Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldnoah Zero

Xenus

Öne çıkan mesajlar

s2e1

ikinci sezon ilk bolume yeni basladim da. lan kimse gebermemis. hadi len! oyle is mi olur.

bir de normalde burada yorum okumuyorum bitirene kadar, ama birinci sezon icin ne yazilmis diye baktim. surekli slaine in nasil olup da kont un mecha yi aktive ettigini sormus durmus millet. benim izledigim ceviride o mech de aldnoah drive in olmadigi anlatiliyordu. alt yaziyi hazirlayan mal kendince mantik hatasini bir tarafindan bunu uydurarak mi kapatmis? bu kadar adam atlamis olamazsiniz. muhtemelen benim izledigim versiyon alt yaziyi hazirlayanin dallamaligi.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
esas güzelleştiği bölümlerde konuşmayı bırakmışsınız ya, olmamış.

24 - final

"sahibi geldi, akıllı olun" diye halka sesleniş yapınca asseylamu içimin yağları eridi oh be, o sahneyi bekledim 22 bölüm herhalde. süleyinin içine oturması priceless.

çok güzel bitti, urobaçır'ın bırakması sayesinde herhalde. o genelde iyi işleyip sonda batırıyordu çünkü. herkes layığını buldu. yuki-nee ve inko yaşadı. kaizuka badass solid snake oldu, asseylamu enlightened empress, süleyin zindanlarda çürüyor. ne istediysem oldu resmen ya.

death flag'ler çalışmadı, inko kaçışı gördü diye gereksiz dram doğmadı, mazuurek hedefe giderken patlamadı, neden korktuysam gerçekleşmedi. inko ile kaizuka da birbirlerini bulsalardı keşke prensesle birbirlerine varamadılar madem ama buna da şükür.

keikaku doori.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
yeni bitirdim, iyiki haftalik takip etmemisim kanser olurmus

hikaye cok kotu idi, hani neden izliyorum bunu? bu karakterlerin amaci ne? slaine nasil suzakudan bile gerizekali ve amacsiz bir karakter? neden herkes gerizekali rolu yaparken inaho sadece einstein gibi geziyor?

ending

sonu hele direk anti-climactic in sozluk karsiligi olmus, slain ile inaho neden savsti? neden moonbase i patlatmak istedi? deucaliona saldiran tiplere ne oldu?

neden slaine herseyi birakip inahoya daldi? zaten amaci neydi en bastan?

asiklar kavusamadi, cruetheo nun nerden ciktigi belli olmiyan oglu marstan gelip durup dururken winner oldu. en bastan zaten mazuurek mi ne zaten gidip top secret gizli tutulan prensesi nasil gordu iki guzel laf edip?

idiot plot direk, mechalar avr kapisiyor iste alin izleyin diye yapilmis. ilk sezon guzeldi sonuna kadar, bu bastan asagi berbat olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...