Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mayis'ta geliyormus bize. Beklemedeyiz. http://www.nintendolife.com/reviews/3ds/conception_ii_children_of_the_seven_stars
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 knox bahsediyordu dün na store'da demosu var diye, buraya da demosua 30'luk gelir umarım da bir denerim.
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 evet lan niye 3ds konusu açıyorsun gerge das racis
knox Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ya gerge su forumda yorumlarini severek okudugum bir kac kisiden birisin seni kirmak istemiyorum ama,senin bu nintendronelugun n'olcak abi ya. bu oyun multiplat vita'da cikti niye belirtmiyorsun?
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 neyse viktor'a mesaj attım düzeltir sonra. :p püf şimdi vita ss'lerine baksam mı bakmasam mı, sonra 3ds görüntüleri açmaz kesin doh.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Vita'ya ciktigini bilmiyordum bile ben. Elestiride yaziyorsa bilmiyorum, ciddi olarak bekledigim oyunlarin elestirisini okumuyorum ben. Guvendigim insanlarin sozune ve Japonya'da aldigi puanlara bakiyorum.
knox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 sen cok nintendo tarafli kaynaklardan baktigindan olsa gerek ayni olayi vlr'da da yapmistin. duzgun haber siteleri onerebilirim, tarafsiz bakanlar falan hani. sonra geliyorsun vita'nin oyunu yok falan cekiyorsun, 3ds de oynadigin oyunlar ortadayken yani, komik oluyor.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ya review okumaya filan gerek yok zaten wikipedia veya resmi sitede yazıyor. başlığı açarken bu ikisinden birine baksanız kafi. sanırım yine fiyat belirleyici etken olacak sanırım. gene olacaksa 45€ onu yatırmam için demonun cidden uçurması lazım beni.
arezd Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Deneyen var mı? Polygon düzlemiş oyunu, metacritic de epey düşük.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 RPG denince sadece buranin elestirilerine guveniyorum: http://www.rpgfan.com/reviews/Conception_II_Children_of_the_Seven_Stars/index.html 70 ustu alan oyunlari buradan direk oynuyorum ama bunu dusunmek gerek biraz. Yerine Soul Hackers mi alsam demeye basladim.
knox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 eh guvendigin kaynak belirtmis orda. said: Platform:3DS, Vita Reviewed On:Vita
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bu linki verdigimde baktim ona.
Öne çıkan mesajlar