Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

hunty said:

Gunluk,
Ne desem bilmiyorum. 2 sene once paten (inline skate) almistim. Bir iki deneyip bu yastan sonra kafami kirmayayim diye bir kenara atmistim.
Bugun kafama esti niye bunlar boyle kosede duruyor lan? dedim, gecirdim ayagima. Solugu parkta aldim.
Ben daha isinamadan karsidan eski sevgilim yeni erkek arkadasiyla cikmaz mi? Kayiyorum lan cool derken... bunlar tam yanima gelince got ustu dustum..... :(
Neyse ben hatunu tanidigimi belli etmiyorum. Kalktim falan. Simdi gitsem diycekler "Agladi kacti" kaymaya devam ettim.
Donuste yine karsilastik. Eleman durup ogretmek amacli yardimci falan olmaya calisti. Adamin ayaginda hayvani power slide, benim ayagimda marketten aldigim kotunun iyisi patenler. Son dususte yamulttum galiba zaten, sag ayak boyle iceri basiyor, topalliyarak adamdan kacmaya calsiyorum.
Patenlerin cok gevsek falan dedi. Ben de ayagimi cok agritiyorlar o yuzden gevsek bagladim gibi biseyler geveledim. Hatun ortamda yokmus gibi davrandim. Neyse Bye dedim ortamdan uzadim.
Haftaya bisikletle gidip ikisini de ezeyim....

Ahah paten story awsomeness
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Dworgian said:

paten story yi okuyunca aklıma geldi. ben de emektar k2 lerle deneme yapayım.

Şunun aynısını düşünüyordum bende, pazar buz patenine gideceğim ekstradan galiba ^_^

ben en son hokey yapmıştım ama in-line a geçince patlamış denge olayı tabii. o yüzden buz bana uzak sanırım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Marvel Agents of S.H.I.E.L.D da aynı tatta rewendor

Biliyorum, onu da izliyorduk arkadaşla da, beraber izleyecez diye tek izleyemiyorum.

Absolut said:

16km az mesefe değil 1 gün ara ver bence sonra 10km ile sınırla yürüyüşleri.

Amaç haftada 3 kez 15 km yürüyüş yapmak.

Askerden 20 kilo daha zayıf geldim, ama 3-4 kilo falan aldım heralde geldiğimden beri, eski halime dönmek istemiyorum. İş hayatında da çok oturarak çalışır olunca göbek alıp başını gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...