aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 insanimizin diger bir buyuk ozelligi de elestiri kabul edememek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 http://galeri7.uludagsozluk.com/225/bir-zamanlar-fakir-ama-gururlu-bir-genc-vardi_320750.gif bir zamanlar hayalleri olan ama hor gördüğünüz bir metalci vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 aquila said: insanimizin diger bir buyuk ozelligi de elestiri kabul edememek. Yazımı okursan, iyi niyetli beğenmeyen eleştirileri saygıyla karşıladığımı hatta şu şu sebeple beğenmedim yazan arkadaşlara teşekkür ettiğimi söyledim. İnsanımızın başka bir özelliği okumadan hava atmaya çalışmak demek ki. "Bok gibi olmuş, saygılar". Mesela bu bir eleştiri mi sence? Bunu kabul mu etmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 evet eleştiri. beğenmemiş ve bok gibi olduğunu söylemiş. (eleştiri yapıcı olmak zorunda değil, kim öğretti size bunları, eleştiri baya baya yıkıcı olur, ağzına tokadı yemeden yaptığın işin bok gibi olduğunu anlayamazsın çünkü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Bu hakaret, eleştiri böyle yapılmaz. "bok gibi olmuş" yıkıcı veya yapıcı bir eleştiri değil, zira eleştiri değil. Yıkıcı eleştiriye de varım. Bunu yapmışsın olmamış, şöyle yapmışsın olmamış. Bunlar eyvallah. Kesinlikle varım. Bu oturduğu yerden yazmaya çalışmak ama fikri olmadığı için birşey yazamamak olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 özellikle de evde bilgisayar başında kıçını kaşıyan nerd tayfanın genel tribi herşeyi eleştirmeye "çalışmak". Lakin kötü niyetli eleştiriye alışmış bulunduğumuz için pek sallamadım. ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 eleştirinin öylesi böylesi olmaz. eleştiri, herhangi bir şey hakkında yapılan değerlendirmedir. bir kıza götüme benziyosun dersen, o da bir eleştiridir. fiziğini, yüzünü eleştirmiş olursun. aynı zamanda hakaret de olabilir ama eleştiri olduğu gerçeğini değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 dostum.. Sozluk.net eleştiri " Bir insani, bir eseri, bir konuyu, dogru ve yanliş yanlarini bulup göstermek maksadiyla inceleme işi, tenkit * Bir edebiyat veya sanat eserini her yönüyle sağlamak ve değerlendirmek amacıyla yazılan yazı türü, tenkit, kritik * Özellikle bilginin temellerini ve doğruluk durumunu inceleme, sınama, yargılama " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 said: Bir insani, bir eseri, bir konuyu, dogru ve yanliş yanlarini bulup göstermek maksadiyla inceleme işi tamam işte, bu eserin kendi zevklerine göre yanlış yanlarını yazmış insanlar. daha ne istiyorsun, anlama göre "usturuplu bir dil" kullanın demiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 bok gibi olmuş demek bir eleştiri, niteliksiz eleştiri. internet ortamındaki yorumlara fazla kafayı takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 TAŞINDI uza bilader sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 aquila said: özellikle de evde bilgisayar başında kıçını kaşıyan nerd tayfanın genel tribi herşeyi eleştirmeye "çalışmak". Lakin kötü niyetli eleştiriye alışmış bulunduğumuz için pek sallamadım. ggwp evet bu eleştiri kabul edememek değil yine de. Düzgün, saygılı yapılan her türlü eleştiriye açığım ancak bu saygısızlığı yapabilecek tayfa yukarıda belirttiğim tayfa. Çünkü insanla iletişimi olan, nasıl konuşacağını bilen insan bunu yapmaz. Kötü eleştirilerini umursadığım insanları da belirttim önceki mesajlarımda birkaç defa. Saygılı bir şekilde, beğenmediği yerleri belirten insanların başımın üstünde yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 hayatımız internet olmuş hala "internet ortamındaki yorumları takma" diyen insanlar var. hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Biyik said: said: Bir insani, bir eseri, bir konuyu, dogru ve yanliş yanlarini bulup göstermek maksadiyla inceleme işi tamam işte, bu eserin kendi zevklerine göre yanlış yanlarını yazmış insanlar. daha ne istiyorsun, anlama göre "usturuplu