Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bişe yapmıyor adam. krem gibi bir şey, saçına sürüp tarıyor(bu arada taşakları bırakıyorsun oraya) sonra da yarım saat oturup bekliyosun o kadar.

2-3 ayın sebebi de kısa saçın daha hızlı uzaması muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Ben de Dermatalog'a gitmek istiyorum. Ozellikle tam su burnumla gozum arasindaki bolgede, sivilce benzeri biseyler var gecmiyor. Cildi de duzeltirler belki...
Mesaj tarihi:
sevgili günlük,

dün aldığım külbastıyı çözülmesi için balkona güneşin altına koydum. karga gelmiş güzelim eti yemiş. et mündar olmuş, çöpe attım 500 gr eti. aç kaldığıma mı yansam, heves ettiğime mi, 27 yaşımda hala böyle dersler çıkartıyor olduğuma mı bilemiyorum.

siltimin kargaları. görende winterfell'de yaşıyoruz zanneder.
Mesaj tarihi:
abi kendi evimde balkonlar camla kapalıydı, istanbulda fakir evlerinde oturduğum için o fakirliğin getirilerini bilemedim.

http://www.dacritics.org/wp-content/uploads/2012/09/first-world-problems.jpeg

eve güneş giren yer yoktu bu arada koyabileceğim

ayrıca kedi var evde, kargadan beterler asdasd
Mesaj tarihi:
bingildak said:

sevgili günlük,

dün aldığım külbastıyı çözülmesi için balkona güneşin altına koydum. karga gelmiş güzelim eti yemiş. et mündar olmuş, çöpe attım 500 gr eti. aç kaldığıma mı yansam, heves ettiğime mi, 27 yaşımda hala böyle dersler çıkartıyor olduğuma mı bilemiyorum.

siltimin kargaları. görende winterfell'de yaşıyoruz zanneder.

Ahahah true story (tu)

Özellikle hala ilişkilerde saçma sapan hatalar yapıp yapıp duruyorum. Ne zaman akıllanacağım günlük.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...