cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 cacodemon said: DPC latency'ine bakar mısın? http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml Sorun driver'larında olabilir. External usb wifi modem ile çözüm bulabilirsin. şunu yaptın mı? çok merak ettim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 goldbären said: abi bir aylık sorunu sanırım şimdi çözdüm. an itibariyle asansör çalışınca internet gidiyor :( yani bir hafta boyunca hiç teklememesine rağmen bu hafta bok gibi oldu internet. demin kulak kabarttım hep binadaki asansörle el ele gdiyor internet. allah benim belamı vermiş ya ahaha bu nasıl çözümsüz bir sorun. HAHAHAHAHAHA bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 gold, dh de benzer başlığı okurken şunu gördüm; "bazen reset atıp internet ışığı kırmızı da duruyor ki bu 2 asansör çalışırken oluyor. Tek asansör çalışırken ışıkların hepsi yanıyor internet varmış gibi görünüyor ama hiç bi işlem yapılmıyor" bold da yazan durum ise, yani bağlı gibi görünüyorsan ama uçuyorsa bağlantı, ttnet santralden port değiştirt. niyeyse benim de bi süre öyle bir sorun oldu, çözemedik (ama asansöre bakmadım tabii). sora santralden port değiştirttim gitti problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bolddaki gibi abi. nasıl değiştircem nereyi arıcam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abi ttnet misin? evet ise -> arıosun ttnet i, "ben port değişimi istiyorum santralden. portum arızalı benim" diyorsun. hayır ise -> hattının bağlı olduğu santralin telefonunu bulup, saha görevlisi abiye "ağbi netim kopuo lütfen portumu değiştirirmisin" diyosun not: asansör durunca net geri mi gelio yoksa modem reset tek çaresi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 goldbären said: bolddaki gibi abi. nasıl değiştircem nereyi arıcam lan. beni ara ben degistiririm pis sisko adfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 fakyu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 küfür var arkadasi banlayin. zaten netide gidip geliyormus. gereksiz yere takilmasin burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ihfikedih!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Adam her dilde küfür ediyor elindebanpankartıtaşıyangülücük.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Bende de gs 70 var arada bağlantı uçmasından gına geldi, gidip dark ın rangemax diye bir ürününü aldım harici bir alet, laptop'unki yerine oradan wifi alıyorum şimdilik sorun çıkmadı =P Çok daha iyi çekiyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 İyice saçmaladı ya başka çözümü yokmu? Wifi+ethernet deneyen oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 cacodemon said: cacodemon said: DPC latency'ine bakar mısın? http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml Sorun driver'larında olabilir. External usb wifi modem ile çözüm bulabilirsin. şunu yaptın mı? çok merak ettim valla. Şu win8 de sağlıklı olmadığı yazıyor sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 LathspeLL said: MSI GE60 sahibi biri olarak bizim notebook'larda wireless ile lan chip'in çakışması problemi olduğunu belirteyim. Senin laptop'ta da aynı parçalar mı var bilmiyorum. Wireless: Intel Centrino Wireless-N 135 Ethernet: Killer e2200 CS oynarken 5-10 saniyede bir bağlantının duraksaması, bazılarının modemle bağlantısının direkt kopması gibi problemleri var. Msi'ın çözümü Killer'ın driver'ını ve yazılmını silip sadece driver'ını kurman. Ayrıntılı bilgi: https://forum-en.msi.com/index.php?PHPSESSID=61c857cva2o003v9m66fud4201&topic=178064.0 En çok işe yarayan da bu. çözüldü gibi bir iki oyunda test edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bu ne talihsiz bi sorun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Download hızıda, ping de ms de düzeldi :D 4,5k para ver laptopa içindeki program internetini kassın varmı böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 pingplotter test için ideal. 15 sn yi 1sn yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar