Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 kadın, annenin babanın önünde sevişelim desin bakalım sen ne diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ben sevişirim. modern aileyiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 kardeş konuyu açan benim taso arayan benim birisi gelip benim konumu okuyup zor bulduğum taso satan kişiyi ayartıp elimden aliyor.... ben gece gündüz forumlarda taso bulcam diye kendimi paraliyorum.. sen benim yerimde olsan ne hissederdin ? yani bu yapılan etikmi ? şereflice birsey mi ? sen şimdi diyeceksin... parayi veren düdüğü çalar.. bu 2 kurus fazla alicam diye başkasına satmişsın şimdi bana etik değil isim vermem diyorsun.. ! kardeşim biraz allahdan korkun lan maneviyat şeref diye birsey var sanada diyorum o gelip benim konumdan taso kapan o..çocugunada söylüyorum beş dakika insna olun lan !! gelip birde erkeklikden bahsadersiniz sizin gibi insanı sırtından vuran kahpeler olduğu sürece kimse adaletten insanlıktdan bahsetmesin !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Lord_Argos said: erkek istediği kategoriyi seçemedikten sonra ne anlamı var. di mi ya? kadın zaten senin tatminin için yaratılmış bişey. kadının isteğinin fln ne önemi var. hiç. bastır kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 gezi'den hiçbir şey anlamamış bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Kızlar günlüğe yazmaya başladı, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Lord_Argos said: public, lingerie, secretary erkek istediği kategoriyi seçemedikten sonra ne anlamı var. HAHAAHAAHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Bazıları bırak Beta olmayı, Omega bile olmaya aday değiller maalesef. Sürü dışı, düşük testesteron, yüksek östrojen, yöneten değil yönetilen ve daima yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 suruyle yasamak kolay bebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?20,512293,512427#msg-512427 aquila'nın şu postu günümü şenlendirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 sene 2007, o zaman daha talebeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Bugün de bitti günlük, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 hatun kendine rakip olduğum adamla çıkmaya başlamış galba, üzgünüm günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ilke benden 1 yaş büyük demek ki 2007'de 6 yaşındaymış 6 yaşında nasıl ergenliğe giriyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 herseyde oldugu gibi ona da erken girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 günlük öğrenci olsam yeniden part time da iş bulsam. sürekli öğrenci kalsam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ya niye umutlarımı yıkıyosun abi. üstelik de olumlu sormuştum soruyu. sormak bile keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 açık öğretime gir ben seni kiralarım parttime olarak profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Bu hafta; 32 tane gözetmenlik, 3 tane sunum, 2 tane makale raporu, 1 tane makale, 3 tane sınav 6 tane ödev teslimi, + C.tesi sabah Isparta'ya gidiş, öğlen sunum, akşam dönüş; pazar günü iş ... Ben bu hafta ölmezsem ölmem daha da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Gunluk, Ne desem bilmiyorum. 2 sene once paten (inline skate) almistim. Bir iki deneyip bu yastan sonra kafami kirmayayim diye bir kenara atmistim. Bugun kafama esti niye bunlar boyle kosede duruyor lan? dedim, gecirdim ayagima. Solugu parkta aldim. Ben daha isinamadan karsidan eski sevgilim yeni erkek arkadasiyla cikmaz mi? Kayiyorum lan cool derken... bunlar tam yanima gelince got ustu dustum..... :( Neyse ben hatunu tanidigimi belli etmiyorum. Kalktim falan. Simdi gitsem diycekler "Agladi kacti" kaymaya devam ettim. Donuste yine karsilastik. Eleman durup ogretmek amacli yardimci falan olmaya calisti. Adamin ayaginda hayvani power slide, benim ayagimda marketten aldigim kotunun iyisi patenler. Son dususte yamulttum galiba zaten, sag ayak boyle iceri basiyor, topalliyarak adamdan kacmaya calsiyorum. Patenlerin cok gevsek falan dedi. Ben de ayagimi cok agritiyorlar o yuzden gevsek bagladim gibi biseyler geveledim. Hatun ortamda yokmus gibi davrandim. Neyse Bye dedim ortamdan uzadim. Haftaya bisikletle gidip ikisini de ezeyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Geçmiş olsun büyük travma atlatmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 2 gün kaldı günlük. ne dersin olucak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 paten story yi okuyunca aklıma geldi. ben de emektar k2 lerle deneme yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar