pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bir de angara cok sıkıcı derler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abi fdsfsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 orana çıktıktan sonra sıkıntı yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Tatava yapmamis, basmis ablamiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 tiLi said: orana çıktıktan sonra sıkıntı yok zaten Karumun ordan filistine döneceksin casitaya gelmeden sola döneceksin o ara yoldan gecince köroglu benzinlige cıkacaksın ordan dümdüz gidip birlik mahallesinden geçip çevre yolundan orana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 polis niye arabayı geri alıyo yaa? sebebi neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 AA polisin silahı yokmuş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 amerikada olsa vurup durdururlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ya o değilde karının olayı neymiş lan onu çok merak ettim, bide sigara yakması mal gibi camdan bakması falanda epic ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bide ben olsam ön camdan tekme atarak içeri girerdim eğlencesine afasfds aha şu şekil http://www.youtube.com/watch?v=aO0WNODDNIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ya onu geçtimde günceli kullanmak büyük nimet onu anladım geçtiğimiz bir ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 aynen hacı kim bilir ne epic topicler kaçırmışımdır günceli keşfedene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Actigin konuya sokayim lan. Bi bok var gibi actim izledim, bildigin yazik oldu hayatimin 2-3 dakkasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 HAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Bende boyle bi yavaslama olustu memkete dondum. Bir amerikan action izleyim de kendime geleyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Liebe said: ulan buram buram fail arkadaş ahahahahahah kapanı bile iki saat kuramadılar biri de demiyoki sokayım kapanına lastiğe bi bıçak sokalım 2 mermi sıkalım patlasın. yok anasını satiim elle durdurmaya çalışıyor inatla 10 kere kestiler önünü öküzler ya. o bıçak olayı yalan, elini kolunu kırabilir adamın soktugu anda. silah çekmek yine öncelikli opsiyon değil tabiki ama ota boka silah çeken polisimizin şu durumda aklına gelmemesi garip. o an kapanı nasıl kuracaklarını düşünüyorlardı bence, neronlar meşguldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 güncelde ki başlıkla bu başlık niye farklı lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 şükrü başlığımı kıskandı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 baya efsaneymiş ya bu olay. polisin "ulan araç üzerimize zimmetli çizdirmesek bari" diyip kadına kaçması için yol vermesi mi dersin, kapan kurana kadar okadar polis aracından 1 tane bile kesici delici alet çıkmaması mı dersin üst üste gelen faillar. Büyük ihtimalle emniyete alındığından beri ilk defa açılıyor o kapan pas tutmuştur tabi ahaha. lan bari yan camı veya arka camı patlatıp aracın içine gireydi bir tanesi kafasını çalıştırıp. köpekten mi korktular acaba ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 hahaha niyeyse şurda yarıldım ya.. -hakkııı! -geliyor hakkı! -kapatma! -hakkı geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 angara konusu diye bebelik serbest mi sandiniz cocuklar, biraz dikkat edin yazdiklariniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 bi an kendimi kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Ya olm bu adama ozel kufur ediyorum, adamin koydugu basliga sovuyorum negzel, kaldirmasaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar