Wispy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bunu bilmeyen pek çok insan var o yüzden topic'ini açıyorum. Shift O'ya basıyorsunuz, bu community ekranı açılıyor. Envai çeşit grup var. En kullanışlı olan iki tanesi. Rift it forward ve Bounty grupları. Zaten populerler gözüküyor. Bu communitylere girince chat ekranını görebiliyorsunuz. Kısaca rift it forward'ın olayını anlatayım. Millet chata T3 @Boss 3 spots, reopen required, request invite tarzı şeyler yazıyor. Olay çok çabuk gelişiyor, siz hemen request ediyorsunuz, hızlı davrandıysanız invite alıyorsunuz, boss'u 1 dk içinde kesiyorsunuz, yalnız çıkmadan oyunu kuran adama kendi keylerinizle bir tane rift açmanız bekleniyor. Eğer açmazsanız hem hayvanlık yapmış oluyorsunuz, hem de büyük ihtimalle community'den banlanıyorsunuz. Key'iniz olduğu sürece kısa sürede bir sürü boss kesip bir sürü shard toplayabilirsiniz. Hepsi bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bende 120 tane falan key var yapayım ben bunu akşam sağol bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 iyi dedin. odun gibi oynuyordum bi bakarım bu komuniti işlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Teşekkürler bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bu ney lan 3 dakikada 3 boss kestim, hepsi de last one reopen veya lowest reopendı hiçbirini açmadım da. made my day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Rifting komününe girdim ben, t4 rift arıyorum diyorum beğenmiyorlar, t3 açtım gelin diyorum beğenmeyen adam damlıyor oyuna. Sheet DPSe çok takılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 kendi oyununu acıp cagırmak daha kolay. herkes aynı seyi dusunuyo acaba kendini tasıtmak icin mi lfg yazıyor diye. sen adamın profiline bak itemlar tanıdıksa rakamlar okeyse go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 altın günü gibi bişey bu ya. faydalı baya aeha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Dün akşam girdim bende. Rifting yazan community ye. Bounty yaptık ancak. Act1-2-3-4 ve tekrar 1 yaptık. çıktım. akabinde rift e giren bir grupta 2 defa hızlıca rift yaptım. Sonra bir arkadaşı t3 de boostladım. Diablo budur bence. Eğlence ve Yardımlaşma... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 maxrep said: Dün akşam girdim bende. Rifting yazan community ye. Bounty yaptık ancak. Act1-2-3-4 ve tekrar 1 yaptık. çıktım. akabinde rift e giren bir grupta 2 defa hızlıca rift yaptım. Sonra bir arkadaşı t3 de boostladım. Diablo budur bence. Eğlence ve Yardımlaşma... Saygılar. hızlımı peki baya boss kesmeler falan? kafama tükürim bende mal gibi odun gibi kendim oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 400 tane rift key var. public oyunlarda hiç key rift harcatmıyorlar bana. şu cominitiye gireyim de harcayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Tek başına oynanmaz ki zaten. Keyfi 4 kişi kaptırıp gidince çıkıyor, hem xp bonusu hemde kişi sayısı artınca legen drop düşme yüzdesi artıyor galiba yada en azından bana düşüpde kullanmadığım item olunca gruba paslıoyurm ki monk set itemleri olsun crusader itemleri olsun guilden arkadaşlara verdim bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 KaRa_DaVuT said: maxrep said: Dün akşam girdim bende. Rifting yazan community ye. Bounty yaptık ancak. Act1-2-3-4 ve tekrar 1 yaptık. çıktım. akabinde rift e giren bir grupta 2 defa hızlıca rift yaptım. Sonra bir arkadaşı t3 de boostladım. Diablo budur bence. Eğlence ve Yardımlaşma... Saygılar. hızlımı peki baya boss kesmeler falan? kafama tükürim bende mal gibi odun gibi kendim oynuyorum Evet hızlı tabi. Sadece zaman kaybı yaratıklara ve boss lara ulaşmada sıkıntı var. iki tane cooldown um var. Movement speed e 50 vermiştim. ancak yinede bana yavaş geliyor. Paragon 406 yım. Fire build için item arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Olayı denedim, 2 saat içerisinde 25-30 arası t2-t3 bossu kesip blood shardlarını aldım, 40 keyim gitti yani sadece 8 kezini ben açtım. İşin ilginci bossla bir tane bile lege atmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Abi dün buraya topic açıldı. Bugün herifler communityi invite-only yapmışlar, warninglerde türk isimleri vardı falan. Nasıl abuse ettiyseniz artık sdfdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 pati taglı herkesi kovarlar artık dafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 aksam gidince eve akacaktim aleme. simdi giremeyecezmi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 2 dakka deneyeyim dedim, 1 bounty guzel aktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 maxrep said: KaRa_DaVuT said: maxrep said: Dün akşam girdim bende. Rifting yazan community ye. Bounty yaptık ancak. Act1-2-3-4 ve tekrar 1 yaptık. çıktım. akabinde rift e giren bir grupta 2 defa hızlıca rift yaptım. Sonra bir arkadaşı t3 de boostladım. Diablo budur bence. Eğlence ve Yardımlaşma... Saygılar. hızlımı peki baya boss kesmeler falan? kafama tükürim bende mal gibi odun gibi kendim oynuyorum Evet hızlı tabi. Sadece zaman kaybı yaratıklara ve boss lara ulaşmada sıkıntı var. iki tane cooldown um var. Movement speed e 50 vermiştim. ancak yinede bana yavaş geliyor. Paragon 406 yım. Fire build için item arıyorum. Movement speed cap %25. Ister item ile al ister paragon ile daha fazlasi bivise yaramiyor. Diyelimki ayakkabida %10 movement speed var. Pantolonda da %10 var. Paragondan sadece %5 alsan yeterli bu durumda. Skiller yada item ozellikleriyle gelen anlik hiz artislari ayri konu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 şu shrineların verdiği buffı 10 dakika yapan item lazım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 O riftden gelmez ki. Bountyden o. Split bounty kanalına gir sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 aga bisey farkettim, bak act 1 only split boundy harbi iyi akıyor. deli item yaptım ben bununla. ha erteis gün 18 tane chest actım bounty act 1 hep kafası düstü o ayrı. ama cıkanlar hep ise yarayan itemler oluyor. bi tandırfürü yada şard of heyt de düşeydi arada ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Rift it forward ne olmuş lan. Redditde topic açmışlar silktiniz güzelim komüniteyi diye, 3-5 riftten sonra illa ki açmayan random biri denk geliyor artık, ikide bir biri chatte birini şikayet ediyor ordan whiteknight atlıyor KEEPCHATCLEAN diye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 türkler el atmıştır nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar