incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 okumadim ama ankette en az cikan neyse onu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 konu başlığımdan hareket ederek, hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 herkes yalan söyler. başkası fazla söyledi ve/veya arka arkaya söyledi ya da çok bariz söyledi- diye tatava yapmak saçma. rahatsız oluyorsan gidersin, olmuyorsan kalırsın. sanki kendimiz yalan söylemiyormuşuz gibi ikiyüzlü ahlakçılık kimseyi kökten değişime uğratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 konuyu hiç okumadım da yalan hayatta en nefret ettiğim şey kuvvetli tahminlerime göre yalan söyleme hastalığı olan bi kız arkadaşım olmuştu çok uzun yıllar gençlik vakti (17~22), hala enkazlarını toplarım. snff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bence yalan söylemek çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Şu topicte okunmaması gereken postların tek sahibi var Kyra. Ne boş yazmışsın be birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 noyan kyra mi? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 noyan olayı ne? ben pek bakmıyorum da postlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 noyzura ya pati tarotcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 SodomVsGomore said: Şu topicte okunmaması gereken postların tek sahibi var Kyra. Ne boş yazmışsın be birader. Ben hiçbirşey yazmasaydım bu kadar süper adam dünyanın en derin sözlerini söylemezdi. Kaynağa saygı lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 incdarkness said: okumadim ama ankette en az cikan neyse onu yap Çok haklısın ankette şuan %1 ile "Düşünme, akışına bırak" sadece iki oy almış (ben bile buna oy vermemiştim). Sanırım en doğru yaklaşım bu. Kız yine ara ara aklıma geliyor. Yalanlarına göre pazartesi günü geri dönmüş olucak. Dürüst olmam gerekirse çok sevişesim var ama arzularıma ve duygularıma daha fazla hakim olabilmek konusunda kendimi oldukça geliştirdim. bakalım nereye varıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 seks cok guzel birseyde farkli kizlarla yatmak baydi artik (9-10 puanlar sayilmaz) bi tane olsun asik oldugun sevdigin olsun akisina biraktim bende asik oldugum kizla yaz sonuna dogru beraber tatile cikicaz 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Noyan Sama Noyzura .. açın banımı 4 Ekim 2013, 21:28 · Beğen · 1 Adam her daim banlı yahu. Facebooktaki grupta yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 incdarkness said: seks cok guzel birseyde farkli kizlarla yatmak baydi artik (9-10 puanlar sayilmaz) bi tane olsun asik oldugun sevdigin olsun akisina biraktim bende asik oldugum kizla yaz sonuna dogru beraber tatile cikicaz 1 hafta Seni çok iyi anlıyorum ve tamamiyle aynı kafadayız diyebilirim. hatta insan hayatının belirli bir seviyesine geldiğinde ( ki yinede bu kişiden kişiye göre değişkenlik göstermesi çok olası) tek eşliliğe yöneliyor.. Bıktım ciddem random kızlarla takılıp sonra saçmalıkları ile uğraşmaktan.. Sevişirken ki sevgili olma beklentilerinden.. "Sen benim Erkeğim olsana ya" sıkıştırmalarına verdiğim cevap : " bu gibi konuları karar vererek oluşan şeyler değil bırakalım değiştirelemez olan gerçeklik kendisini göstersin" falan.. Oysa birlikte olmak istediğim tek bir kadın var. Goddess tier <3 ofz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 KAyra goddess tier kızın capsini koysana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Kyra said: : " bu gibi konuları karar vererek oluşan şeyler değil bırakalım değiştirelemez olan gerçeklik kendisini göstersin" iyiymiş bu (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Evet %100 çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 en çok ben sevişiyoruma gelinmiş, güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 lütfen penis fotoğrafı paylaşma noktasına geldiğinizde (kim daha iyi sevişiyor, benimki en büyük) lütfen spoiler içinde paylaşın, meraklıları baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Ulgio said: KAyra goddess tier kızın capsini koysana pls Umarım Ekim ayına kadar sevgili olursam tam ekim ayında fotoğrafını koyarım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Olursa Ekime olmassa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Boş boş seviş nereye kadar insan birazda ciddi sevişmesi lazım .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Kyra, çok zor o be anam ben sana diyeyim.Ekim diyosun, ekime kaç ay var daha...Geç sen o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 3 ayda bir NAPCAM YA konulu bas aktorun farkli bi kiz oldugu baslik aciyosun. noyzura sen bu "random kizlardan cok baydim" adamindan cok her kiza asik olan bi tipsin belli ki. burda biz bizeyiz birbirimizi kandirmaya gerek yok. hedef kitlesi olarak da teenage kizlar secmenden dolayi sanirim karakter gelisime de pek faydasi olmuyo yasadigin tecrubelerin. benim sana tavsiyem sen biraz hedef olarak 30+ hatunlari planla. onlar bi seni donlarinda sallasinlar. en azindan xp kazanirsin belki level atlarsin ondan sonra 17 18 liklerde napcam ya ay soyle oldu boyle oldu diye triplere girmezsin canin da sikilmaz sacma sapan ergen kizlarin pesinde kosmazsin. xpli levelli acikladim daha iyi iletisim kurabilmek adina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Noyzura tahminim doğru çıktı.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar