dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Episode-1 çıkmış, iki takım allvshorde, kazanan oylanacakmış. Ayrıca oyunda kullanılabilecek kazanan motor. http://us.battle.net/wow/en/choppers/?utm_source=internal-BDA&utm_medium=community-posting&utm_campaign=azeroth-choppers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Baya keyifli olacağa benziyor. 20€ya alırız 2 ay sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 kazanan motor bedava olcakmış oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 metzen niye alliance lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 abi bi takımda yazar diğerinde art director var.. nasıl bir eşitlikki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 yalnnız choppercılar cok lamer.. birini oretacağ diğerini metalci anladı adam o kadar yavan biriki,. hoş yığarlar concept artları üstüne adamın tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 ahaha aynen onu dedim ilk gorunce adamlari. Cuce said: abi bi takımda yazar diğerinde art director var.. nasıl bir eşitlikki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 hoş zamanında metzende ciziyodu, hatta ilk oyunların tarzı ona ait sonucta ama http://www.outofoursystem.com/wp-content/uploads/2012/08/metzen3.jpg ama yani yinede lan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 dev omuzluklari dayar simdi motora samwise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 aquila said: dev omuzluklari dayar simdi motora samwise. ahahaha şu o kadar doğru ki. Samwise çok güzel çiziyor ok bişeiy diyemeyiz ama tarzı aşırı itici bence. Glenn Rane akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 abi bu herifler nasıl programcı lan, bu kadar iyi çizim yeteneği olan resim yapan bilgisayarcı mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 programci degiller ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 10 tlye wow scripti yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 abi episode 2 yi izledim bu ne ya amerikan realty show havaları 10 hafta dediler 5 hafta diyolar şimdi ama yetiştiricez falan ne lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 haha güzel lan horde fanıyım ama sanki alliance'ın ki daha güzel olucak gerçi daha bişi söylemek için baya erken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 eleman american choppers'ta babasına sürekli atar yapan herif değil mi lan asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 haha çok iimiş lan bilmiordum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2977436337&feature=iv&src_vid=P-kRc0V5y08&v=TaBYjVBY_bM yalnız su ne kadar iyimiş ya öldüm gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 wow oynamak istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 o bıyık cıkınca ben actım acc'ı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ya şu motorları biraz daha güzel yapmaları lazım.. o tank paleti gibi teker nedir hacı. hiç bu oyunun mekanigine gidicek iş mi o .. ben hiç tank paleti gibi bir mekanizma görmedim wow'daki araçlarda bi dwarfların araçlarında mı vardı tam hatırlamıyorum yani.. Horde'da nerde var o palet gibi olaydan.. hiç yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 oyun mekaniği mi kaldı hacı takma asdf ama paletli tasarım leş, gerçekte de yapılan bir motor sonuçta efektif olmasını isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 terran justice diye gerçek adı olan adam mı varmış lan blizzardda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Longshanks said: abi episode 2 yi izledim bu ne ya amerikan realty show havaları 10 hafta dediler 5 hafta diyolar şimdi ama yetiştiricez falan ne lan bu episode 2'nin tümü vah deadline ah deadline. bu ne la hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Daha once hic seyretmdiniz mi abi programi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar