sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 3-5 ay önce beğendiğim bir fotoğrafı unlike edeyim derken tekrar beğendim, sonra unlike yaptım. Notifikasyon gider mi? Laf olmasın şimdi. Yani soru şu, beğendiğimiz fotoğrafı tekrar beğenirsek ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 beğendiğin fotoyu tekrar beğenince bildirim gitmiyor diye biliyorum. fakat atıyorum bi fotoyu kazayla beğenip , beğenmeyi geri alırsan yani telefonun markasına göre(samsung için konuşucam şu an) bildirim olarak gözüküyor telefonun üst kısmında. kimin beğendiği ordan gözüküyor. tabi instagrama girince o bildirim gözükmüyor. çok karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 senin like tuşuna abanmış öküz gibi diye bildirim gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 o kadar cinyıs var bi yenge butonu koymayı akıl edemediler. koyacaksın abi yenge butonunu. basınca followlanan karşı cins listelenecek, açılan pencerede stalklanan kızlar seçilip UNDO diyceksin. bütün likelar favlar MEHMET SEN BU KIZIN FOTOSUNU NEDEN BEĞENDİNler kaybolacak. hayat bayram olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 gerçek isimle instagram twitter kullananlar var devlet boşa fişliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Test ettiğim bildirim gitmiyor beğendiğin foto yu bir daha beğenince. Yırttım hadi yine iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Gitmistir o, bu vesileyle iki gune seviseceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 bu yaptığın işlem karşıdaki kişiye bu gifin gitmesine sebep oluyor http://25.media.tumblr.com/c2f9e1ef27399a68a6b3ea0c35766bf4/tumblr_mn31glsxPK1qak6jho1_r2_400.gif üzgünüm she knows... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 dertler büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 utanıosan yapmıcan bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ''sana karşı boş değilim'' demişsin işte bir nevi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Yarin gazetelerden okuruz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 bingildak said: bu yaptığın işlem karşıdaki kişiye bu gifin gitmesine sebep oluyor http://25.media.tumblr.com/c2f9e1ef27399a68a6b3ea0c35766bf4/tumblr_mn31glsxPK1qak6jho1_r2_400.gif üzgünüm she knows... asudhasudha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 takibi bırak lan sen de niye böyle hatalar yapıyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 allah belasını versin bunun arkadasla commentlesen bi kiz kimmis neymis diye bakarken istemeden fotografini likeladi app. ekrana cift tiklayinca likelamak nasil bir mantiktir lan. kizi engelleyip appi kaldirdim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 telefonu da yaksaydın abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Hatta estetik ameliyatı olup, kimlik ve ülkeyi de değiştirsen yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 telefonu mikrodalgaya koydum ulkeyi de terkediyorum zaten kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 abi altı üstü bir like ? sosyopat mısınız la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 kiz cirkin abi ondan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ~ like a basılı tutunca ışıklar kapanıyor, bi onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 çirkin kız yoktur az hashtag vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 forgiver said: gerçek isimle instagram twitter kullananlar var devlet boşa fişliyore selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Esh said: abi altı üstü bir like ? sosyopat mısınız la abi kötü ayrıldığın eski kız arkadaşın olunca, yeni bir ilişkin de olunca, aslında onun resimlerindeki like ları kaldırmaya çalışırken likelayınca, altı üstü bir like olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Theridone said: takibi bırak lan sen de niye böyle hatalar yapıyosun :( takip değil la, beğendiğim fotoğraflar diye bir bölüm varmış onu keşfettim, orada resimler çıkmasın diye like ları kaldırıyordum asdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar