kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Before after foto olsaydı verirdim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 boyle seyler yaptiran erkeklerin tassaklarini geri iade etmesi gerekiyo yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Olur abi, nereye bırakıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 gittigin "kuafore" birak, onlardan toplaniyo haftalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 2-3 ayda bir gitmek lazımsa sıkıntı. Ben berberde sinirden sinire koşan adamım bunu yaptırırken berberi girtlaklarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 abi bişe yapmıyor adam. krem gibi bir şey, saçına sürüp tarıyor(bu arada taşakları bırakıyorsun oraya) sonra da yarım saat oturup bekliyosun o kadar. 2-3 ayın sebebi de kısa saçın daha hızlı uzaması muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Ben de Dermatalog'a gitmek istiyorum. Ozellikle tam su burnumla gozum arasindaki bolgede, sivilce benzeri biseyler var gecmiyor. Cildi de duzeltirler belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 off çok canım sıkılıyor. sanırım ultra mega thunder televizyonumda starship troopers ve independence day izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 http://www.hotcelebshome.com/wp-content/uploads/2014/05/Barbara-Palvin-7.jpg barbara kızıla boyatmış olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Burnum yandı :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Yeni stres atma yöntemi olarak buz pateni O_o, tak kulaklığı takıl 40 dakika sonra kafes döğüşüne gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Ben bu yaz da meme göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Nazca said: Ben bu yaz da meme göremiyorum. https://nerdisthickerthanwater.files.wordpress.com/2014/04/tumblr_mkkcizhw7z1r7vd6ro3_r1_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 wastyrx said: Yeni stres atma yöntemi olarak buz pateni O_o, tak kulaklığı takıl 40 dakika sonra kafes döğüşüne gogo why not both? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Patende ısınıp kafese giriyorum işte ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Patenli kafes dövüşü enteresan fikirmiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Uykusuzum ama yine de tövbe estağfiruze pek bi keyfim yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 yollar beni bekler.. bahçeşehire kadar şimdi araba sür. akşama da yorgun olma.. peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 çokzel h.sonu ertesi çok yorgun bir p.tesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 sevgili günlük, dün aldığım külbastıyı çözülmesi için balkona güneşin altına koydum. karga gelmiş güzelim eti yemiş. et mündar olmuş, çöpe attım 500 gr eti. aç kaldığıma mı yansam, heves ettiğime mi, 27 yaşımda hala böyle dersler çıkartıyor olduğuma mı bilemiyorum. siltimin kargaları. görende winterfell'de yaşıyoruz zanneder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 eti niye evin içinde pencere önüne fln koymadığın da ayrı bir konu elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 abi kendi evimde balkonlar camla kapalıydı, istanbulda fakir evlerinde oturduğum için o fakirliğin getirilerini bilemedim. http://www.dacritics.org/wp-content/uploads/2012/09/first-world-problems.jpeg eve güneş giren yer yoktu bu arada koyabileceğim ayrıca kedi var evde, kargadan beterler asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 acilen defrost özellikli mikrodalga öneriyorum sana o zaman klasjdslaj harbi evin içi dışından betermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bingildak said: sevgili günlük, dün aldığım külbastıyı çözülmesi için balkona güneşin altına koydum. karga gelmiş güzelim eti yemiş. et mündar olmuş, çöpe attım 500 gr eti. aç kaldığıma mı yansam, heves ettiğime mi, 27 yaşımda hala böyle dersler çıkartıyor olduğuma mı bilemiyorum. siltimin kargaları. görende winterfell'de yaşıyoruz zanneder. Ahahah true story (tu) Özellikle hala ilişkilerde saçma sapan hatalar yapıp yapıp duruyorum. Ne zaman akıllanacağım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar