banadamilolo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Ban him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 şöföre tantuni ısmarlardım,kadınada türk kahvesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 çıkartıp kaportaya vururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 dün biraz daha soft u başıma geldi bu olayın. işten çıktıktan sora ataşehir'de dar bi sokakta normal hızda ilerlerken önüme bir anda 2 küçük çocuk atladı karşı kaldırımdan. direksiyonu sağa kırıp freni kökledim neyseki durabildim çocuklarda korktuklarıyla kaldılar. hayatımda ki en büyük korkulardan biriydi şimdiye kadar yaşadığım. ama anladım ki refleks ve sakinlik en önemli şey trafikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 frene gerek yoktu direksiyonu kırsa da ezmeden geçerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ben 1000+ yaşamışımdır bunu leşim yok 3 tane kazam var ama cana bişey olmadı daha :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 komik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 karsidan karsiya gecmeyi bilmeyen bir kadını ortadan kaldirmak lazim ki o genler bir sonraki jenerasyona aktarilmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Lan belki bu hani yola bastığında arabanın durması gereken ülkelerdendir orası da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 oha çok iyi durmuş adam ben olsam silecekleri çalıştırır su fışkırtırdım kan gitsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 "bin arabaya atla atla atla" derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Bu olay sonrası karşıya geçerken yere bakıyor, tam orda diger şeritten birisi çarpsaymış efsane olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 yalniz bala gel. sofor durmus zamaninda hadi o super ama carpsa bile ambulans lan oeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Tr de bu durumda her sonuçta kavga çıkardı. varyasyonları biliyosunuz haberlerden. ben olsam frenlerdim, yalnız teyze kusurlu. ayrıca olay bittikten sonrada yine aynı şekilde devam ediyor. sanırım eşiyle kavga etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
05425232481 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 pikap niye duruyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar