PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 BU OYUN TAM OLARAK NEDİR?ALAYIMMI YANİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 shoot em up gibi bişi. açmaz bence snei [spo=dimi?] çaktırmaıyn arkadaşlar[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 iyveeenccc... iyyy tiskiniyoyuum...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Fot camiasi adina her daim, her kosulda downtown, highnoon, junkhede, budubidi ve lostvault oynamaktan şakakları topak topak olmuş bizlere bi meppek hazırladım. Abuk haritalar ve ne idüğü belirsiz gametype lar içerebilitesi var ama bunlar daha once oynadıgımız haritalar oldugundan çoğu hoş haritalar... araya bi kaç zırtapoz harita kaynamış olabilir ama wasteland insanina koymaz oylesi,degistiriveririz haritayi edit: pack i X:Program Files14 Degrees EastFallout TacticscoremissionsSkirmish icinde paticik diye bi klasor yaratip oraya acin, boylece map not found gibi hata mesajlariyla karsilasmayiz, sinir bozuklugu yasamayiz. hos olur. Buyrunuz...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 21 Kasım 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bu akşam pek şahane oynadık, tam da kadro oluşmuştu kharon, lethe, draven ve ben. Arcane, Sam ve bilimum FoTçuların katılımlarını bekliyoruz.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 CAlısır bı cd bulursam gelıcem bende ama bulamadım. 3 takım tactıcs var bırı bıle calısmıyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Aslında oyun bende de var zevkli oluyosa bende gelirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 @raider; zevkli oluyorsa? zevkli olmuyor. Sahane, sahane... said: axedice, 22 Kasım 2004 02:40 tarihinde demiş ki: Bu akşam pek şahane oynadık, tam da kadro oluşmuştu kharon, lethe, draven ve ben. Arcane, Sam ve bilimum FoTçuların katılımlarını bekliyoruz. [signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Peki belli oynadiginiz gunler varmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Genelle millet birbirini gorunce toplasip toplasip oynuyoruz. Belli bi gun saat vs yok. Hatta iyice manyayip telefonla cagirdiklarimiz dahi oluyor. Genelde en cok cuma/cumartesi/pazar geceleri oynuyoruz. onun disinda aksam saatlerinde gec saatlere kalmadan bi kac mac yapmis oluyoruz. 1 kisi olsa bile teke tek takiliyor herkes, onemli olan fot komunitesi olusturup birbimizden haberimiz olmasi...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hım hım hım , yükleyeyim artık :D nedir bu üşengeçlik of :))[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 halen istanbul'dayım beklenmedik ilave işler çıktığından, cd'leri de horace'a vermiştim. geri alsam da akşamları kullanamıyorum kompüteri doğrusu.. bodrum'a dönünce katılabileceğim herhalde tahmin ettiğim gibi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 vallahi yükledim peçledim.. zor oldu ama başardım :).[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 helal olsun, büyüksün! :lol: ekleme: başaracağını biliyordum! ehehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 23 Kasım 2004 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 daha sen duuur :) biraz single oyniyim, hevesimi alayım.. görücen hekşatlarımı multide[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kaçlık karakterler hazırlayayım , bi de mesela 10k lık hazırlamam gerekiyor diyelim.. karakter sayısı limiti var mı 3 tane 3k lık 1 tane 1 k lık olur mu ? unutmuşum bu puandı hedeydi dengelerini..[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 adam puan olayları bile unutmuşum heh.. yesinler seni pipboy.. :horace: eski sürümlerde oluyordu dediğin, artık puan denilince sadece bir karakter için sözkonusu. 10k denirse bir tane 10k puanlık hazırlanacak demek. birden fazla karakterle oynanacaksa her biri 10k'lık olmalı ayrı ayrı..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 10klık 10 tane karakter yap sen. bi kaç tane de diğerlerinden yap.. :D. melee yada vsvs unutma bi oyunda max kiş ibaşı 3 kişi squad... genelde kiş ibaşı 2den 4v4 yapyoruz..[signature][hline]The Dragon died quickly.. just like Fiona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 yani 2 tane 10k lık ? ne yapayım 10 tane karakteri be ehe bu arada şu an müsait olan var mı yeni karakterimi deneyeyim sonra asıl maçlarda patlamasın[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sam cdleri asla geri alamayacaksın malesef. keşke elinde fazladan bi orjinal kutu daha olsaydı. keh keh.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hadi ya! nasıl yani? :-p kargoyu benim adıma ödemeli göndereceksin işte, üstüne de konut kredisi mi vereyim? :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 las vegas bitince oyuna başlayalım diyorum ne dersiniz ?[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 o ne zmn bitiyo?.. kharonda herkesin msn var anlaşırız birasdan ama 3 snaiye once d2 oynarken düştü .. gelemiyebilir. bneimki [email protected][signature][hline]The Dragon died quickly.. just like Fiona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 5 saniye sonrada geri geldim, ehehe arcane, konustugumuz gibi saatler uyarsa oynayalim, sen vegas hedesinin ne zaman bittigini yazsana...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 22 de açalım o zaman 22:15 olsun ehe [signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı [Bu mesaj arcane tarafından 23 Kasım 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar