wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Gloria Patri et Filio et Spiritui Sancto, sicut erat in principio et nunc et semper, et in saecula saeculorum. Amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 nienna said: artik beni sevmiyo. ilgilenmiyo konusmuyo. uzuldugumu soyluyorum onu da iplemiyo. nasil basardi bilmiyorim ama benden sikildi galiba. duvara aglasam o daha iyi tepki verir. Dilek sen misin? Eğer sensen artık arkadaş kalalım dicektim, isabet oldu seni forumda bulmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Günlük! Yeni bi kızla tanıştım, ten uyumu 10/10, resmen havuz kabinlerinde seviştik ve beni evine çağırıp yemek yaptı. Ancak flört gibi muhabbete ikimizde girmedik. Ondan deli gibi hoşlanmaya başladım sabah akşam aklımda ama fazla üstüne düşmekte istemiyorum ne demiş şair: Suark said: 3 gundur aramıo mesaj atmak istionuz. atmayın you love,you lose sonuçta, Ama acaba ilgimi net şekilde belli edip çıksammı emin değilim. Çünkü bi var bi yok, en son bana ilgi göstermiyorsun dediğinden beridir ilgileniyorum ama bu seferde o uzaklaştı gibi belki adını koyarsak herşey daha belirginleşir. O da ilişkilerinde benim gibi hızlı. Aslında bu durum daha çok kafamı meşgul ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Biri yerime çalışsın ben uyuyayım pls thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Lord_Argos said: Günlük! Yeni bi kızla tanıştım, ten uyumu 10/10, resmen havuz kabinlerinde seviştik ve beni evine çağırıp yemek yaptı. Ancak flört gibi muhabbete ikimizde girmedik. Ondan deli gibi hoşlanmaya başladım sabah akşam aklımda ama fazla üstüne düşmekte istemiyorum ne demiş şair: Suark said: 3 gundur aramıo mesaj atmak istionuz. atmayın you love,you lose sonuçta, Ama acaba ilgimi net şekilde belli edip çıksammı emin değilim. Çünkü bi var bi yok, en son bana ilgi göstermiyorsun dediğinden beridir ilgileniyorum ama bu seferde o uzaklaştı gibi belki adını koyarsak herşey daha belirginleşir. O da ilişkilerinde benim gibi hızlı. Aslında bu durum daha çok kafamı meşgul ediyor. Böyle bu durumda böyle bir kıza yapılabilecek en iyi hamle silke silke kendine aşık etmek. Yani seksi biraz abartıp içine romantik jestler eklemek.. Şuana kadar bütün sevgililerini kaybettin ve bak şuan ne kadar heyecanlı ve mutlusun. Kaybetten korkma zevkini çıkarmaya bak ve oyunu daha eğlenceli kıl. Süreç esnasında gerçekten neler hissettiğiniz daha net ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 aurasi hakkinda hic bilgi vermedin kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 spec değiştirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ~ son çıktığım yerde maaş euro ydu. 2.35 ten çıktım. geçtiğimiz haziranda. şimdiki işyerimde, bırak euro yu 8 aydır tam maaş alamıyorum. 2.89 du bu sabah. nasıl bir beddua edilmiş günlük. allahımdan buldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Ki bu 2.89 yine düşmüş hali, 3.26'yı gördü euro, ona göre maaş alacaktın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ~ sorma ya biliyorum, her ay hesaplıyordum. anasını satayım kur farkıyla durduk yere zam alıyorduk her ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ben trye gelince 1 koyup 3 aliyorum sadfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 EUR maaş alıyorken bırakanları alkışlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ~ birine iyilik yapmam gerekti. yoksa arkana yaslan çalış, mis gibi alman firması. hiçbir iyilik cezasız kalmıyormuş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ince düşünene kalın kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bıyık ideolojik tatavaların olmasa çok kral adamsın aslında. [hr] tornavida negzel bişeymiş günlük, power butonunun kablosunun bozulduğu bu günlerde hızır gibi yetişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Omuz çıktı yine lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Dizim hemen iyileşşin. Paten kayarken dizime kayıverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Promenader said: bıyık ideolojik tatavaların olmasa çok kral adamsın aslında. http://www.youtube.com/watch?v=sGXfJOaonfM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Biyik said: ince düşünene kalın kaçar. O benim lafim lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Caddeden gelen topuklu sesini duyunca pencereye dogru guzel bir hatun gorme umuduyla uzandim fakat yumurta topuk dayi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Şekersiz çay ne çirkin bir şey ya hala alışamadım. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 No pain No gain olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 oha bebe misin lan, sekerli cay ne, soguk su da koyuyo musun ustune? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Eger seker atarsan aşûre kazani gibi toton olacak bi de oyle dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar