DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Veeee sonunda şirketle yollarımı ayırdım :)-D İçimde kalan söyleyemediğim çok şey oldu yine de patron aile tanıdığı olunca yapacak bi şey yok. Neyse ay sonuna kadar boş boş gidip gelecem sonra I'M FREE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: Hadd geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 zeper said: Grego said: yağmuru kim seviyordu şimdi en son pişman ettiniz günlüğe yazdığıma..ben seviyordum..hep yağsa keşke oh mis(= :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 silent hills i bi ben mi izledim günlük. başlık falan da açmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 son verdim kalbimin işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 yalancılardan hiç hazzetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Gideyim 1-2 saat çalışayım unuttum hissiyatı baya O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 iş görüşmesinden sonra test geldi, her bok için windows gerekiyor abv, bilgisayar verin bana 2 günlük tutmayın beni robot yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 wastyrx said: DRaGoN_SLaYeR said: Hadd geçmiş olsun :D Sağol ya, baya rahatladım, üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Grego said: silent hills i bi ben mi izledim günlük. başlık falan da açmamışlar. ben de izlemistim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Grego said: silent hills i bi ben mi izledim günlük. başlık falan da açmamışlar. http://forum.paticik.com/read.php?37,7710387 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 hemen ümitlenmiyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 savolun silenthills konusunda destek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Dworgian said: işyerinin mi kızın mı değeri? Şimdi gördüm, kız değil ya iş yeri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ha iyi bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 yan dairede askerdeyken bağlı bulunduğum tugayın bağlı bulunduğu kolordu komutanı var la. tugay komutanını bile 10 kilometreden görünce kaçcak delik arıyoduk, şimdi gidip bu adamdan rende ödünç istiyorum. hayat inişli çıkışlı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Ooooooh paracıklar bitiyo, iş yok, millet hâlden anlamıyo, empati yetenekleri yok çünkü, 1 yılda biriktirdiğim tüm birikim son 3 ayda bitti nerdeyse,i hate this life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 elesso said: yan dairede askerdeyken bağlı bulunduğum tugayın bağlı bulunduğu kolordu komutanı var la. tugay komutanını bile 10 kilometreden görünce kaçcak delik arıyoduk, şimdi gidip bu adamdan rende ödünç istiyorum. hayat inişli çıkışlı heheKoluna ordu yazıp adama uzat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Yine haklı çıktım da sevinemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 İş kapasitesi 2 katına çıktı günlük, ay başında da iş yükü 3 katına çıkacak belki gelemeyebilirim T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Off off hadi ama artık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Yağmur yağmasın lütfen. İşim var benim yarın, havanın çogzel olması lazım. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 mulakattan sonra ödev verdiler eve zerre fıkrım olmadığı bır konuda 1 gün süre verdiler bir de , sanki evde yatıyorum anasını satıyım calısıyoruz bütün gun zaten neyse onunda %75 ini yapabildim sanırım. artık alsınlar beni bir işe sıkıldım görüşme yapmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bimeks den oyun aldım günlük etw ile ntw paketi 2 in 1, steam ürün kodu daha önce girilmiş dior napayım ben şimdi korsanı sevmiyorum ama böyle de olunca deliriyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ara bimeksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar