-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 kahve makinası ya da meyve suyu yapma aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 fizban said: Sormadan alma. Bu kadar kisa cevap. Biz evlendikten sonra sormadan hediye alan insanlarin hediyelerini degistirme karti varsa degistirdik, yoksa kendi annelerimize verdik eheueh. Cay, kahve takimi falan geliyo mesela. 36 kisiye turk kahvesi mi sunacaz? Hoooop kayinvaldeye. Cay bardagi takimi? Hooooop anneme. sor, oyle al. Ama genelde insanlarin almadigi ve gereken hediyeler: - el supurgesi - masa ortusu - wok tava Sakin borcam alma lol. Actify vs de once sor, cunku mutfak kucukse koyacak yer olmadigindan kullanilamaz. Bize de 2 el süpürgesi geldiydi birini annemlere verdik bizimki bozuldu ama :/. O yüzden en doğrusu sormak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 sorun. sormayacaksanız patlamış mısır ya da cotton candy makinası. konuyu hiç okumadım hediye kime bilmiyorum ama irrelevant zaten. herkesin patlamış mısır ve cotton candy makinası olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bi arkadaşıma almıştım mudodan patlamış mısır makinesi. 5. mısırda bozuldu sanırım. bi de yağlı yapan cinsten. cog iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bırak yea. almışsındır ucuzcudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 En buyuk boydu. 1 kilo misir patlatiyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 karamelli de yapıyor muydu kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 en büyük boyun ucuzunu almışsındır o zaman. ayıp. bi de karamelli patlamış mısır mı olur mısır tanrıları adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 tabi ki olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 of karamelli <3 çocukken, ki 20+ yıl önce oluyor, birisi getirmişti aklım gitmişti. Saçma sapan bir iki yerde daha denk geldim sonra, hala favorimdir. Sırf bunun için eve fırın alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d4/Cracker_Jack_bag.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 retorik bir soruydu. hemen yeniden düzenleyelim. karamelli patlamış mısır çok kötü ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 tefal çaycım var, hem elektrikli su ısıtıcısı hemde çaydanlık olarak kullanabilir. elektrikli ızgara olabilir. seramik tencere tava seti fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Yarım altın al bence. İster bozdururlar , isterlerse birikim için saklarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 cay/kahve makinesi denmistir kesin ama bir kez daha belirtmek te fayda var karşim ben baya bi hayır duasi almisim oyle duydum valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 cay kahve makineleri, hep niyetlendiğin ama buna şimdi para vermiyim dediğin şeyler olduğu için hediye gelince insan seviniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 benim tavsiyem tefal-actifry olur çok iyi bir ürün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Çay Kahve makinesi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 yarımşar ton çay ve kahve al. bırak makineyi kendileri seçip alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Ne alıcağını halen bulamadın mı?? Yeni eve çıkıcak nerdeyse.. Ara sor öğren eksikleri büteçene uygun olanı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar