Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 toggie, ben askere gitmek istediğimde devam etmediğin okulun öğrencilik kaydımı sonlandırmadığını (bkz: 3 dönem de harç yatırmamışım üstelik) görmüştüm. askere almıolardı gidip kayıt sildirdim. sende de belki öyle bişey denk gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Anlamadım :( abi 85'liyim y lisans yapmadım henüz tecil bitiyor işte ama yüksek patlatabilirim sorun olmaz diye düşünüyorum sadece bunu nasıl gösterebileceğimi düşünüyorum onlara. en kötü veririm ahmet yesevi ye 2200 tl takılırım 2-3 sene daha valla çok bunalım yaptırdı bu iş bende tam askere gitmeyi düşünüyordum bu çıktı olacağı değil de ihtimali bile bana askerliği ertelettiriyor :( olmazsa feci sıçarım askere yazın gitmek zorunda kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 abi askere git gel bi an once sen donunce acarlar, yastan kaybetmezsin bi an once gidersen ya da gitme askere deli misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 dönünce neyi açıyorlar ya zaten ilk kez 85 sınırı koydular bu zamana kadar ilk defa özelde bu yaş sınırını görüyorum. müfettiş ilanları bile 88-89 dan başlıyor artık. askere gidip geldikten sonra yaş sınırını geçerim hayatta açmazlar. askere de gitmek istemiyorum zaten de iş miş değişmiyor tek derdim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Dworgian said: toggie, ben askere gitmek istediğimde devam etmediğin okulun öğrencilik kaydımı sonlandırmadığını (bkz: 3 dönem de harç yatırmamışım üstelik) görmüştüm. askere almıolardı gidip kayıt sildirdim. sende de belki öyle bişey denk gelir :D denk gelir diye hesap yaparsam patlarım muhtemelen :) pilotluk hayalim bitti artık benim ya. cok istiyodum ama olmayacak. bizim zamanımızda acılsaydı thk universitesi okurduk ne guzel. bok var elektronik okuduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 pilot dediğin prestijli dolmuş şoförü. neyine özeniyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 çok karı kız kaldırıyormuşsun? hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 toggie said: Dworgian said: toggie, ben askere gitmek istediğimde devam etmediğin okulun öğrencilik kaydımı sonlandırmadığını (bkz: 3 dönem de harç yatırmamışım üstelik) görmüştüm. askere almıolardı gidip kayıt sildirdim. sende de belki öyle bişey denk gelir :D denk gelir diye hesap yaparsam patlarım muhtemelen :) pilotluk hayalim bitti artık benim ya. cok istiyodum ama olmayacak. bizim zamanımızda acılsaydı thk universitesi okurduk ne guzel. bok var elektronik okuduk. aaah ah ben de finans okumazdım misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 vardı abi pilotaj bizim anadolu da girseydiniz ya? torpil falan ayarlayıp Siz 5 yıl boyunca kampüste pilotaj okuyan adamları üniformalı görüp küfür etmek ne demektir bilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Bugün gittim belgeleri 13:30 - 16:30 arası herhalde 90 kişi falan girdi görüşmeye. Dil belgesi 29 eylül'e kadar verilebiliyor. Toefl kasıcam şimdi askerlikten korkuyordum ama 1 sene tecil problem değil kabul edildiğin zaman askerlik ile ilişiğin olmaması lazım y lisans da olur dediler. bakalım girdik bi yola :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bende başvurdum lan. pilot olmayı düşünmüyordum ama 15.000 tl'yi görünce atladım. olurum dedim. ne var dedim. o kadar flight simulator oynadık dedim. elektronik mühendisiyiz toefl'da var. boy'da 2 cm ile kurtarıyor 1.88. beni pilot yapın. banka hesabımı ekte yolladım. iyi günler dilerim. iyi çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 arkadaş thy'nin ilk sınavını geçti 2. teste girdi bu psikolojik değerlendirmenin falan da yapıldığı, orda kaptan pilot sormuş bilgisayarda simulasyon oyunu oynayıp oynamadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 MeSh said: bende başvurdum lan. pilot olmayı düşünmüyordum ama 15.000 tl'yi görünce atladım. olurum dedim. ne var dedim. o kadar flight simulator oynadık dedim. elektronik mühendisiyiz toefl'da var. boy'da 2 cm ile kurtarıyor 1.88. beni pilot yapın. banka hesabımı ekte yolladım. iyi günler dilerim. iyi çalışmalar. ne 15bin i ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bedava mı sandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 kaç yaş aralığında pilot olunabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 30'dan gün almamış olcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Biyik said: bedava mı sandın? direkt veriyorsun sandım. Eğitimin ücreti vardır illa ki girince maaşından kesilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 lan 15k maaşı kastetmiş, eğitim ücreti 100k€ falan, anlaşıyorsun 10 yıl thy ile çalışıyorsun maaşından kesiyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Ulan bi de bedelli cıkarsa pisman olurum, gidip versem mi acaba belgeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 toggie, askerlik içinse zaten şu an askere başvursan yer kalamdığından aralık ta alıyorlar. ben eğer olmazsa bedelli den de ses çıkmazsa şubat'ta gidicem yaş tutuyorsa git ver şansını dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Enee Kasım için askere yer kalmadığı kesin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 kesin kalmamıştır. %50 aralık %50 şubat :) geçen sene arkadaş ağustos başı yapmıştı aralık ta gitti yer kalmadığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 hassikomeee Toefl belgesi istiyorlar ya dedim ki toefl'a girerim hadi girdim de sonuçları 3 haftada geliyormuş. E nasıl olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Şubat değilde Aralık'ta gittiyse normal çünkü Kasım celbinde ya Kasım yada Aralık'ta iki grup olarak alıyorlar. Kasım en kalabalık dönem olduğundan Şubat'a kalma ihtimali var tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar