? Çünkü %3000'den sonra sadece bir dot görebiliyorum o da setin özelliği. Diğerleri ayrı ayrı (hydra'nın ve blizzard'ın vurduğu dotlar) gözükmüyor. Eğer stackleniyorsa burada AS'nin önemi nedir ? AS mammoth hydra'yı etkiliyordu . Stacklendiğinde nasıl bir etkisi oluyor ? Bilirkişilerden cevap bekliyorum hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Hannibal44 said: kafama takılan bir soru ; Şimdi bu Firebird seti %3000 damage yaparsan ölene kadar %3000 dot per second vuruyor ya. Bu vuruş esnasında Hydra ve blizzard'ın vurduğu dotlar bu özellikle stackleniyor mu ? Çünkü %3000'den sonra sadece bir dot görebiliyorum o da setin özelliği. Diğerleri ayrı ayrı (hydra'nın ve blizzard'ın vurduğu dotlar) gözükmüyor. Eğer stackleniyorsa burada AS'nin önemi nedir ? AS mammoth hydra'yı etkiliyordu . Stacklendiğinde nasıl bir etkisi oluyor ? Bilirkişilerden cevap bekliyorum hadi bakalım :) Kendimce şöyle bir sonuç çıkardım. Vurulan dotların hepsi toplanıyor saniye bazında bölünüyor sanırım. Teyit etmek amaçlı gene de sorayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mammoth hydra as den etkilenmiyor TnT varsa ondan alıyor sadece. Dotlar ayrı ayrı vuruyor ama aynı anda ticklerlerse toplayıp tek damage olarak yazıyor. Dediğin gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yaklaşık 3-4 aydır wizard oynuyorum 1 M dmg 5 M tongues oldu ancak t3 yapabiliyordum(oda zar zor) haftasonu 60 olan barbarı aldım 1 güne 70 oldu t1 de devam ederken 1-2 item düştü 500 K dmg 7 M tongues ile t-2 çok rahat ve wizarddan hızlı oyun resmen benim için yeniden başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Wizardla season karakter açıp Firebird seti 1 günde fulledim. Çok keyifli şu an. Ancak 2 handed iyi bir silah düşüremedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 2hand tek iyi silah var o da Furnace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 İşte kadaladan two hand gamble yapıyorum furnace için. Çıkarsa artık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar