Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ok ben yaparım arcane. tez zamanda oyun yapalım guzel karakterler yaptım oynamak istiyorum :) ayrıca sam ponlar benim coop charlarımdı üşengeç ege olaraktan char yapmaya üşendiydim :D yeni charlar yaptım bekliyoruuuum :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Karakterim drugsizdi. gozlere aimed shot yapmistim adam cook degisik bir efektle alemden teleport oldu. Zaten direk refleks le ss aldim ki ss de adam gozukmuyor :) Ghoul sniper lar dayaniksiz oluyor diye yapmiyorum normalde sam den ogrendigim kadariyla power armor giyebildiklerini ogrendikten sonra samle oynadigimiz oyundan cikar cikmaz 1 tane yapiverdim :D Arcane ozel msg dan char screen in ss ini yolladim... yakin zamanda diabolic in source code uda veririm de simdilik bende kalsin :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Yakin zamanda interplay forumlarinida basicam gorsunler turkdeki iman gucunu :) charin genel olayi soyledir; max 5k lik oyunlar icin lvl18 itemlarla birlikte 4996 puanliktir. kamikaze + gifted better crits bonus ranged damage (2x) var.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 e benim ghoul'larla aynı sanırım, zaten bana sorduklarının hepsini yazmışsın işte. seni dava edip milyon $ alacağım.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Hazir ss lerimi kurcalarken diger eglencelik olaylarda gozume takildi onlarida koyum tam olsun; normandy bunda aegle harita test ediyorduk devamli olarak, acaip fazla siper oldugu icin aeg ordan burdan cikip minik damagelar vererek beni dellendiriyordu. bende uzerine terminator saldim , adam bonus move manyagi oldugu icin gitcegi yer tahmin edilemiyordu. bende salladim tuttu. :D gaussmania axedice a verdigim deli asmis critical in profilden gorunusu... gorulmedigi gibi adam atmosfere karismisti. :lol: pancor bundada downtown da atack olarak oynuyordum. guzel crit yedi olay bundan ibaret.... :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: Sam, 18 May 2003 12:52 tarihinde demiş ki: e benim ghoul'larla aynı sanırım, zaten bana sorduklarının hepsini yazmışsın işte. seni dava edip milyon $ alacağım.. Hehe bunlar bi sniperda olan "illaki" seyler zaten degisik bi olay yazmadim.Ha senden etkilenmedim degil. o ayri... :) istersen sanada yollarim char screen ss ini...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 sam bak mutıe mi öldürmüştü artık intikam alırsın benim için :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 karakter düşündüğüm gibi değilmiş ben max luck ve level 24 bekliodum bu karakteri çok daha geliştirebilirsin crit chance sadece 8.. hatta aklıma çılgın bişe geldi off süper eheh ancak 10klık[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ghoul nası power armor giyebilio onu kavrayamadım ? ghoul ve mutantları sadece kendilerine has armorları giyebiliyor sanıyordum[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 aslinda karakterin cok "-" si var. gelistirilirse adam olucak baya bi sanki... neyse sende gelistir bende gelistiriim sonra kapistiririz senin sinavdan sonra... :D power armor olayini bende anlamadim zaten onlarin PA giyebildiklerini sam le oynadiimiz oyunda gordum sonra direk eski bi ghoul sniper imi modifye ettim baya...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 18 May 2003 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 gerçi power armorsuz da bazı taktikler uygulanabilir :) yanlız bu karakter direk ölür hp çok az levelından dolayı power armordan ne kadar kurtarırsa ki sam in ayıcıkları power armor dinlemiyor o yüzden gezdirmemek lazım PE yi kökleyip sequence denen olaydan faydalanmak lazım işte o zaman Sam (surface to air missile launcher) in roketli moronu (mutanttır o yüzden moron diyorum bütün mutantlar morondur) eşek cennetini görür :D[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 hhehe onun ayicigina(rockwell) karsi gelistirdiim bi human rocketeer yaptim onlar kapissin dursun. O adama karsi zaten hit the deck tarzi bi olay lazim yoksa splash damage manyagi yapiyor explosive rocket lerle... :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 arcane beyefendi siz giderken ben geliyordum.. :) power armor'u iyi ki söyledik şimdi ghoul furyası başlayacak eheh, mutie'lere karşı unholy abomination ittifakı.. :-p arcane level 24 olamaz hiçbir karakter 5k'da çırılçıplak olmadan, birinci yanlışın bu. ikinci ve daha büyük yanlışın tactics'de sequence olmadığını unutman, buna "obareeyyy" dedim doğrusu. bir de mutie'lerimi ezeceksin güya.. :) ve son olarak, benim mutant'lar stimpack kullanılan oyunlara göre tasarlandı. şu aralar tactics havamda değilim o yüzden modifiye edemedim. siz daha benim eski model ajan simit'lerimi yenemediniz ki upgraded'ları çıkarayım karşınıza.. 8-)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 öhöm buharlaştırmaya yönelik bir ghoul yaptım eline gauss üstüne power armor verdim 10k yı aşmadı fakat 72 mermisi var sadece :) denemek istiyorum hemen şimdi denicek varmı? :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ghoul a gauss mu verıdn bı de power armor verdın hmmm bosuna puan harcıyosun :) hıc gereksız....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Naapsaydim ya? eline fn fal mi verseydim?ustunede leather armor mk2? laf yetistirme zergtouch gel senide süblimleştireyim. :D[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Ohom Kharoncum senı severım bılırsın bana bu sekılde yaklasman benı derınden bereledı gauss yerıne daha ucuz ve ıyı sılahlar var oyunda bıraz ınceleme ıle bunlara sende ulasabılırsın oyun uzerınde halen calısıyoruz ne bende ne norakta oyun sorun cıkardı yoksa bende ısterım onume ınsan mutant robot ghoul parcalarından bır yıgın yapmayı neyse yakındır katlıam merak etme :))[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: Sam, 18 May 2003 14:36 tarihinde demiş ki: arcane level 24 olamaz hiçbir karakter 5k'da çırılçıplak olmadan, birinci yanlışın bu. ikinci ve daha büyük yanlışın tactics'de sequence olmadığını unutman, buna "obareeyyy" dedim doğrusu. bir de mutie'lerimi ezeceksin güya.. :) ben sizi hala 10 k lık oynuyor sanıyordum dikkatli okursan onu geliştiririm ancak 10 k lık olur demişim yani benim yanlışım değil senin yanlışın oldu bu sequence konusunda haklısın ben range yazacağıma sequence yazmışım mutie ni her türlü ezerim :D[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 agent johnson bile araba eziyordu filmde, sen benim tank mutie'lerimi ezeceksin? hohoooyt :lol:[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 delcem 2mm 2mm delcem :)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hadi ! hadi ! hadi ! :D (bir başka deyişle : harddisk aldım)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 oh ne ala, beyimiz hard disk almış yetişin vurulmaya figüranlar! :lol:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 gel de senin mutantları mutant-on-a-stick yapayım *! gauss u çeker* 2mm bacaaama 2mm göbeeme 2mm enseme[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 sen gel de senin köpeklerden hot dog yapayım.. *!vindicator'u çeker* - 7,62 herbiyerine.. - ohhh.. - şımarma arcane..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 oynican mı ? (bak bu sefer sordum)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar