quixef Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Bu ne spesifik bir sorun abi böyle, ne yaptı adam, "dur bi dur bi allasen" deyip lafını kesti ve önünde tuvalete girip osura osura çatır çatır sıçtı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Seagle başın sağolsun kötü bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 platonik aşkım last seeni kapamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 azıcık heyecanlanmak istiyorum, içip acık kıpır kıpır olsun istiyorum çok mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Yaza yaza 45inde milf yazdı sansıma tükürem gümlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 İçim çok sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Fistan said: platonik aşkım last seeni kapamış ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 hava kapalı hiç çalışasım yok cuma gelse de yıllık izne ayrılsam artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 aile ile ters düşmek istemiyorum ama tek yol da bu gibi. vay be. hayatıma gelen aksiyon seviyesi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 emara giricem la hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Fistan said: platonik aşkım last seeni kapamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 asiri derecede karizma ve seksi bıyıgım yuzunden goze geldigimi dusunuyorum belediyede gozleri ciksin o fesatların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 aşırı derece'de kısmına kesinlikle katılıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 senko said: aşırı derece'de kısmına kesinlikle katılıyorum. :) lan sana konu açtık, gelmiş günlüğe yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 BSY ninde BM ninde kafalarına ateş topu düşsün, MIM in barınacak yeri kalmasın oradaki kızlar evde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 kafa çok karışık günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Ne alaka bu ağrı şimdi bir yere filan mı çarptım acaba sebebi neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 izmir'e taşınma fikrinden ankara'ya dönmem de bir tuhaf geliyor herkese ama mantıklı olacak gibi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 en güzel gömleğimi, yeni yıkanmış ütülenmiş en pahalı pantolonumu ve süper ayakkabılarımı falan giyip işe geldim, bir anda mandıra şikayetinde buldum kendimi. tavukların arasında ahır mahır gezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 galeri hayat s...eviyor yeminle sıradan bi çalışan olaydım keşke araba değil lan sanat galerisi iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Dworgian said: izmir'e taşınma fikrinden ankara'ya dönmem de bir tuhaf geliyor herkese ama mantıklı olacak gibi evet. ankara ile ilgili hiçbirşey mantıklı olamaz güven bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ankara'lıyım. ne kadar donuk olduğunu çok net biliyorum. ama işte şu an sosyal çevre, ekonomik imkanlar, iş imkanı ve ilişki durumu vs hepsini bir kefeye koyup sallayınca sıra şu; istanbul - ankara - izmir ama istanbul'da kıt kanaat geçinmek ile ankara'da rahat yaşamak arasında ekonomi damgasını vuruyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 abi önemli bir dönemden geçtin ama bu dönemin geçiş sürecinde bence dramatik kararlar verme hayatınla ilgili, kendini nadasa bırak birkaç ay, hatta 1 yıl. önünü gör, ondan sonra dramatik kararlar vereceksen ver diye düşünüyorum. böyle hızlı verilen büyük kararlar pişmanlık getirebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ben şehir değiştirmeyi evliyken de düşünüodum ama. orada olay eşimi ve işini düşünüp istediğimi gerçekleştirememekti. yoksa tamamen katılıyorum. edit: istanbul'da "ay sonu napcam" diye düşünmek yerine ankara cazip işte bana. tüm akrabalar bir sürü arkadaş da orada. e burada aile var ama gidecekler onlar da fln vs. edit2: senko'nun yansıttığı oranda (reel olarak görmediğim için böyle diorum alınmaca yok) gelirim olsa gitmem istanbul'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Aylık 5000 net maaşın altında istanbul eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar