Tori Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Frostbite said: hmmm ok thnx.. abi birde bu oyuna benzer bi oyun varsa (sıra tabanlı olsun ama) varmı tavsiyen? invisible inc var, dont starve'ı mark of the ninja'yı yapan adamlar yapıyor daha yeni early accesse girdi, yine böyle turn based permadeathli random levelslı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 invis inc baya iyi. fecide hardcore kesin bi bakın zaten hepiceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 öehh yani yaza kadar beklemem early access se girecem gibi.Dayz den akıllanmadım emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 better late than sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ps'e de geliyormuş http://blog.us.playstation.com/2014/12/06/madness-awaits-youin-the-darkest-dungeon/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 3 şubat steam early access. https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/10295137_752134028188407_7143090727582007621_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=aGeC8QDZUI0 boss figtlari eglenceli gozukuyor, cok pahali olmazsa alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bugun cıktı quill i izlerken gordum fenaya benzemiyor ama 30 tl verir miyim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ay daha early access mis. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 31 lira biraz fazla ya EA bide cikinca alirim artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 15euro oyun, bize 30tl aldım ben, sıkılmadan 2 saat nonstop oyun oynamamıştım bayaadır iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 oyunu aldık, intro dan sonra yıkık kale gözüküyor ve oyuna giremiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ben denemek için özel versiyonuna baktım emek kokuyor lan oyun, utandım oynarken satın alıcam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ya dont starve'ın 'özel' versiyonunu oynamıştım ben ikide bir update geliyordu, paso content ekleniyordu, benim oyunda niye bunlar yok diyordum hep bunu yapan da yine KLEI'de çalışmış adamlar, aynı kafa yine kickstarterdan destekleyenlere geçen hafta oynatmışlar mesela şimdi releasede bir daha content gelmiş, 1-2 hafta içinde yeni bir class eklicez hede demişler falan ayrıca üstteki postda da yazıldığı gibi zaten diceğim http://galeri8.uludagsozluk.com/460/tatava-yapma-bas-gec_604680.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Bende aldim lan dayz den sonra erken erisime tovbe etmistim halbuki..bu iyi olacak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 şöyle bi 10 dk baktım olmuş gibi. bazen tıklanacak yerde herhangi bi indicator olmamasını, menülerin overlap etmesini alphalığına veriyorum. atmosfer çok tatlı. combat dışı mekanikleri de. çok benzer bi oyun konseptim vardı gameplay designı hazır. abov. gerçi gameplayi farklı yapmışlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yaw bu stresi azaltmak için adamları bara falan gönderiyorum ama işe yaramıyor gibi beklemek mi lazım?? yetemedim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 sonraki hafta geliyo etkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 stress cok acayip ya, gecen elemanin biri stresten selfish oldu, combatta durun ben keserim diye one atliyo, turnu gelince bunla mi ugrascam ya diyip pasliyo filan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 1 oda kalmış, 3 tane deli var takımda, neyse fighta girersek retreat yaparım alıcağım kadar resource aldım zaten dedim fightta delinin biri bırakın ben ölücem diye diye retreat yaptırmadı, eldeki bulgurdan da olduk, 0 survivor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 oyun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Baya başarılı olmuş nayss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 oyun gidenin arkasından ağlamamayı öğretiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 FTL gibin bir scoreboard koysalarmıştı aslında, şu kadar ganimet toplandı, işte plague doctor MVP oldu en çok o iş yaptı falan diye ne biliyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 dreagloth said: oyun gidenin arkasından ağlamamayı öğretiyor haha ben çok benimsiyorum ya daha ilk dungeonda crusader yattı, kapattım oyunu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar