Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworgian said:

"sektörde lider firmamız" lafının hastasıyım

o firmalar gerçekten sektöründe lider oluyor ama sektörü gerçekten bilip ona göre hareket etmek lazım. tahmin ettiğin şirketin sektörü asıl düşündüğünden biraz farklı olabiliyor sonra da şaşırabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Batının ahlaksızlığını ilk elden deneyimleme fırsatı edindim günlük.

Sertifika programı için Londra'dayım, spor sağlıktır dedim yüzme havuzlu spor salonuna yazıldım fakat bugün ilk defa gittiğimde acı bir gerçekle karşılaştım:

Soyunma kabini halen icat edilmemiş burada, kafamı nereye çevirirsem çevireyim havluyla harş harş kurulanan veya serbest salınım halinde sünnetsiz pipiye denk geldiğim marjinal bir ortam.

İnsan gerçekten hayret ediyor.

abi ben kücükken turnuvalara gidiyordum yurtdışına. soyunma odaları hep böyleydi.

ahlaksızlıktan çok adamların bi şeyleri aştığını gösteriyor bence. kücüklükten oturuyor bazı özgüvenler yıkılan tabular. ha çükünü görmüş millet ha görmemiş nolacak ki.
Mesaj tarihi:
kozalak said:

Dworgian said:

"sektörde lider firmamız" lafının hastasıyım

o firmalar gerçekten sektöründe lider oluyor ama sektörü gerçekten bilip ona göre hareket etmek lazım. tahmin ettiğin şirketin sektörü asıl düşündüğünden biraz farklı olabiliyor sonra da şaşırabiliyorsun.

hayır olabilir tabii. ama güven vermio o laf onu diyorum.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

quixef said:

Sertifika programı için Londra'dayım, spor sağlıktır dedim yüzme havuzlu spor salonuna yazıldım fakat bugün ilk defa gittiğimde acı bir gerçekle karşılaştım:

Soyunma kabini halen icat edilmemiş burada, kafamı nereye çevirirsem çevireyim havluyla harş harş kurulanan veya serbest salınım halinde sünnetsiz pipiye denk geldiğim marjinal bir ortam.

abi ben kücükken turnuvalara gidiyordum yurtdışına. soyunma odaları hep böyleydi.

ahlaksızlıktan çok adamların bi şeyleri aştığını gösteriyor bence. kücüklükten oturuyor bazı özgüvenler yıkılan tabular. ha çükünü görmüş millet ha görmemiş nolacak ki.

Ya ahlaksızlık derken geyik yapıyorum da alışık olduğum bir ortam değil, nihayetinde orgy den orgy e koşturmuyoruz
Mesaj tarihi:
quixef said:

moriarty said:

quixef said:

Ya ahlaksızlık derken geyik yapıyorum da alışık olduğum bir ortam değil, nihayetinde orgy den orgy e koşturmuyoruz

yok haklısın garip geliyo ilk başta ama işte aslında iyi bi olay onu demek istemiştim.
Mesaj tarihi:
Soyunup dusa girmek cikmak, sonrasinda kurulanmak benim icin sorun degil. Ama bazi tipler dakikacalarla muhabbet ediyor, bacagi ayirip oturulan yere basiyor,boyle sallaya sallaya ...
Benimle de konusuyorlar, icimden - Olm, kari gibi herifin bulugune bakma. diyorum bisey sanacaklar ama rahatsiz oluyorum benle anadan uryan konusanlardan.
Mesaj tarihi:
Cevremdeki 16-17-18'lik kizlara bakiyorum da sanki cok kilolu, kisa boylu cirkin kiz var. Avrupa icin konusuyorum. 80 ve sonraki bir kac jenerasyon daha saglikli beslendi, sokakta oynadi falan.
Su son jenerasyona bakiyorum, meyve sebze yemeyen, bilgisayar, tablet basindan kalkmayan cirkin tipler.
PS: yanlis yere yazmisim, "Lan" basligina atacacagima buraya atmisim mesaji.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

quixef said:

bizde de hala yanyana pisuarda iseyemeyenler var.
Mesaj tarihi:
Abi dün fabrikaya mal getiren, birlikte yemek yediğimiz, çay içtiğimiz, muhabbet ettiğimiz, "oğlanı evlendireyim 1 yıl borcunu öderim sonra bahçeye ev yapıcam bu yaştan sonra rahat yaşamak istiyor insan" diyen adam, ki kendisi baba tarafından akrabamız, 1 saat önce kaza yapıp ölmüş.

Ya adamla dün muhabbet ettik çay içtik ya, gelecekte neler yapmak istediğini anlattı adam. Denize karşı kırk yılda bir biramı içerim, zaten çok içemiyorum baş ağrısı yapıyor sırf keyif olsun diye fln diye anlattı anlattı durdu ya.
Mesaj tarihi:
Sağolun abi.

Kalp krizi geçirmiş muhtemelen direksiyonda, böyle normal trafik akış hızında giderken virajda hiç direksiyonu kıramamış, dümdüz girmiş önce çay ocağına oradan da bi tırın dorsesine dalmış. Çay ocağından da 1 kişi ölmüş.

Bizim akrabanın 1 ay sonra oğlu evleniyordu. Çay ocağında ölen de 1,5 aylık evli bi gençmiş.

Kader abi işte.

http://www.olay.com.tr/haber/ilceler/bursada-facia-gibi-kaza-2-olu-3-yarali-194918.html#.U5IwOHJ_utI
Mesaj tarihi:
sevgili günlük o kadar zenginim ki sigaramın külünü bala atıyorum

seagleın olay kötüymüş ya, üstüne bunu atınca hayvanlık yapmışım. ama görüldüğü gibi kalan sağlar devam ediyor pff.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...