vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 zaaa topu aracı firmaya aral a attı bimeks. lol off hevesim kursağımda kaldı ya
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 kod yazmayı sizden ogrenecek degilsek kimden ogrenecez di mi la
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Bütçe harap oldu günlük =D
chrome Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 nişanlıma neden cheerleader olamayacağını anlatmaya çalışıyorum. çok normal ki ne var bunda diyor. kültür farkı işte arkadaş. başta her şey güzel şimdi ufak tefen 100 tane şey problem oluyor. birşey değil işimden gücümden geri kalıyorum.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 chrome said: nişanlıma neden cheerleader olamayacağını anlatmaya çalışıyorum. çok normal ki ne var bunda diyor. kültür farkı işte arkadaş. başta her şey güzel şimdi ufak tefen 100 tane şey problem oluyor. birşey değil işimden gücümden geri kalıyorum. asdkljasldjas gg
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Saeros said: yeni hobi edindim hehei. ne edindin?
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Ders çalışmaktan soğudum günlük. Okul bitse de iş hayatına başlasam artık.
Grego Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Anhora said: Ders çalışmaktan soğudum günlük. Okul bitse de iş hayatına başlasam artık. moral bozmak gibi olmasın ama, iş hayatı da aynı kapıya çıkıyor mirim.
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Grego said: Anhora said: Ders çalışmaktan soğudum günlük. Okul bitse de iş hayatına başlasam artık. moral bozmak gibi olmasın ama, iş hayatı da aynı kapıya çıkıyor mirim. Haklısın ama en azından para kazanıp kendi hayatını kurmaya başlıyorsun. Öte yandan her gün işe git gel aynı işleri yap o da ayrı bir dert. Ama çalışmadan hayallerimizi gerçekleştiremiyoruz malesef.
Grego Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bende öğrenciliği seçebilirim valahi. boş beleş geçen zamana özlemim büyük. aha bu kadar.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 valla aynısını derdim. mimarlık okudugumdan okuldan çok evde ders çalışıyodum. iş olunca en azından eve geliyosun kafa rahat falan diye düşünüyodum. okul biteli 2 sene falan oluyor ve tabi ki keşke okula dönsem. yağmur yağar gitmezsin, canın istemez gitmezsin. gidersin geyik yaparsın. akşam içersin gitmezsin falan. bunlar terazide ağır basıyomuş. tabi burda da para fln kazanıyosun. ama yine de okul iyidir. daha yaz tatili konusuna girmedik zaten.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 yok ya ne yapacaksin ogrenci olup. ders stresi sinav stresi sonrasinda ne is yapacagim stresi..yok ya
Grego Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 valahi sizi bilmiyorum, bende sınav stresi yoktu. çizitip geçiyorduk. o yüzden özlem büyük. bu kadar özlem. kolum kadar.
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Sanki TR'deki üniversiteler böyleymiş gibi hasretle anıyorsunuz :) Heyecan yok ya bu ülkede. Herkes ölü gibi.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 İstifa ettim, kendimi 15 kilo hafif hissediyorum.
Öne çıkan mesajlar