Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu ne spesifik bir sorun abi böyle, ne yaptı adam, "dur bi dur bi allasen" deyip lafını kesti ve önünde tuvalete girip osura osura çatır çatır sıçtı mı?
Mesaj tarihi:
en güzel gömleğimi, yeni yıkanmış ütülenmiş en pahalı pantolonumu ve süper ayakkabılarımı falan giyip işe geldim, bir anda mandıra şikayetinde buldum kendimi. tavukların arasında ahır mahır gezdim.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

izmir'e taşınma fikrinden ankara'ya dönmem de bir tuhaf geliyor herkese ama mantıklı olacak gibi evet.

ankara ile ilgili hiçbirşey mantıklı olamaz
güven bana
Mesaj tarihi:
ankara'lıyım. ne kadar donuk olduğunu çok net biliyorum. ama işte şu an sosyal çevre, ekonomik imkanlar, iş imkanı ve ilişki durumu vs hepsini bir kefeye koyup sallayınca sıra şu;

istanbul - ankara - izmir

ama istanbul'da kıt kanaat geçinmek ile ankara'da rahat yaşamak arasında ekonomi damgasını vuruyor evet
Mesaj tarihi:
abi önemli bir dönemden geçtin ama bu dönemin geçiş sürecinde bence dramatik kararlar verme hayatınla ilgili, kendini nadasa bırak birkaç ay, hatta 1 yıl. önünü gör, ondan sonra dramatik kararlar vereceksen ver diye düşünüyorum. böyle hızlı verilen büyük kararlar pişmanlık getirebiliyor.
Mesaj tarihi:
ben şehir değiştirmeyi evliyken de düşünüodum ama. orada olay eşimi ve işini düşünüp istediğimi gerçekleştirememekti. yoksa tamamen katılıyorum.

edit: istanbul'da "ay sonu napcam" diye düşünmek yerine ankara cazip işte bana. tüm akrabalar bir sürü arkadaş da orada. e burada aile var ama gidecekler onlar da fln vs.

edit2: senko'nun yansıttığı oranda (reel olarak görmediğim için böyle diorum alınmaca yok) gelirim olsa gitmem istanbul'dan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...