Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Instagram şeysi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3-5 ay önce beğendiğim bir fotoğrafı unlike edeyim derken tekrar beğendim, sonra unlike yaptım. Notifikasyon gider mi? Laf olmasın şimdi. Yani soru şu, beğendiğimiz fotoğrafı tekrar beğenirsek ne olur?
Mesaj tarihi:
beğendiğin fotoyu tekrar beğenince bildirim gitmiyor diye biliyorum.

fakat atıyorum bi fotoyu kazayla beğenip , beğenmeyi geri alırsan yani telefonun markasına göre(samsung için konuşucam şu an) bildirim olarak gözüküyor telefonun üst kısmında. kimin beğendiği ordan gözüküyor. tabi instagrama girince o bildirim gözükmüyor.

çok karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.
Mesaj tarihi:
o kadar cinyıs var bi yenge butonu koymayı akıl edemediler. koyacaksın abi yenge butonunu. basınca followlanan karşı cins listelenecek, açılan pencerede stalklanan kızlar seçilip UNDO diyceksin.

bütün likelar favlar MEHMET SEN BU KIZIN FOTOSUNU NEDEN BEĞENDİNler kaybolacak. hayat bayram olacak.
Mesaj tarihi:
bu yaptığın işlem karşıdaki kişiye bu gifin gitmesine sebep oluyor

http://25.media.tumblr.com/c2f9e1ef27399a68a6b3ea0c35766bf4/tumblr_mn31glsxPK1qak6jho1_r2_400.gif

üzgünüm

she knows...
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bu yaptığın işlem karşıdaki kişiye bu gifin gitmesine sebep oluyor

http://25.media.tumblr.com/c2f9e1ef27399a68a6b3ea0c35766bf4/tumblr_mn31glsxPK1qak6jho1_r2_400.gif

üzgünüm

she knows...

asudhasudha
Mesaj tarihi:
allah belasını versin bunun

arkadasla commentlesen bi kiz kimmis neymis diye bakarken istemeden fotografini likeladi app. ekrana cift tiklayinca likelamak nasil bir mantiktir lan. kizi engelleyip appi kaldirdim direk.
Mesaj tarihi:
Esh said:

abi altı üstü bir like ?

sosyopat mısınız la
abi kötü ayrıldığın eski kız arkadaşın olunca, yeni bir ilişkin de olunca, aslında onun resimlerindeki like ları kaldırmaya çalışırken likelayınca, altı üstü bir like olmuyor.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

takibi bırak lan sen de niye böyle hatalar yapıyosun :(
takip değil la, beğendiğim fotoğraflar diye bir bölüm varmış onu keşfettim, orada resimler çıkmasın diye like ları kaldırıyordum asdfss
  • Yeni Oluştur...