Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nişanlıma neden cheerleader olamayacağını anlatmaya çalışıyorum. çok normal ki ne var bunda diyor. kültür farkı işte arkadaş. başta her şey güzel şimdi ufak tefen 100 tane şey problem oluyor. birşey değil işimden gücümden geri kalıyorum.
Mesaj tarihi:
chrome said:

nişanlıma neden cheerleader olamayacağını anlatmaya çalışıyorum. çok normal ki ne var bunda diyor. kültür farkı işte arkadaş. başta her şey güzel şimdi ufak tefen 100 tane şey problem oluyor. birşey değil işimden gücümden geri kalıyorum.

asdkljasldjas gg
Mesaj tarihi:
Anhora said:

Ders çalışmaktan soğudum günlük. Okul bitse de iş hayatına başlasam artık.

moral bozmak gibi olmasın ama, iş hayatı da aynı kapıya çıkıyor mirim.
Mesaj tarihi:

Grego said:

Anhora said:

Ders çalışmaktan soğudum günlük. Okul bitse de iş hayatına başlasam artık.

moral bozmak gibi olmasın ama, iş hayatı da aynı kapıya çıkıyor mirim.

Haklısın ama en azından para kazanıp kendi hayatını kurmaya başlıyorsun. Öte yandan her gün işe git gel aynı işleri yap o da ayrı bir dert. Ama çalışmadan hayallerimizi gerçekleştiremiyoruz malesef.
Mesaj tarihi:
valla aynısını derdim. mimarlık okudugumdan okuldan çok evde ders çalışıyodum. iş olunca en azından eve geliyosun kafa rahat falan diye düşünüyodum.

okul biteli 2 sene falan oluyor ve tabi ki keşke okula dönsem. yağmur yağar gitmezsin, canın istemez gitmezsin. gidersin geyik yaparsın. akşam içersin gitmezsin falan. bunlar terazide ağır basıyomuş.

tabi burda da para fln kazanıyosun. ama yine de okul iyidir. daha yaz tatili konusuna girmedik zaten.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...