Snake Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 kafaya koydum, 1 ay içinde alıyorum. ilk arabam olcak. modern araçlar görsel olarak bana çok itici geliyo o yüzden böyle bişeye karar verdim. var mıdır geçmişte tosbağa kullanmış ve/veya hala kullanmaya devam eden birileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 paranı çöpe at en azından daha güzel hikayen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 http://binekarac.vw.com.tr/images/fiyat/beetle.png Bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Efsane kasadan bahsediyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Güvenlik açısından bu çağda kullanılcak araç değil, yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Selam, Sürekli kullanım hayır, hobi niteliğinde kısa süreli tatminler evet. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ben 7 sene kullandım, sonra annem 5 sene kullandı, daha geçen ay sattım. ayağını yerden kesmek, kısa mesafe ev-iş-ev vs gidip gelmek, çarşıya çıkmak için ok, uzun yol ya da her gün köprü filan düşünüyorsan no-no. yannız ucuz olsun diye alıyorsun, sonra hayvan gibi masraf çıkarıyor, bilhassa karbüratöre dikkat. bi de benimki yağ içiyordu resmen, her ay ölçmeler, tamamlamalar filan ahaha. hey gidi boris :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ucuz olsun diye diil istememin sebebi. o fiyata zaten 2. el düzgün bi araba alınır. uzun mesafe olarak da en fazla 200km'lik yol giderim. onda da sorun olcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 90 km'yi pek geçmezsen olmaz :/ eğer ikinci el araba fiyatına alıyorsan zaten motoru iyi durumdadır herhalde. ben benimkini 3500 TL'ye sattım gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 6000-10000 arası verebilirim sorunsuz bi araca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 10k vereceğine vosvosa bence git güzel bir lada niva al, dağa, taşa sürersin sıkıldığında offroad takılırsın daha eğlenceli. ps: eğer bakımlı alırsan cidden güzel arazi aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 çok yakar ama bu, öyle bi dezavantajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 amac nostalji degilse ford ka falan gibi bir alternatif bile bundan iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Faça sahin al gec. Tatava yaptirmaz, az yakar cok yanlar. 5 vites hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 al begeniyorsan şehir içi takılırsın satması da kolay içinde kalmasın, cocuklarına anlatırsın gençliğimde vosvosum vardı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 tüb takılıyo mu buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 SIKYAHONAW said: 10k vereceğine vosvosa bence git güzel bir lada niva al, dağa, taşa sürersin sıkıldığında offroad takılırsın daha eğlenceli. ps: eğer bakımlı alırsan cidden güzel arazi aracı. 96 niva var bizde, sonunda dayanamayıp tüp taktırdık. kronik sorunları olmazsa olmaz zaten. ama araba güzel, traktörün çıkamadığı geçemediği yerleri yaldır yaldır geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 al abi şunu bunla mayfacılıkta oynanır sfdsfsdf http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-aksu-autodan-95-model-cherokee-5.2-lpg-li-162112892/detay neyse şaka bi yana vosvos alana kadar şunlardan al http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-arazi-canavari-cj-5-156261718/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 kırmızı bi vosvos al güzel pasta cila küçük modifiyeler üstünü kestir yazın püfür püfür sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 bettle fiyatlarına baktım da uçmuş be! 24.500 euro'dan başlıyor bir de 8v motor, vw hala 8v motoru niye kakalamaya çalışıyor anlamadım ki?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Beetle hayalim ya. Biraz da ucuz olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Hele bir de fender edition olursa off off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Bak yine ağzım sulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar