Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Madrid'de gece hayatı

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

Puerta del sol den plaza mayor a doğru yürürken ara sokaklarda mekan vardı baya da isim hatırlamıyorum. Bide madridde en çok eğlendiğim yer bahsettiğim caddede benim evin salonu kadar bi flamenko bardı. O tür ufak tefek yerlere de bi göz atın vaktiniz varsa.

Haa gitmediyseniz. İşte şehir merkezi tam dediğim yer. Törenler falan da orda düzenleniyor galiba.

Kiminle gidiyosun lan kötü wingman :P
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Puerta del sol den plaza mayor a doğru yürürken ara sokaklarda mekan vardı baya da isim hatırlamıyorum. Bide madridde en çok eğlendiğim yer bahsettiğim caddede benim evin salonu kadar bi flamenko bardı. O tür ufak tefek yerlere de bi göz atın vaktiniz varsa.

Haa gitmediyseniz. İşte şehir merkezi tam dediğim yer. Törenler falan da orda düzenleniyor galiba.

Kiminle gidiyosun lan kötü wingman :P

açtırma kutuyu şimdi :p gittiğim adamların uçuş saati seni katlar :p
Sosyal ağlarda paylaş

Serrano Jove 'de Orange Cafe var. Tüm üniversite partileri vs. orada düzenlenir. Madrid'te 4 gecemin 2'si burada geçti muhteşem :)

7 katlı teatro kapital var puerta de atocha da

Ocho y Medio var buraya gitmedim ama çok övmüşlerdi

bi de empire club mı ne bişey vardı şu calle gran via üzerinde bir otelin çatı katıydı havuz falan vardı efsane bi yerdi kafam güzelken gittim de şimdi bulamadım netten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...