Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Hic geleceginizi düsündünüzmü arkadaslar? Bekarlar için söylüyorum suanda evleneceginiz kisiyi tanıyormusunuz ? Nerede kim bilir nerede geziyor ne yapıyor bilmiyoruz ama evlencegimiz kisi yasıyor bi yerde ama tanımıyoruz ne kötü birsey.. Ben tanımak istiyorum banane ya :D[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ahaha çok komik bi düşünce bu ya. "şimdi nerdedir kimbilir güzelim benim bitanem ya" ama daha tanımıyoruz ahaha[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Mayh3m, 27 Aralık 2004 18:13 tarihinde demiş ki: Nerede kim bilir nerede geziyor ne yapıyor bilmiyoruz ama evlencegimiz kisi yasıyor bi yerde ama tanımıyoruz ne kötü birsey.. ilkokul son, ortaokul başında ben de böyle düşüncelere dalardım da, sonradan umursamadım, önümdeki kızlara bakmaya başladım. bu kadar ileriyi düşünmek gereksiz bence
od3on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hayir said: Mayh3m, 27 Aralık 2004 18:13 tarihinde demiş ki: Hic geleceginizi düsündünüzmü arkadaslar?
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Yanlız kaldığım zamanlarda aklıma sık sık gelen ama hala cevap bulamadığım bi konu :(. Bence henüz evleneceğim şahıs daha karşıma çıkmadı. Çıkmasında zaten yaş daha 19 hemen evlenipte n'apıyım. Onu bulmuş olsam bile bu yaşta evlenmem ki biz evlenene kadarda mutlaka ayrılmış oluruz :lol:[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 27 Aralık 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Bonzi_Buddy, 27 Aralık 2004 18:17 tarihinde demiş ki: Yanlız kaldığım zamanlarda aklıma sık sık gelen ama hala cevap bulamadığım bi konu :(. Bence henüz evleneceğim şahıs daha karşıma çıkmadı. Çıkmasında zaten yaş daha 19 hemen evlenipte n'apıyım. Onu bulmuş olsam bile bu yaşta evlenmem ki biz evlenene kadarda mutlaka ayrılmış oluruz :lol: bunun adına kadermi demeli acaba ?[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 düşündüm[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr: Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 3 kilo seviyorum.
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 düşündüm ve bos bir gelecek görüorum :) Üniyi kazanıcam sora o biticek evlenicem çoluk çocuk çok sıradan ve basit bir hayat öğğğyk düşünmek istemiorum...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Mayh3m, 27 Aralık 2004 18:18 tarihinde demiş ki: bunun adına kadermi demeli acaba ? Bilmem öyle mi? Öyleyse de umrumda değil ..........[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 kader değil bence.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 düşündüm de benim evlenmek istediğim hem zeki, hem güzel, hemde yaşamayı bilen bir kız.. e yani imkansız :P[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bonzo gibi kusmuğumda ölmek isterdim dünyanın en iyi bateristi olarak.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Tekrar düşündümde benim geleceğim de koskoca bi yanlız var .....[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yalnız değil miydi abi o?[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Çaktırma yanlış yazmışız işte :lol:[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ben bonepart ın arkadaşı billur la evlenicem.. ama önce anne me size anne diyebilirmiyim diye sorması lazım[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Apache Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 dusundum ama dusunmekten oteye gecemedi onceden plan yapip onlarida gerceklestiremezsen cok uzulursun onun icin ani yasiyacaksin[signature][hline]shinsetsu desu..
screamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ani yaşaki atraksiyon olsun :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Jester Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 evlenebileceğim karşıma çıkmış tek kişi iki sene önce geldi, bu ayın 13 ünde beni terketti gitti. naaaaah evlenirim başkasıyla :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Mino Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 30 yaşına kadar yaşayabilirsem düşünürüm...
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: sirnaber, 27 Aralık 2004 18:30 tarihinde demiş ki: 4 kişi tanıyorum evlenebileceğim, ömrümün sonuna kadar beraber yaşayabileceğim, ama hepsi de kanka ayağında dost ayağında şu an, napcam bilmiyorum, akışına bırakmam lazım, hangisi önce pas verirse onla evlencem :-) pas veren olmazsaa..bak işte onu hiç düşünmedim. pas veren olmassa sen çalım atarsın :) sonra da Gollll[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 pek düşünmedim. ister istemez acaip ayrıntılı düşünmeye başladığım için kafayı sıyırıyorum geleceğimi düşününce.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: sheref, 27 Aralık 2004 18:36 tarihinde demiş ki: said: pas veren olmassa sen çalım atarsın :) sonra da Gollll :hmm: Keşke hayat bu kadar kolay olsaydı[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 sizde hayat nedir arkadaslar ?[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/757219-hic-dusundunuzmu/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 sizde hayat nedir arkadaslar ?[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Öne çıkan mesajlar