ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 MrLevie said: şarj sürelerinin arasında acayip yüksek fark olsa anlayacağım da, nexus 5 de g2 de herhangi bir smartphone da günde 1 şarj istiyor minimum. öyle ezici bir üstünlük söz konusu değil. günlük kullanımda nexus 5'e karşı üstünlük verecek seviyede değil g2.N5 2300Mah, G2 3000. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 evet? günlük kullanımda ezici bir şarj imkanı sunmuyor yine de 3000mA batarya. yani o fark için g2 alınmaz bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Turkuz Fazla sarj goz cikarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 -Deno- said: abi başlık korkuttu bir an doğumgününe veriyorum gıdından öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 MrLevie said: evet? günlük kullanımda ezici bir şarj imkanı sunmuyor yine de 3000mA batarya. yani o fark için g2 alınmaz bana göre.Abi sen ömründe G2 kullandın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 evet babama aldım şarj istiyor diye. ben aradaki farka değmez diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 G2 kullanıyorum ve alma diyorum. Yani en azından artık alma. G3 al,Z2 al,ip6 al, ama illa ki o 2 seçenek arasında diyosan da G2 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 abi telefona vereceğim psikolojik bi meblağ var üzerine çıkmak istemiyorum. g3 2k TL falan olur canımı sıkar şimdi.m8 zaten uçmuş hazır indirimler başlamışken 1200e patlatayım birini diyorum ben de bıktım elimdekinden. yurtdışıyla konuşmam gerekti viber saçmaladı bugün fırlatıyodum camdan aşşa, ne kastı telefonum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 çünkü iphone değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 nexus 5 al. ama ankette son şıkkı seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ip6 al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bataryadan dolayı g2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 donanım ve batarya daha iyi deniyor g2 için işte. baya bi f/p ürünü diye okuyorum sağda solda, ben alacak olsam g2 alır geçerdim büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 aynı anketli konuyu ben açmıştım da sadece bir cevap gelmişti. nexus 5 seçmiş biri olarak G2 öneriyorum. - Pil benim için sorun olmaz deme. Ben dedim normal kullanımda 1 gün dayanmıyor. - Video çekiminde sessiz ortamlarda rahatsız edici bir cızırtı oluyor. - Ses ve güç tuşu sağlam değil çok gevşek. - Telefonun köşelerindeki aralıklar çok fazla sürekli içine toz giriyor zor temizleniyor. - Arkasındaki kamera çıkıntısı göze batıyor. Yatay bir düzlemde tek elle rahat bir kullanım imkanı sürmüyor. - Telefonda özellik olarak pek bir şey yok. Saf android ve sade bir telefon olduğu için G2'deki gibi real multitasking, tv remote v.b fonksiyonların hiçbiri yok. - G2'nin kamerası Nexus 5'e göre bariz daha iyi Arkadaşımda G2 var ikisini de uzun süre alıp inceledim almadan önce de sürekli inceleyip, review okudum ve G2'nin malzeme kalitesini fazla yerdiklerini düşünüyorum. Bana gayet tatmin edici geldi G2'nin malzeme kalitesi. Bu iki model arasından bir telefon alacaksan kesinlikle G2 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Yaklaşık 5 aydır g2 kullanıyorum. Normalde custom rom kullanan biri olarak, daha root bile yapmadım g2 aldığımdan beri. Kendi yazılımı tüm ihtiyaçlarıma cevap veriyor. Batarya ömrü de gayet iyi sadece telefon olarak kullanırsan 3 günü görmen işten bile değil. Parasını da son kuruşuna kadar hak eden bir cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 http://i.imgur.com/2UrnToN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 http://25.media.tumblr.com/tumblr_lfpzhcdP6o1qce7cdo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Eh hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Güle güle kullan, beyendin mi abi telefonu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Bilmiyorum abi kardeşime hediye ettim açmadım bile. mayndfak oldu bi kendi kendime ahah en son evin içinde zıplıyodu beğendi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar