Regalya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ney ney ney ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 "They're attacking as a team?" :OOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 samaella said: olm invasiona neden hep 1 adam gidiyor :D yolla 5-6 mecha bitsin gitsin aq :D herkes solo midcozumu patiden caldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Slaine söylemeden önce kimse akıl edememiş demek ki ^^ -abi biz niye assassins creed mobları gibi teker teker girişip sırayla dayak yiyoruz, topluca dalsak ya? *sessizlik* "haaa..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 s2e1 ikinci sezon ilk bolume yeni basladim da. lan kimse gebermemis. hadi len! oyle is mi olur. bir de normalde burada yorum okumuyorum bitirene kadar, ama birinci sezon icin ne yazilmis diye baktim. surekli slaine in nasil olup da kont un mecha yi aktive ettigini sormus durmus millet. benim izledigim ceviride o mech de aldnoah drive in olmadigi anlatiliyordu. alt yaziyi hazirlayan mal kendince mantik hatasini bir tarafindan bunu uydurarak mi kapatmis? bu kadar adam atlamis olamazsiniz. muhtemelen benim izledigim versiyon alt yaziyi hazirlayanin dallamaligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 esas güzelleştiği bölümlerde konuşmayı bırakmışsınız ya, olmamış. 24 - final "sahibi geldi, akıllı olun" diye halka sesleniş yapınca asseylamu içimin yağları eridi oh be, o sahneyi bekledim 22 bölüm herhalde. süleyinin içine oturması priceless. çok güzel bitti, urobaçır'ın bırakması sayesinde herhalde. o genelde iyi işleyip sonda batırıyordu çünkü. herkes layığını buldu. yuki-nee ve inko yaşadı. kaizuka badass solid snake oldu, asseylamu enlightened empress, süleyin zindanlarda çürüyor. ne istediysem oldu resmen ya. death flag'ler çalışmadı, inko kaçışı gördü diye gereksiz dram doğmadı, mazuurek hedefe giderken patlamadı, neden korktuysam gerçekleşmedi. inko ile kaizuka da birbirlerini bulsalardı keşke prensesle birbirlerine varamadılar madem ama buna da şükür. keikaku doori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 yeni bitirdim, iyiki haftalik takip etmemisim kanser olurmus hikaye cok kotu idi, hani neden izliyorum bunu? bu karakterlerin amaci ne? slaine nasil suzakudan bile gerizekali ve amacsiz bir karakter? neden herkes gerizekali rolu yaparken inaho sadece einstein gibi geziyor? ending sonu hele direk anti-climactic in sozluk karsiligi olmus, slain ile inaho neden savsti? neden moonbase i patlatmak istedi? deucaliona saldiran tiplere ne oldu? neden slaine herseyi birakip inahoya daldi? zaten amaci neydi en bastan? asiklar kavusamadi, cruetheo nun nerden ciktigi belli olmiyan oglu marstan gelip durup dururken winner oldu. en bastan zaten mazuurek mi ne zaten gidip top secret gizli tutulan prensesi nasil gordu iki guzel laf edip? idiot plot direk, mechalar avr kapisiyor iste alin izleyin diye yapilmis. ilk sezon guzeldi sonuna kadar, bu bastan asagi berbat olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 "Kururugi Suzaku sendromu" deniyor ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ilk sezon da kotuydu. baslarda iyi baslayip sonra direk *diiiiit*. ilk bolumlerine hatrina hadi ortalamaydi diyelim. ikiyi henuz izlemedim. ilk episode un sonunda biraktim. daha kotu olacagini bildigim icin bekletiyorum. sabrim olan bir donem bakacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 baştaki nuke iyiydi işte bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar