JestersTear Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Merabaaa arkadaşlar, geri dönmüş bulunmaktayım. Kiminizin korkulu rüyası, kiminizin neşe kaynağı, kiminizin ağlayış feryadı olmaya kaldığım yerden devam ediciiğim ^^ Yaşasın Demokratik paticik, yaşasın halkaların kardeşliği, artık herkesin yaşam hakkına saygı duyuyorum. Biyik'in bile ^^ iyi forumlar dilerim nördler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Kimin neşe kaynağısın lan sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bi de ceza ıslah etmez derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 hiçbir türlü neşe kaynağı olamazsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 JestersTear said: ░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ ▂▄▅█████████▅▄▃▂ ███████████████████]. ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. ☻/︻╦╤─ /▌ / Biyik foruma geri dönersen şöyle bekliyorum seni haberin olsun. beni böyle neşelendiriyordu. hani böyle şapşal çocuklar takılıp yere düşer falan ya, o tarz bi neşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 adam bi yere kaydetmiş postumu, beni gördükçe ısıtıp ısıtp koyuyor D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Biyik said: JestersTear said: ░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ ▂▄▅█████████▅▄▃▂ ███████████████████]. ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. ☻/︻╦╤─ /▌ / Biyik foruma geri dönersen şöyle bekliyorum seni haberin olsun. beni böyle neşelendiriyordu. hani böyle şapşal çocuklar takılıp yere düşer falan ya, o tarz bi neşe. bu lafın altında kalıcağıma küfür eder ve tekrar banlanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 hah kıvırcık da geldi. Salataya başlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 devrim yapıp indirioz mu başımızda ki pati yönetimini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 hosgeldin. Sen olmayinca konsolda yanlislarini duzeltecek adam olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Madcat said: devrim yapıp indirioz mu başımızda ki pati yönetimini? ki birleşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Hoşgeldin geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 seni unleash etmek demokrasiyse, monarşi iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 musallat olmak istemiyorum hiç birinize de şansınızı zorlamayın gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 http://1.bp.blogspot.com/__PkWfSpzwE8/TPbHkOo8xwI/AAAAAAAADb4/UOvD6B0FgkE/s1600/musallat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 musallatasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 akilayı ne yatırırım o taşa. offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 forumun düzenini bozmayın lütfen B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 JestersTear said: musallat olmak istemiyorum hiç birinize de şansınızı zorlamayın gene de. olsan nolur lan? bide korkulu rüya falan yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 JestersTear said: zoruna gidenin borusuna gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 adalet istiyorum paticikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 adam kendini süper kahraman zannediyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Vingthor said: olsan nolur lan? bide korkulu rüya falan yazmış. Mesela senden 2 oğlan bi kız olur çok da güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar