Allure- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 eleos, cumhuriyet falan olabilir, fena değildi ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 asmali cavit baya guzeldir. mezeleri baya basarili. yaprak ciger hele akip gidiyo. rakilari da cesitliydi. nevizade olmasin demissin ama imroz (krependeki imroz tam adi) var o da iyidir. sigara kismini bilmiyorum. kalabaligi da gittigin vakte gore degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 _Rave said: çünkü taksim en güzel yer.taksim=istanbul.napsın modaya-kadıköye gidip çakma avrupacılıkmı oynasın adamlar yanlız rakı sevmemde direk rakı-meze muhabbeti geçince canım çekiyo ya.şu saatte bile bi rakı-haydari-beyaz peynir oyşh modaya kadıköye laf etmeden önce bir destur almak lazım taksim güzel ama bi alex değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 taksim = hagi kadıköy = alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 beşiktaş = sergen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Besiktas-Ali Eren Karaköy-Drogba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Eminönü-Cihan Haspolatlı Bağcılar-Ayhan Akman Gülbağ-Sabri Sarıoğlu Fikirtepe-Volkan Demirel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Biyik said: beşiktaş = sergen? şu iyiydi ya ahashaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bir topicde de gülbağ'a laf çakmayın lan !! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 yok ya ben gülbağ'da oturdum 7 ay. seviyorum, sabaha kadar açık manavlar var. fantastik bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 BullDoG said: _Rave said: çünkü taksim en güzel yer.taksim=istanbul.napsın modaya-kadıköye gidip çakma avrupacılıkmı oynasın adamlar yanlız rakı sevmemde direk rakı-meze muhabbeti geçince canım çekiyo ya.şu saatte bile bi rakı-haydari-beyaz peynir oyşh modaya kadıköye laf etmeden önce bir destur almak lazım taksim güzel ama bi alex değil bok atmıyorum modaya kadıkoye yau.ama avrupa semtleri gibi olmaya çalışan semtler bunlar abi kadıköy-moda.fazla alafranga. hatta direk şehri var bunun izmir diye. taksim çok ayrı bi yer.istanbul diyince senin aklına kadıköymü geliyo taksimmi olayı özetlemek için? bide yurtdışına gidin uzun süre yaşıyın,öyle fark edersiniz nekadar benzersiz biyer olduğunu.özledim emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 valla taksimin göbeğinde çalışıyorum ve aklıma kadıköy geliyor en azından iyi reklam yapmak istiyorsam ama rakı konusunda haklısın kadıköyde öyle rakı içicek yer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Taksime penisimi bile sokmam. Gezi parkını kadıköye taşısak keşke, git gel zahmetli oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ah ulan beyoğlu'nda akp olmayacaktı... yıllardır değişsin diye bekliyorum hala akp kazanıyor ve adım adım bitiriyorlar güzelim taksim'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 çukur meyhanenin üstünde şehir meyhanesi var, tavsiye ederim. üst katı geniş ve ferah. içeride sigara içiliyor mu emin değilim ama üst katta küçük bir balkon da var sigara içmek isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 asmalı mescit, boncuk lu bişey adı. baya güzel mezeleri şeyleri. üst katta oturun bir noktadan sonra sigara da içiliyor, o noktaya kadar balkonda takılıyorsun. yakup u falan geçince sağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar