forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 basket oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Dworgian said: Oooo. Uyarı için teşekkürler. Hemen araştıralım o zaman Edit; baktım baktım, hep böyle sonuçlar; "real man drink green tea" / "green tea benefits" / "green tea makes you lose fat" sadece kafein var içinde ona göre davranın demişler. bulursan paylaşır mısın o dediğin yazıyı Biraz geç oldu gerçi de, bugün arkadaşlarla muhabbeti geçti, o arada sordum böyle bir şey vardı bilen var mı diye. Yanlış hatırlamışım. Yeşil çay değil yasemin çayıymış sıkıntılı olan, zaten google'da yazınca çıkıyo direkt. Fazla östrojen içerdiği için sıkıntılıymış erkeklerde çok tüketimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 iki aktivite yaptım hemen cılkım çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bugun ayı gibi gezdim ama değdi sanırsam hayat yavaş yavaş güzelleşiyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Hiçbir zaman hayır diyemeyen ben şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 yarın gene evsiz kalma ihtimalim var. keyifli bir gün geçirmeyi düşünüyorum. neyseki yaz ve sahildeyim. gittikçe alışıyo insan sokakta yaşamaya. iki kıştır gördüğüm boş inşaat halinde bi yer var. kapısı açık. girdim gezdim kedi köpek bile işememiş. 2 yazlık var dibinde aile. bişey demediler ben eve girerken. neyse yarın bi cunda yapar dönerim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Her yerim ağrıyor. - Work work. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 yine yolculuk var 400km. üşeniyorum ertelemek için mazeret uydurmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 CHic uyumamis gibi yorgunum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Rewendor said: Biraz geç oldu gerçi de, bugün arkadaşlarla muhabbeti geçti, o arada sordum böyle bir şey vardı bilen var mı diye. Yanlış hatırlamışım. Yeşil çay değil yasemin çayıymış sıkıntılı olan, zaten google'da yazınca çıkıyo direkt. Fazla östrojen içerdiği için sıkıntılıymış erkeklerde çok tüketimi. günde 20 fincan içeyim ben o zaman yeşil çay =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 NolaxThensbane said: BabacumMostors said: evet yani neden üzülüyorsun? adam hem kurtulmuş hem cennete ayak basmış eheh yok lan üzüldüğüm şeyi buldum herif boşanmadan 2hatunla görüşmeye başladı göth sdjkashas karısı farketse feci tazminat koparırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 hunty said: Iki gun once kar yagdi aq. https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10438957_10152188782749087_6141207584137704853_n.jpg resim süpermiş sjadlkasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 1 sınava giremedik die NA veren vicdansız cipinin lastiklerine son kez bir bak yaracam hepsini got oglani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 iki sosyalleşicez diye çektiğimiz dertlere bak mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Ulan onca ugrasiyoruz ama acitasyon yapmiyoruz, gostericek mememiz yok diye birakiyor herif. Sorsan vizyon sahibi yapiyor sizi bu ders. Sicayim boyle vizyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 hatun düşündüğüm kadar iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Keşke ayakların kokmasaydı, herşey daha güzel olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 çaresi var abi ayak kokusunun, dert ettiğin şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 uğraşılır mı abi onunla. "ayakların kokuyor" diyemezsin. e demeden halledemezsin. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 dersin niye diyemiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 peynirli cheetosdan yürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Yalamassın olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 yalamadan sevişilir mi ya hatuna gitmeden önce 2 paket peynirli doritos çak bişeyin kalmaz kömür kokusu bile almaz o burun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 senko said: dersin niye diyemiyecen ayıp gibi gelio abi bana. ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar