Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 1320 de hic kotu sayilmaz bu arada 6" olmasi disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 NFC de yok Lumia 630'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Ben de 925 alıcam işte ama şu jailbreak olayını birisi anlatsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 yarın alıcam da lumia 925, windows 8.1 olarak mı satılıyor yoksa update etmemiz mi gerek nasıl update durumu bir de şu jailbreak i bi anlatın hala bekliyorum ona göre alıcam sanırım haha http://windowsphonehub.in/tutorials/dev-unlock-chinese-hack-tool-developer-unlock-windows-phone-sideload-10-xaps/ deneyen var mı oluyor mu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 bugün denk geldim paylaşayım: turkcell'in bir programı varmış, sarı kutu mu ne öyle bir şey. turkcell'li olduğunuz süre boyunca puanınız birikiyor. her ay 300 puan mı ne. bu puanları programa dahil olarak harcayabiliyormuşsunuz (40 kuruş falan programa katılım). bu program dahilinde 1500 puana mı ne lumia telefonda 150 tl indirim vardı. babama almak istiyorum ne zamandır, onu kullanıp alıcam. 600 tl'lik telefonda 150 tl'lik indirim baya şukuleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 HEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 HEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 O sitedeki sey ne bilmiyorum ama jailbreak diye bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 az daha bekle 930 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 930 ne zaman çıkıyor satışa? bu hafta yazıyor ama ona göre şeyapim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Allahını seven şu unlock ve jailbreak işini anlatsın artık kimse mi bakmıyor konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ne icin jailbreak ariyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 GwindonSurion said: bir de androidde torrentten indirebiliyoduk paralı uygulamaları (almadan önce deneme amaçlı) windows phone'larda da yapabiliyor muyuz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 developer uygulamasina trial destegi koyduysa demo halini deneyebiliyorsun ilacli urunler konusunda deneyimli windows phonecu yok gibi forumda, konusuldugunu animsamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 indirdiğim oyunu sd karta nasıl taşırım? bir de telefonda menü yanındaki "ara"(google) tuşunu iptal edemiyor muyuz ya da değiştiremiyor muyuz VE klavye ayarlarını da bulamadım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 925 e az önce resmi win8.1 güncellemesi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Developer prewiev ile 8.1 kuranlar olarak ne yapacağız güncelleme resmi olarak gelince ? Devoloper preview i kaldırıp tkrar mı güncellyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Açık ara fark ile söyleyebilirim ki win8.1 ile batarya ömrü çok daha fazla.... Şu ana kadar bitmiş olması lazımdı şarjımın 40larda halen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Oce4n said: 925 e az önce resmi win8.1 güncellemesi geldi bana Turkcell mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 http://www.wpcentral.com/microsoft-users-windows-phone-81-preview-developer-should-return-normal-software-getting-lumia-cyan http://theunlockr.com/2014/04/27/remove-windows-phone-8-1-developer-preview-nokia-devices-video/ http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ vodaphone'a gelmiş galiba şu an sadece de bizim sanırsam önce 8.1 developer preview'dan hard resetle filan downgrade etmemiz gerekecek pff. edik: treasure tag cok iyiymis ya alayım bi tane: http://www.wpcentral.com/nokia-treasure-tag-now-available-verizon-so-you-can-tag-all-your-things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Telefonu PC görmüyor meh. Hard reset nasıl oluyor fabrika ayarlarımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Esh said: Oce4n said: 925 e az önce resmi win8.1 güncellemesi geldi bana Turkcell mi? bimcell :D (avea) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 İyi bir müzik programı tavsiye eder misiniz ya nokia müzik'i sildim bide bu ne lan diye sinirle onu da bulamıyorum tekrar yok nokia mağazada öyle bişey dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Law said: Telefonu PC görmüyor meh. Hard reset nasıl oluyor fabrika ayarlarımı ? atmayın bekleyin biraz, 8.1 developer preview yüklü olanlar içinde tekrardan aktif hale getirecek microsoft update'i. gitmesin boşuna datalarınız ayarlarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Ben akşam attım hard reset, 8,1 halen duruyor ama preview for developers silindi doğal olarak. Garip şeyler oldu telefona :) bakalım güncelleme gelince bir sorun çıkmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar