Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ofiste boşluklarda sardırıcak bişey arıyorum. şimdilik hearthstone oynuyorum da çat diye çıkıcan loss oluyor üzülüyorum. alt f4'e de çok müsait bişey olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 rage quit ile alt f4 çektirecek dark souls 2 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ahah yok kalsın abi tşk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 endless legand güzel bir şey, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 cinayet ipucu araştırmalı oyun arıyorum csi gibi triplere gireyim. indie falan da olur hatta varsa böyle gerçek internet kullanmalı falan. sanki vardı öyle bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 l.a. noire var? blues and bullets var, telltale oyunlarının biraz daha aksiyonlusu. setting olarak güzel duruyor falan diye girişecektim de herkes negative basmış. o dediğin internetli şeyli oyunu da hatırlar gibiyim de şu an vaktim yok arayamıyorum. bi kadın cinayet mi çözüyordu, birisi bi kadını kesiyordu da kadının vlog'larından mı ipucu buluyorduk falan bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 gabriel knight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Sherlock Holmes var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 la noire ve sherlock holmesler güzel aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 teşkürler la noir oynuyorum complete edition. cutscene'den cutscene koşuyorum şu an hani şehir serbestlik yan görevler falan derken dedektifliğe terfi ettim, şimdi başlıyor herhalde asıl. yalnız yüz animasyonları rahatsız edici derecede gerçekçi. oyunda bloopers bile yapmışlar sds. https://www.youtube.com/watch?v=kjqc8d3lL1U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 şu oyun ne güzeldi ya, ikincisi gelse ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 ahaha video super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 AA ben oynamadım bunu ya. Güzele benziyor oynayım agsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 nienna said: cinayet ipucu araştırmalı oyun arıyorum csi gibi triplere gireyim. indie falan da olur hatta varsa böyle gerçek internet kullanmalı falan. sanki vardı öyle bi oyun. her story miydi? http://store.steampowered.com/app/368370/Her_Story/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 artık bi önemi yok gpu yandığı için sdbs. eski 2d adventure crpg güzel klasik şeyler önerebilirsiniz. onboard kartla çalışacak şeyler. nostalji ayağına yatim bari eğlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar