Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout Tactics Multi Re-Revisited

Draven

Öne çıkan mesajlar

Harita ismi söyle de Aegan indirelim. Bu arada bi kaç karakter yaptıktan sonra denemek için bi oyun açıyorum. Kharon 11de oynayalım akşam demiş ama gözükmüyor ortalarda. icq:60160161[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu sıralar oynayamıcam, abim tatilden döndü direk bilgisayara saldırdı bu nedenle bu hafta bitene kadar elinden kurtaramıcam gibi bilgisayarı o yüzden kusra kalmayınız...[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

11 fln dedimde ben o saate uyamadim maalesef, kusura bakmayin. Bugunlerde malum yaz fln evde pek durulmuyor en erken 12 de geliyorum eve o yuzden daha erken olamiyor gibi.

Bugun itibariyle lethede tatile ayrildi cuma ya kadar aktif olamiycak sanirim, karamurat da oyunu fln yuklemis oynucak fakat oda benim gibi pek evde durmuyor.
Apacheden hala ses seda yok; oynucam dedi ama bi icraatini goremedik daha icqdan ulasirsa iyi olur...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

Son zamanlarda oldukca kalabaliklastigimiz icin artik oyunlarimiz daha zevkli gecmesine ragmen hep deathmatch-FFA-CTF fln bi zaman sonra bayiyor takdir edersiniz ki.

O yuzden aklima oyunu biraz daha degisik bi hale getirmek adina biraz arastirma yaptim ve bi kac sey buldum. Paylasayim dedim. Bakin bakalim begenicekmisiniz...

Simdi olay Tribal vs Bortu bocek; "Nedir bu?" diceksiniz.anlatayim;bi grup oyuncu tribal olarak sadece human ve ghoul secicek ve karsi takimda sadece deathclaw ve kopek secicek. triballer in tum takimda sadece bi tane shamani olabilecek ve bu shaman vodoo ve healing powder bulundurabilecek. oteki karakterler kesinlikle herhangi bir drug ve chem bulunduramiycak. atesli, enerjili(:)) silahlar kullanilmiycak. kisi basina 3 karakter ve max 500puan lik charlar olucak. Bortu bocek lerde ayni sekilde 500 puanlik bir party yapicak ve kapisilcak...

Ayni formatta Cowboys VS indians, Wolf pack rush gibisinden olaylarda yapilabilir. Bence gayet guzel ve degisik olur.

Hatta buyrun ilgili siteye bi goz gezdirin, Ahanda[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

Bu aksam axy,drave,karamurat,jaan ve buyuk ihtimalle lethe oynar heralde yani toplamda 6 kisiyiz :)

Yakin zamanda arcane de katilcak, arcane le ayni zamanda sanirim aegean da gelicek. Sonucta 4vs4 oyunlar bizi bekliyor. 8-)

Bi tek Apache den hala bi ses cikmadi...

Edit: Bu arada yazmayi unutmusum;bu aksam 11 gibi toplaniyoruz.Charlariniz hazir olsun sonra oyuna girdikten sonra "du 5 dakka char yapiim" muhabbeti olmasin.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall

[Bu mesaj KHaRoN tarafından 07 August 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vietnam temasi

Oyunlarda char basina point limit 2k dir.
Hem vietkong hemde amerika icin sadece human secilebilir.

Kullanilmasi yasak olan ekipman;
Desert Eagle ,Needler Pistol ,Laser Pistol ,Plasma Pistol,PPK12 Gauss Pistol ,Sunbeam Laser Rifle
Plasma Rifle ,YK Pulse Rifle ,M72 Gauss Rifle ,Neostead Combat Shotgun ,H&K CAWS,Pancor Jackhammer
Steyr AUG,M246 SAW,Avenger Minigun,Vindicator Minigun ,Browning M2 (2k da ztn alinamaz) ,Flame Pistol
Acid Grenade ,Pulse Grenade ,Plasma Grenade ,Plastique ,Acid Mine,EMP Trap ,EMP Shells
[hline]
Sadece amerika;
Leather Armor MK2 ,9 mm Beretta ,Browning HP ,Sniper Rifle ,M16A1 ,M60 ,Grenade Launcher
Spear Gun (SEALs used) ,Incendiary Grenade,Flash Grenade,Claymore ,Combat Knife,Remote Trap
[hline]
Sadece Vietkong;
AK47
Molotov Cocktail,Hunting Rifle,Knife,Remote Trap,Beretta 470 Silverhawk,Leather Armor MK1.

geriye kalan diger tum ekipman her iki takim tarafindanda kullanilabilir.Ayni sekilde yiyecek/icecek de serbest.
takimlar us/vk = 2/3 olarak ayarlanilcak.
Amerikalilar sneak ve traps abilitelerini kullanamaz. Vietkong lular her oyunda defender olur.

Birde asagidaki haritalari indirirseniz, hem oyun temasina uygun olmasi acisindan hemde cesit olmasi acisindan iyi olur, guzel olur.

1-2-
3-4-
5-6-
7-8-
9-10-
11-12-
13-14-
15-16-
17-18

*.mis filelari tacticscoremissionsskirmishpaticik in icine atarsanız derli toplu olur.
haritalar kisiden kisiye farkli klasorlerde olunca sorun cıkabiliyor tecrubeyle sabittir.
Ayrica aralarinda zip ler yok degil, onlarada dikkat etmek lzm...

Son soz:

Temanin hazirlanmasinda emegi gecen axy e tesekkurler... ;)

[Bu mesaj KHaRoN tarafından sıkılmaksızın habire değiştirilmiştir]

[Bu mesaj KHaRoN tarafından 10 August 2003 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar tema süfer, acaip gaza geldim başlıyorum şimdi charları hazırlamaya. Galiba 24 bittikten sonra başlıyoruz oynamaya hazır olsun charlarınız.

Kurallara Ek: Vietkonglar remote trap alamıyor, sadece normal trapleri alabilirler(acid trap vs.). Ayrıca haritalardan 15 numaralı neuvo larde ve 9 numaralı demoassault2 artık serverda yok.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...