bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 gokturk doğru söyle world of tanks veya war thunder oynarken bindiğin aracın üstünü, kanatlarını falan türk bayrağı ile dekore edip, avrupalıları öldürdükce zevke geliyor musun sadasd türkün gücünü göstermek herhangi bir uyarılmaya sebep oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Adamın kılanı 1453, nasıl da kestik küffarı diye kendine dokanıyordur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bingildak said: gokturk doğru söyle world of tanks veya war thunder oynarken bindiğin aracın üstünü, kanatlarını falan türk bayrağı ile dekore edip, avrupalıları öldürdükce zevke geliyor musun sadasd türkün gücünü göstermek herhangi bir uyarılmaya sebep oluyor mu? sdşfklmsdklmf ahahhaha olm yok ya zaten artık steamde t.leaader diye değiştirdim nikimi ama diğer yerlerde değiştiremiyorum kaldı öyle. küçüktük gözümüze güzel geldi. balla değiştireceğim artık nikimi ya modlar bi el atsın bana. 1453 benim kılanım değil sdşlfkdsşlfk ama world of tanks da kırmızı beyaz tankım varlskşjdfjsdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bu sen değil misin yani? http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/290142-we-want-turkish-tank/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 galiba bu google translate ya: I should be rooting for you, because Turkey Turks tanks things super super warriors that exhibit oyundada I'm sure their tanks from the WG Turkish tanks in this game I wish him :teethhappy: HAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bingildak said: bu sen değil misin yani? http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/290142-we-want-turkish-tank/ AHAHAHHAAHAHAHAH olm o ney lan sdlkfjdslfjskldfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ^____^ takılıyorum ya takma sen milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 adam google translate'e türkçe yazıp ingilizce forumlarda faaliyet gösteriyor, türkün gücü. ondan sonra neden türk tankları yok. ÇÜNKÜ KORKUYORLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 olm efsane bi cümle olmuş : "Turkey Turks tanks things super super warriors that exhibit oyundada I'm sure their tanks from the WG Turkish tanks in this game" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 o adamın 126 tane postu var, view all messages falan gibi bir şey var mı diye baktım bulamadım "oyundada" var cümlenin içinde kesinlikle google translate hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Holy said: GOKTURK DİYE NİCK Mİ OLUR LAN AHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Theridone said: benim her seyimle dalga geciyorlar abi bosver abi 7cm ya bırak da geçelim dalga adfsgfbvx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Sana yetmiyorsam soyle lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar