Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Benim Lumia 625'e daha black bile gelmedi, normal mi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Developer olarak yukledim ben 620'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Onu bi anlatsana , nasil developer oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 şu an için yüklemeyin 8.1 whatsapp 8.1 de çok bug var diye kaldırdı yayından. whatsapp'ı telefondan kaldırdığınız an tekrar geriye yükleyemiyorsunuz şu an için malesef... http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/whatsapp/218a0ebb-1585-4c7e-a9ec-054cf4569a79 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 esh hayırdır abi sen ölümüne ios cu değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Guzel tip. Eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bingildak said: esh hayırdır abi sen ölümüne ios cu değil miydin? Kiza aldim ya. Yerini bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 nasıl bir sevmemişsen artık asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 lan en acısı da şu, sen dünyanın en çok satan cep telefonuna sahipsin, inanılmaz bir dominasyonun var (nokia), sonra ısırık bir meyve gelip smartphone kategorisi yaratıp seni saf dışı bırakıyor. arkasından lumia diye koşmaya çalışıyorsun. dünyayı yepyeni bir ürünle tanıştırmışsın, taşınabilir müzikçalar icat etmişsin (sony walkman), sonra ısırık bir meyve gelip iPod'la seni piyasadan siliyor. arkasından sony mp3 player diye koşmaya çalışıyorsun. dünyadaki laptop kategorisine yepyeni bir ürünle gelmişsin, dokunmatik ekranlı, ekranı döndürüp üzerine yazı yazmanı sağlayacak bir teknoloji (microsoft-tablet pc 2002), sonra ısırık bir meyve gelip aynı ürünle apayrı bir kategori yaratıyor. arkasından surface diye koşmaya çalışıyorsun. ben olsam intihar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ısırık değil, steve jobs o abi. gerçekten iyi bir inventor dı rahmetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ayrıca iyi bir de sosyolog du bence. insanların ne istediğini gerçekten iyi anlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 E said: ısırık değil, steve jobs o abi. hadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 arkadaşlar, gerçekten de elektronik konusundan hiç anlamam. hafta sonu bana babalar günü hediyesi alacak eşim ve kızım. ısmarlama hediye olduğu için de cep telefonu istedim ama şu başlığı görene kadar aklımdaki samsung note 3 iken biraz kafam karıştı...bana iş seyahatlerimnde yanıma lep topumu almama gerek kalmayacak, whatsapp,facebook,twitter,skype gibi sosyal paylaşım uygulamalarından rahatlıkla yararlanmamı sağlayacak, internet uygulamalarına rahatlıkla ve hızlıca girecek, yeterince hızlı olacak benim için belki de en önemlisi güzel fotoğraf ve video çekecek bir telefon-android veya işte adına ne diyorsanız o lazım... ne öneriyorsunuz? hızlı cevabınızı takdir edeceğim çünkü haftasonuna 2 gün var. not: şu an samsung galaxy sduos telefonum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Nokia Lumia 1020. http://www.nokia.com/global/products/phone/lumia1020/ Kullanmasi kolay, her dedigini yapan, Android'in sorunlarini tasimayan, ve piyasanin en iyi kamerasina sahip telefon. Pahali gelirse de Nokia Lumia 925 alsinlar. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5506&idPhone2=5451 1020'nin kamera: http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-808-pureview/review/cameraimg/gsmarena_001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 çok teşekkür ederim gerge, bayağı güzel telefonmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 LUMIA 1320 de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 arkadaşlar...şimdi sizin verdiğiniz bilgilere istinaden lumia telefonları inceliyorum da neden 1320; 1020 ve 920'den ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 1320 de kamera dandik diğerlerine kıyasla, ekranı büyük fakat full hd değil, işlemcisi 1520 den kötü ve 1gb ram. Ama şöyle ki bunların çoğu windows phone için hiç bir şey ifade etmiyor. 6" ekranda full hd ye takılmıyorsan, kamera da önemli değilse 1320 piyasadaki en iyi büyük ekran telefon. Ram veya işlemciyle ilgili hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar, telefonun stabilitesi çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 1320 phablet 920,1020 smartphone kategorisinde bir de direk ust modeli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 930 ne zaman çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 1320 ile 920 arasinda kaldim. Gidip 920 yi aldim ama turkcell menusuyle geldi. Telefonu ingilizce yaptim ama takvim turkce mesela. Lumialari boyle rootlayip vendor free yapabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Amber'dan 8.1'e gectim direk ve windowsphone'a inancim artti. Androide mi donsem bir tur diyordum, lumia930'a karar kildim. Ciksin bascam parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 sağolun verdiğiniz bilgiler için arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 8.1 şuan iyi bir fikir değil. Nokia sürümü çıktığında geçmeniz hayrınıza olacaktır. Ayrıca ağırlık çok da önemli değil diyorsanız 925 e ekstra para vermenizin hiçbir manası yok. 925 de bir lens fazla olamsına rağmen 920 nin kamera renkleri ayrı bir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 carrier networku dropdown menuden kapayamiyor muyuz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar