Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldnoah Zero

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

14-15

14 ve 15 çok iyiydi, gits saito multiclassladı akagi. saazbaum gene op kombo ile gelip yine tek yedi topkek. helal lan inaho. slaine angutluğunun bir kısmı en azından rolmüş, o da reinhard von lohengramm oldu. saito akagi yang wenli ile iyi kapışırlar artık.

Mesaj tarihi:

17

mazuurek ölür herhalde 1-2 bölüme

slaine de prensesi bilerek statiste tutuyor anlaşılan. artık bu mallığını sebebini anlamaya çalışırken beynim yanacak.

inaho'nun robo gözü de nasıl bir deus ex machina plot device'dır ya...

Mesaj tarihi:
mecbur birşey vermeleri lazımdı dengelemek için. öbür türlü de devamlı "yok artık" deniyordu heh.

17

düellocu gg, mazuurek de bişi yapamaz büyük ihtimalle bize olayları göstermek harici ama en azından bütün marslıların doğuştan mal olmadığını görebildik hele şükür.

otooto'nun aşığı kızın içi içini yiyecek, oradan da bir iç karışıklık çıkar herhalde. bir o bir de abla ölmesin şu seride.

Mesaj tarihi:
Sam said:

mecbur birşey vermeleri lazımdı dengelemek için. öbür türlü de devamlı "yok artık" deniyordu heh.

17

düellocu gg, mazuurek de bişi yapamaz büyük ihtimalle bize olayları göstermek harici ama en azından bütün marslıların doğuştan mal olmadığını görebildik hele şükür.

otooto'nun aşığı kızın içi içini yiyecek, oradan da bir iç karışıklık çıkar herhalde. bir o bir de abla ölmesin şu seride.

Ahahahah aynen. Ama hala abartı, aldnoah teknolojisi imbalığında bir gücü var veledin (ve motor filan da yok, sadece gözde).
Gerçi hayatını tehlikeye atma kartını da oynadılar, çok fazla kullanırsan gg filan ama yine de hiç yoktan iyidir.

Mazuurek in doğuştan mal olmadığı gibi bir şey yok, wikipedia kurcalarken imana gelmiş gibi bir izlenime kapıldım ben ^^

Abla death flag verdi de, abla yerine Marito ölür bence. Ya kaptanı ya ablayı(ya da ikisini birden) kurtarırken kendini feda eder. Yani ölsün bi zahmet, o kadar PTST dramasını boşuna çekmiş olmayalım en azından.

Inahoya aşık olan kız konusunda da katılmıyorum, o da ölsün. Gerçi Inaho biraz daha akıllandı, haremini yedirmez artık. O yüzden kızın öleceğini pek sanmıyorum, ama ölsün bence.
Prensese de gerek yok hatta, Rayet best girl.

Mesaj tarihi:

shadowfury

şu seride ölsün dediğim tek kişi rayet ya, nesini sevdin anlamadım ehu. forced drama şahı, max angst, muh revengeance. sasucke tier, i'm more special'ı eksik. içlerindeki irlandalı. ama işte zevkler, renkler herhalde. :p

kontun ultra bencil sadistliği yok en azından onu gördük yani.

Mesaj tarihi:

Forced drama değil bi kere, babasına ihanet edildi, gözünün önünde katledildi, ayrıca kendisini de öldürmeye çalıştılar. Drama ve muh revengeance için gayet haklı sebepleri var kızın ^^

Angst kısmı ergenlikten, ama onu da iyi toparlıyorlar. Bayağı düzgün bir karakter bence.

Mesaj tarihi:

ya ailece casuslar, dünyanın ekmeğini yiyip yiyip ihanet etmişler. yalandan savaş çıkarmakta alet olmuşlar. "bakın ırak'ta wmd bulduk" diyen ciya'cılardan beter aile. bu ihanetini bencilsin tamam hadi sakladın, seni kurtaran insanlara tekrar kazık atıyorsun savaşı durdurmak için olan tek umudu öldürmeye çalışarak. hala öldürmüyorlar seni buna rağmen, gene triplerdesin.

şu serinin en büyük plothole'u zaten bu karakteri aralarında tutup pilot filan yapmak. prensese saldırınca zindana atıp anahtarı da kaybetmek lazımdı.

kurguda kötülük yapan karakterlere kızmam ama sadece kendisi için tekrar tekrar ihanet edene kızdığım kadar da kimseye kızmam herhalde.

Mesaj tarihi:

İlk başta Rayet in pek insiyatifi olduğunu sanmıyorum, babasının peşine takılmış gidiyor işte. Ayrıca babasının ve yancılarının dünyada kalmaya çok meraklı olduklarını da pek sanmıyorum :p
Savaştan sonra dünyada kalan marslılar sonuçta (mahsur kalan diye de eklenebilir sanırım. Geri dönmek için Trillram a muhtaç olduklarını gösterdiklerine göre kendi başlarına geri dönmek için bir yolları da yok). Hangi factiondan olduklarını bilmiyoruz ama savaş sonrasında ortada kalmış tipler oldukları belli.

Olay sonrasında Rayet için bütün marslılar aynı haltın laciverti işte, kendisi de söylüyor. Prensesin dünyanın tek umudu olması, savaşın bitmesi filan da onun için önemli olmasa gerek. Tam tersine savaş devam etsin ki daha fazla marslı ölsün diye de düşünebilir. Diğer yandan Asseylum onun için günah keçisi, dünyaya gelicem diye tutturmasaydın bunlar olmazdı kafasında düşünüyor hep (-ki özeleştiri yapamamak ve ölen babasını suçlayamamak salakça olsa da gayet normal bir psikolojik durum).

Ayrıca yamulmuyorsam zindandan çıkarmıyorlardı zaten, savaş sırasında hapishane duvarı patlayınca kendisi çıkıyordu ve sonra mechayla gelip prensesin kaçmasına yardım ediyordu di mi?
Muhtemelen o sayede affetmişlerdir, yoksa kolay kolay çıkarmazlardı zaten.

Mesaj tarihi:

savaşı çıkarmakta aktif payı olmasa da babasından farkı yok işte, o da kendisini herkesin önüne koyan biriymiş, bu da öyle. sadece kendi kıymetli, diğer insanlar ölmüş kalmış, eziyet çekmiş filan np. "sen gelmeseydin olmazdı" demeye hakkı olan son insan, onun ailesi yaptı o işi. ne bileyim diğer dünyalı kızlar filan prensese kızmıyorken bu kızıyor.

yani düşün ki sen bana "gel şurada buluşalım birşey içelim" dedin, ben yolda kaza geçiriyorum, sonra ailem sana kızıp öldürmeye çalışıyor senin yüzünden oldu diye. bu kıvamda bir mantık. histerik tipler olur böyle devamlı başkasına suç yıkıp gönlünü ancak öyle rahatlatan.

savaş devam ederse dünya kazanamayacak zaten iki günde tarumar ettiler, bizim god mode çocuk dışında kimse birşey yapabilmiş değil halen. malslılar öleceklerine tam tersine emellerine kavuşacaklar yani duruma bakınca böyle ben aylarca devam edebilmelerine şaşırmış haldeyim ve bu açıklanmadı nasıl oldu bizim otooto yatakta yatarken. ne silah işliyor ne savunma yetiyor.

hadi babasını da suçlamadı, kendine de çeki düzen vermedi, herkese trip herkese posta, herkesin durumu ondan kötü. herkes kurban, o bu duruma sebep veren oluşumun içinde olmuş kanbağıyla bile olsa. hep negatif yan, hiç pozitif yan yok. ptsd adam bile onu aştı, bu angst'ı aşamadı. ben her bölüm gene arkadan bıçaklamasını bekliyorum bizimkileri.

neyse sevmişsin yani maksadım "hayır sevilecek char değil" demek değil yoksa. :) char bana uymadı, çok ters geldi. Allah sevenine bağışlasın. (:P)
Mesaj tarihi:

Hepsi dünyayı kurtaran velet sayesinde olsa da bayağı bi mars aristokratını gebertiyorlar işte, savaş sayesinde intikamını alıyor yavaştan. Mümkün olduğunca fazla şövalye ölsün, ondan sonra dünya ele geçirilmiş geçirilmemiş onun için pek farketmiyor herhalde.

(Ama cidden Inaho yatalakken nasıl oldu da marslılar dünyayı tamamen ele geçiremediler o da ayrı bir merak konusu. Doğru düzgün savaşan başka adam yok. Boş kaleye gol atamamak gibi bir şey olsa gerek ^^ )

Ayrıca dünyalıların prensese kızmak gibi bir lüksü yoktu zaten, çünkü tek çareleri oydu. Savaşı durdurup dünyayı kurtarmak istiyorlar, prenses te bunun tek yolu. Rayet buna mecbur değil(di), aynı kategoride değerlendirilemez.

Ayrıca angst problemini de aşıyor yavaştan? Mazuurek e en başta bütün marslılar aynı haltın laciverti diye atar yapsa da sonradan Inahonun planına katılıyor (eski hali olsa, karakterinde hiç gelişme olmasa Mazuurek i bulduğu yerde deşer bırakırdı mesela). S1 sonlarında da hapisten kaçtığı zaman prensesi ve loli maidi koruyordu filan. Sonradan savaşta dünyalılara yardım ediyor ayrıca. Kendisine bayağı çeki düzen verdi yani.

Çok mükemmel bir karakter, kusursuzluk abidesi olduğunu iddia etmiyorum zaten. Kusurlarıyla güzel hatta.
Ama kaç bölüm boyunca Maritonun ptsd sine katlandık savaşta feci ezilmişler filan diye uzatıp durdular. Rayet için daha beter, ergen bi kızın babası gözlerinin önünde öldürülmüş ihanete uğrayıp, bu kadar angst gayet normal, hatta az bile.

Mesaj tarihi:

18

İki tane lazer kullanan mechayı aynı bölümde gördük. Hep physical ammo kullanıyolardı, birbiriyle alakasız 2 tane lazerciyi aynı bölümde kullanmak nereden esti de yaptılar merak ettim.
(onların da akıllarına entropici elemanı yazdıktan sonra gelmiş olabilir gerçi ^^)

Sonunda da bir hasktir diyordum ki son anda twist geldi.

Mesaj tarihi:
ahahah aynen 18 bölümdür aynı formülü uygulamaları

marslı kont "LOL köylüler OP mechama dokunamazsınız bile" diye girişir, ordu telef olur "uff acil birşey düşünmezsek kaybedicez" moduna girerler sonra "Keep on keeping on" çalmaya başlar inaho 1dk içince bi hesaplar yapar mechanın zayıflığı bulur, sonra kont masaka, bakana falan der ve boom bölüm biter dsdfg
Mesaj tarihi:
Xenus said:

ahahah aynen 18 bölümdür aynı formülü uygulamaları

marslı kont "LOL köylüler OP mechama dokunamazsınız bile" diye girişir, ordu telef olur "uff acil birşey düşünmezsek kaybedicez" moduna girerler sonra "Keep on keeping on" çalmaya başlar inaho 1dk içince bi hesaplar yapar mechanın zayıflığı bulur, sonra kont masaka, bakana falan der ve boom bölüm biter dsdfg

öyle deme ya, o kadar da tekdüze değil.

bazen breathless çalıyo keep on keeping on yerine.
aliez filan da var.
  • Yeni Oluştur...