arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 bu düşene kadar zunimassa'yı tamamladım. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Rhom said: Ben normal publicte farmladım. Town'da afk oluyodum kickleyene kadar bitiriyolardı sdf Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Liebe said: dün guildten birine süper bi tane düştü robot mobot bişey arkadaşın nicki :X ehehe bana düşmüştü 16 kutu biriktirip açmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Herhalde 70+ kutu açtım düşmedi hala... Yazık günah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bana 3 tane trifecta düştü. diğer kırdıklarımı saymıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 vaako51 said: bana 3 tane trifecta düştü. diğer kırdıklarımı saymıyorum bile. Bİ sen bi metin baskhan zaten. adama 2 tane tandırfürü düştü ya. bana da hep kafası... deli kıskanıyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Bilmeden düştü bana =P doğru düzgün set item düşmediği için kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Craft yapılan setlerden yap giy :) Aralarında çok iyi bonuslu olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 abartmıyorum 150+ cache açtım sonunda düstü benimle birlikte kasanlar alt charlarına kadar aldılar hep. Abv yüzük gibi. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Olorin-2602/hero/41208693 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bugün o yama gelmediyse, royalı cart diye t5'de düşüremezsem birilerinin annelerine fena laflar gidecek sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 6 tane bombok düştü ama yine de aralarından en iyisini kullanıyorum şu anda mecburen blackthorne seti için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Gangren t3 rift bonusu için çağırmıştı 1 tane kutudan attı şansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 biraz küfür etmiş gibi olucam ama, 1 haftadır rahat oyuna hiç girmiyordum. dün akşam ilk bounty run sonunda horadric cache den düştü. http://i.imgur.com/xMVRC64.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 DeBuffAndHeal said: Gangren t3 rift bonusu için çağırmıştı 1 tane kutudan attı şansa. 63566432168 kutu actim bana cikmadi qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 bana da hala düşmedi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Abi patchi bekleyin, bu horadric cache only legendaryleri kurcalıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 o peçin içine normal legenleri de koyacaklar ve ringin ihtimali dolaylı olarak düşecek gibime gleiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 WD ile 30, Wizard ile 70 kutu açtım yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 kutuları biriktirip toptan açmıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Banada çıktı, gerçi adam gibi set parçaları olamdığı için şimdilik yatırdım stasha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 3 karakterim var üçünde de var benim sdf, hatta DH'yi arkadaş boostlamıştı bounty ile 69'un sonunda bounty bitti 70 oldum, tyrael e gittim 1 kaç saniyelik 70 halimle kutuyu aldım ondan çıktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 3 gün kingkongor dan bulduğum tiplerle split farm yaptım, hesapladım 400 tane kutu açmışım en kötü. anca düştü. natalya ve bt setimin bonuslarını verdi. efsane güzel bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 500'lük achivementı aldım bountyden, sonraki 30. cachten düştü.. ne şanslı hesapmış bendeki :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 bugün 20 cacheden falan 2 tane aldım, flawless impeial topaza para vermek istemiyorum enchant için, çok pahalı arkadaş... 3 kez falan denedim, istediklerimi vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 sırf yüzük için flawless imperial gem yapmak kadar gereksiz bişey yokya bari imperial falan istese sadece flawless imperial nedir arkadaş kasada bi ton yüzük birikti belki sonra gem yaparsam enchant yaparım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar