Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Dworgian said: Holy said: Yağmuru sevmeyen adam pesimist adamdır. Hayattan en büyük beklentisi ay başında alacağı maaş. abi ne kadar güzel bir saçmalama bu cidden askldjlaskjdaKendini sevmiyorsun sen, pis adam. LANET OLSUN SEN VE SENİN GİBİLERE ÜZERİNİZE KÖPEKLER İŞESİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yağmuru kim seviyordu şimdi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Grego said: sen diyorsan suyu bile sevmiyorum artık kermit. sana su veren itfaiyenin hortumunu kermit. abi sende kendimi görüyorum tam bir arçenemisin. kermitle bir mevzum yok ama her türlü desteği veririm yeter ki arçenemilik olsun kime olduğu farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 godoş olmayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Holy said: Yağmuru sevmeyen adam pesimist adamdır. Hayattan en büyük beklentisi ay başında alacağı maaş. çiftçi misin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 abi ben o adamın yazdıklarını görmüyorum ya banlistimdeymiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 arçene diye birşey mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yine mesaj atmış mesela kesin bıyıktır diye ekledim banliste ~ şunu yapan elemandı dimi sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Black-ice said: Grego said: sen diyorsan suyu bile sevmiyorum artık kermit. sana su veren itfaiyenin hortumunu kermit. abi sende kendimi görüyorum tam bir arçenemisin. kermitle bir mevzum yok ama her türlü desteği veririm yeter ki arçenemilik olsun kime olduğu farketmez. tamam birader, bir kurbağanın üzerine işeyerek yağmuru sevdireceğiz. var mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Kermit ezildi, laf yedi. Sonra ban lustumde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yağmur yağınca kurbağalar peydah olur. neden lan acaba hiç düşünmemiştim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 solcanlar yukari cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 adamın konuyla ilgisi 0 kurbağa değil o solucan ve salyangozlar genelde bide dağda bayırda yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yok lan sana laf atmak için demedim onu, cidden kurbağa çok çıkıyo buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kurabagalar sicacik evinde oturup, isini yaparken birasini yudumluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kurbagalara koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ilk dersten 3 odev verilmez ki haımınaaa hemi de matlabli anuwwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 jacabo said: *¯`·.¸.·´¯`°kurbagalara koyayım*¯`·.¸.·´¯`° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kermite laf etmedim mal mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kendi kendine konuşma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 hahsdhfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Holy said: Kendini sevmiyorsun sen, pis adam. LANET OLSUN SEN VE SENİN GİBİLERE ÜZERİNİZE KÖPEKLER İŞESİN haydaaaa :| oldu mu şimdi. yağmur sevmiyorum diyorum, adam beterini beddua edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Grego said: yağmuru kim seviyordu şimdi en son pişman ettiniz günlüğe yazdığıma..ben seviyordum..hep yağsa keşke oh mis(= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar