nienna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 enh shamanimi 60 yapiyorum wod alacagim. boost icin hangi meslekleri secsem? mail agi zirh icin bs mi olmam lazim lw mi? lw skining dusunuyorum. para getirmesi de onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Skinning alma 600 boost için cunku baska charınla 1 gunde 600 lersin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 skinning iskence degil mi? ufak ufak parcalar toplayip leather yapyorsun vs. sadece kesince artiyorsa iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ench mining işte, biri expte para getirir baya, diğeride baya para getirir, orgrimmarda dükkan mı açacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 lw ve enginer de olabilir. ama gathering kasma isini unuttum. tak tak kazma vurunca ya da skin kesince atliyorsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 atlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 tailor bs konuyu kapatabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 para kasacaksan herb+mine. Diğer türlü BS kendine, JC yine satışa dönük, Tailor da her daim bag sıkıntısından para kazanılacak içerikler. Plate karaktere BS, cloth karaktere Tailor iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kasılması en zor proffession engineeringi boostlayabilirsin yanına da lw alabilirsin. skini de baska bi charla yaparsın bs plate armor yapcağı için armor değil ama silah olarak faydalı olabilir (gerçi bop silah yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 JC Alchemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 mardox said: kasılması en zor proffession engineeringi boostlayabilirsin yanına da lw alabilirsin. skini de baska bi charla yaparsın bs plate armor yapcağı için armor değil ama silah olarak faydalı olabilir (gerçi bop silah yok) engineering kesinlikle kasılması en zoru. eğer ki engineering ile alakalı şeyleri kullanmayı düşünüyorsan tereddütsüz bu aksi halde jc/alch kombinesi başka karakterle de mine-herb toplayıcı yaparsan çok temiz para kırarsın. (transmute vs herşey aynı karakterde olur böylece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 jc'de kasması zor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Ben olayı anlamadım. WoD'la alakalı bir olaydan mı bahsediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 mining olduktan sonra engineering inanılmaz kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 mining iskence ya hellfire peninsula'da ya adam gibi nod yok ya da millet devamli farmliyor. tikandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 baya node var orda ya, heralde herkes farmlıyor sen bulamıyorsun. Nagrand çok iyi mine açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Mining 1 gunluk is yav boosta yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar