Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime kelimesinin telaffuzu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasıldır?
Yada siz nası diyosunuz
ben olduğu gibi söylüyorumda :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Mesaj tarihi:
hım......
dün bonepart radyoda enaym dedide kafam karıştı baya
şimdi dahada karıştım......[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 03 June 2003 19:15 tarihinde demiş ki:
Sözlüe baktım oxforddaki amcalarda böle düşünüolarmış.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)

e ok o zmn[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
yannız ænim 'deki "i" olmıcak burda yazamıorum şimdi. bizdeki I'nın i boyunda olan versiyonunu koyun oraya :)

Onun direk nasıl okunduğunu söylememiş ama mesela five'ın okunuşuda şöyle "faIv". Yani o küçük I y gibi bişey.

Bu durumda ænym çokta yanlış değil. Tam y değil, five'daki y gibi.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Mesaj tarihi:
said:
Mirage, 03 June 2003 19:17 tarihinde demiş ki:
direk "anime" diyorum. kro muyum neyim?[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]

tek kro sen değilsin karpuz da yanında
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=34341 bakın ve görün kim daha kro :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk
Mesaj tarihi:
"anime" diyorum directly
hatta lamer i de "lamer" die telaffüz ederim
arkidaşlar çok sever neymiş leymır falan yerim be[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Mesaj tarihi:
yaf diin iste aniyme die karizmanız olsun ne o ole anime felan kroluu da asın artık olmaz ki ![hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Mesaj tarihi:
iyi de Bone animation benim bildigim enaymeyşın diye de okunmaz ki. O yuzden anim diye okunması gerekir(o bastaki garipharfi bulamadım e-a arası bir sey iste). Ama eger fransızcaysa (cok iyi bilmiyorum ama) sondaki e harfi okunmaz diye biliyorum. Bana sorarsanız ben anime diye okuyorum.
Kıroyum, mutluyum, gururluyum. :)
  • Yeni Oluştur...