bir dil" kullanın demiyor ki? bir şeyin kötü olması doğru veya yanlış yönü değil. Senin zevkini belirtir. Bok gibi olmuş demek bunu saygısız bir şekilde belirtiyorsun anlamına gelir. Kötü olmuş sevmedim buna da varım. Saygısızlık, buna yokum, ve bu durumda da ben eleştirmeye çalışanı eleştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Bleeding said: aquila said: özellikle de evde bilgisayar başında kıçını kaşıyan nerd tayfanın genel tribi herşeyi eleştirmeye "çalışmak". Lakin kötü niyetli eleştiriye alışmış bulunduğumuz için pek sallamadım. ggwp evet bu eleştiri kabul edememek değil yine de. Düzgün, saygılı yapılan her türlü eleştiriye açığım ancak bu saygısızlığı yapabilecek tayfa yukarıda belirttiğim tayfa. Çünkü insanla iletişimi olan, nasıl konuşacağını bilen insan bunu yapmaz. Kötü eleştirilerini umursadığım insanları da belirttim önceki mesajlarımda birkaç defa. Saygılı bir şekilde, beğenmediği yerleri belirten insanların başımın üstünde yeri var. Bleeding, başbakana benziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 gitar solo atarken baterist göstermek = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 çok yavan hiçbir şey katılmamış şarkıya hatta şarkının orjinal güzelliğide katledilmiş kostümler desen leş olmamış. edit: şarkıyı ve grubu çıkarıp sadece gemi koysaydınız daha güzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Mesela, son iki yazıya varım, yorumlar için de teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 abi şurda tokadı yiyen istisnasız herkes'in; Siz evde oturan sivilceli nerd ergenlersiniz, tek işiniz oyun falan, sevişmiyorsunuz da zaten siz, dışarda hayat var haberiniz yok mu demesi.. beni en çok bu çekiyor ANLAYAMAZSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 trafik polisi gibi eleştirileri yönetiyor ya, allah allah. yahu bir eser artık ortaya çıktıktan sonra yaratıcısıyla olan bağı kopar. sen onu kamuya deklare ettikten sonra ancak eleştirileri veya söylenen ne varsa ancak dinlersin ve kendi içinde değerlendirirsin. sanki evine geldik de bilgisayarından bulduk videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 GONDARCENGIZ said: gitar solo atarken baterist göstermek = ( kasıtlı olarak yapıyolar öğrenemesinler diye sdfadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 bok gibiden de beter olmus, bok gibi gene iyimser bir elestiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 haa OP gruptan biri miymiş neyse allahtan baktım şimdi mesajıma da çok hakaret etmemişim biraz hakaret etmişim keşke onca izin peşinde koştuktan sonra alışılagelmiş metalci klibi çekmeseymişsiniz diye ayrıntıya gireyim o zaman türküyü de bence kötü yorumlamışsınız; akılda kalıcı, değişik bi tarafı yok umarım gelecekte daha güzel işler çıkarırsınız severek izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 applev0dka said: abi şurda tokadı yiyen istisnasız herkes'in; Siz evde oturan sivilceli nerd ergenlersiniz, tek işiniz oyun falan, sevişmiyorsunuz da zaten siz, dışarda hayat var haberiniz yok mu demesi.. beni en çok bu çekiyor ANLAYAMAZSINIZ Saygı göstermeyi bilmeyen ve karakterini belli etmiş olan insanları tanımladım. ( bunlardan birisi de sensin tokadı yemek nedir mesela ? kaç yaşındasın sen, hala nelerle uğraşıyosun misal? ) Evde oturuyorsun çünkü insanlarla ilişki kurmamışsın ki hiç, bu kafayla kuramazsın ki, herşeyi sen bilirsen, herkesi tokatlayacağım of ne laf çaktım be kafasında nasıl arkadaşlık kurabilir, nasıl insanlarla iletişim kurabilirsin ki? Nerd diye bahsettiğim insanlar bu arkadaşlar için söyledim. Biraz vay be toplandık adama giydiriyoruz harikayız biz kafasında değil de adam ne yazmış bunu anlamaya çalışsanız böyle bir problem çıkacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 amma kıskanmışsınız adamı. bıyık ta birinin üstüne gidilince nasıl coşup, taşıyor ilginç. linç kültürüne çok uygun bir yapısı var, mest olup, kendinden geçiyor böyle durumlarda, ahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar