Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 aquila said: bok gibiden de beter olmus, bok gibi gene iyimser bir elestiri. Dostum senin karakterin hiç olmamış... Üzgünüm ben senin gibi hakaret edip senin seviyene inmeyeceğim. Dediğim gibi bok gibi bir eleştiri bile değil. Anlattım uzun uzun amacın anlamak veya iyi niyetle tartışmak olsaydı tekrar hakaret etmezdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 çocuk gibi "dostum" yazıyor ya ciddi ciddi, ne tatlı bi metalci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Saeros said: haa OP gruptan biri miymiş neyse allahtan baktım şimdi mesajıma da çok hakaret etmemişim biraz hakaret etmişim keşke onca izin peşinde koştuktan sonra alışılagelmiş metalci klibi çekmeseymişsiniz diye ayrıntıya gireyim o zaman türküyü de bence kötü yorumlamışsınız; akılda kalıcı, değişik bi tarafı yok umarım gelecekte daha güzel işler çıkarırsınız severek izleriz teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 kadim dostum, bu isi becerememissiniz, isterseniz birakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Biyik said: çocuk gibi "dostum" yazıyor ya ciddi ciddi, ne tatlı bi metalci. Vallahi yeni nesili çok takip etmiyorum, çocuklar ne kullanıyor pek fikrim yok ben 27 yaşındayım, arkadaşlarım genelde benden 5-6 yaş büyük oldu hayatım boyunca yine kullanılan bir tabir. Ama doğrudur çocuklar da kullanıyor olabilir, bilgim yok. Metalci değilim. Heavy metal severim, dinlerim, ötesini daha sertini sevmem, kendimi metalci diye tanımlamam. Rockcı belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 aquila said: kadim dostum, bu isi becerememissiniz, isterseniz birakin. Keşke ilk başta söylemen gerekeni en son söylemeseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 istedigimi, istedigim yerde soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 adam özenle her posttan kişilik analizi yapıyor. müziği bırakıp bu işe girse yarın forumu satın alır, internetin kralı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 video gizlidir diyor. bu kötü esere bi bakmak isterdim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 klavye piskologu bunlar azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 aquila said: istedigimi, istedigim yerde soyluyorum. Pek iyi yapmıyorsun, saygı sınırlarını aşıyorsun zira. Sokakta da böyle misin acaba merak ediyorum, tanımadığın insanlara hakaret edebiliyomusun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 LAN BURDA KAVGA EDİCENİZE GELİN DOT UO AÇILDI 2 SKİLL KASIN TAME KASSIN BİRİ YETER LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 yok, sadece kotu islerini cok guzel bisey yapmis gibi sunanlara ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Onun yerine bir iş yapıp bunu yaptım dediğin zaman konuşalım. Bir de insanlarla konuşmayı öğrendiğin zaman. Yoksa sen bana hakaret edersin ben sana hakaret ederim yazar da dururuz elimize birşey geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 nickini gördükçe şu aklıma geliyor http://www.youtube.com/watch?v=1KdfY5W9vT4&feature=kp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 alt tarafı askerden izin alıp ah bir ataş ver türküsü tıngırdatmışsınız, amma tatava yaptın. şarkı bile orijinal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 eheheh bundan ben de çok müzdaribim 10 sene önce belki nickimi buna değiştirmiştim sonra da adam gibi bişeye düzeltemedim. Böyle kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Biyik said: alt tarafı askerden izin alıp ah bir ataş ver türküsü tıngırdatmışsınız, amma tatava yaptın. şarkı bile orijinal değil. Tatava yapmadım şarkı ve kliple ilgili isteyen istediğini düşünebilir tekrar tekrar söylüyorum, saygısızlık yapanları ve eleştiri yaptığını zannedenleri eleştirdim. ( neden eleştirilerinin eleştiri olmadığını söyleyerek, sözlerinin neden saygısız olduğunu açıklayarak ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 izledim. düşünce güzel. mekan güzel. kılık kötü şarkı kötü. tamam oturup türk sanat musikisi söyleyin demiyorum ama böyle çok ergen metalci grup kıvamında olmuş ya. dünyada ilk bişi yapmışsınız insan özen gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 fdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 proxy, dns her neyse değiştirmeye üşenecek kadar tembel biri olduğum için bende youtube yasaklı. o yüzden izlemedim ama eleştiriler üzerinden gidersem klip sanırım "amatör işi" olmuş. 90'lardan kalma bir rock klibi izlenimi verdi okuduklarım. ayna grubu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 allah razı olsun bleeding alternatif link gönderdi izledim. başıma bir iş gelmeyecekse cover'ı beğendim. ancak klibin senaryosu saçma, niye o yaşlı adamları gösterip durdunuz ki. ertuğrul fırkateyninde ölen insanların yakınlarıyla sizin de olduğunuz bazı çekimler yapsaydınız keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 lan bıyık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Bleeding said: Onun yerine bir iş yapıp bunu yaptım dediğin zaman konuşalım. Bir de insanlarla konuşmayı öğrendiğin zaman. Yoksa sen bana hakaret edersin ben sana hakaret ederim yazar da dururuz elimize birşey geçmez. hayatta en nefret ettiğim arguman şudur. müzik insan kulağına, zevkine hitap eden bişi değil mi olm adam dinlemiş beğenmemiş, bok gibi olduğunu düşünmüş belirtmiş. aquila biraz denver'dan inme olduğu için hoppadanak söylemiş, bunu biraz yumuşatır söylersin öyle olduğunu düşünsen bile ama söylememiş olabilir sen bir eser üretip bunu kamuya mal edersen ve üstüne özellikle insanların dinleyip yorumlarını görebilmek için bir forumda bunu bizzat paylaşırsan böyle cevaplara da gıkını çıkarmadan eyvallah deyip geçip gideceksin. birisi nasıl çok beğenebilirse coverınızı birisi nefret bile edebilir. bir sanatçı olduğunuzu veya olmak üzere bir yolda koşturduğunuzu düşünüyorsanız her şeyden önce sabrınızı kontrol etmeyi öğrenin. tl;dr bir konu hakkında 1-2 negatif eleştiri yapabilmek için o konu hakkında üstad olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 ilk dinlediğimde yazacaktım, moral bozmak istememiştim. türkü biraz pic olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar