Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Günlük! Yeni bi kızla tanıştım, ten uyumu 10/10, resmen havuz kabinlerinde seviştik ve beni evine çağırıp yemek yaptı. Ancak flört gibi muhabbete ikimizde girmedik. Ondan deli gibi hoşlanmaya başladım sabah akşam aklımda ama fazla üstüne düşmekte istemiyorum ne demiş şair:

Suark said:

3 gundur aramıo mesaj atmak istionuz.
atmayın
you love,you lose sonuçta,

Ama acaba ilgimi net şekilde belli edip çıksammı emin değilim. Çünkü bi var bi yok, en son bana ilgi göstermiyorsun dediğinden beridir ilgileniyorum ama bu seferde o uzaklaştı gibi belki adını koyarsak herşey daha belirginleşir. O da ilişkilerinde benim gibi hızlı. Aslında bu durum daha çok kafamı meşgul ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Günlük! Yeni bi kızla tanıştım, ten uyumu 10/10, resmen havuz kabinlerinde seviştik ve beni evine çağırıp yemek yaptı. Ancak flört gibi muhabbete ikimizde girmedik. Ondan deli gibi hoşlanmaya başladım sabah akşam aklımda ama fazla üstüne düşmekte istemiyorum ne demiş şair:

Suark said:

3 gundur aramıo mesaj atmak istionuz.
atmayın
you love,you lose sonuçta,

Ama acaba ilgimi net şekilde belli edip çıksammı emin değilim. Çünkü bi var bi yok, en son bana ilgi göstermiyorsun dediğinden beridir ilgileniyorum ama bu seferde o uzaklaştı gibi belki adını koyarsak herşey daha belirginleşir. O da ilişkilerinde benim gibi hızlı. Aslında bu durum daha çok kafamı meşgul ediyor.

Böyle bu durumda böyle bir kıza yapılabilecek en iyi hamle silke silke kendine aşık etmek. Yani seksi biraz abartıp içine romantik jestler eklemek..

Şuana kadar bütün sevgililerini kaybettin ve bak şuan ne kadar heyecanlı ve mutlusun. Kaybetten korkma zevkini çıkarmaya bak ve oyunu daha eğlenceli kıl. Süreç esnasında gerçekten neler hissettiğiniz daha net ortaya çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...