mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 yok kanka kırbaç ve kafa kesme var tam cezası ne bilmiyorum ama evli olmadığın kadınla yalnız kalman yasak yani :D geçen otelde asansörü çağırdım kapı açıldı içerde bi kadın. düşündüm lan şimdi binilir mi binilmez mi neyse dedim şimdi başımıza iş almayalım bekledim kapıların kapanmasını asfdasfdsa bu arada arap hatunlar tinder'da baya aktif. hatta bi tanesi ilk günden superlike attı hala daha snapchatten çılgın resimler atıyo ama işte diyorum ya icraat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 yok mu otellerde nobetci imam..3 dakikada kiyar nikahi..cikista bosolbosolbosol..gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ya vardır illaki kılıfına uydurma yolları ama bir expat olarak göt kısmım yemiyor açıkçası. ben işimi yapıp paramı kazanıp yoluma devam etmek istiyorum. gerçi şu bahsettiğim snapchatteki hatun çok pis kafama giriyo ama onuda bahreyn'e falan götürmeyi planlıyorum bi haftasonu. o şekilde hallederiz o işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 muhabbete nasıl giriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 yavru kedi fotosu gonderiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ben hey derim gercekten profilinde deginmek istedigim ilginc birsey yoksa, buna cevap vermeyenle ugrasmam zaten 40 takla atip zaman kaybetmeye gerek yok, niyeti olan belli ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 tinder bu konuda cok kotu. Bakıyorsun 3 tane foto var sadece baska bilgi yok. Ocupid falan iyiydi. ilgi alanı nedir ne iş yapar vs birsey ogrenip muhabbete girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 konuşturucan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Ilgi alansizi ile de cikarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 mokoko said: ya vardır illaki kılıfına uydurma yolları ama bir expat olarak göt kısmım yemiyor açıkçası. ben işimi yapıp paramı kazanıp yoluma devam etmek istiyorum. gerçi şu bahsettiğim snapchatteki hatun çok pis kafama giriyo ama onuda bahreyn'e falan götürmeyi planlıyorum bi haftasonu. o şekilde hallederiz o işi :D benim tanıdığım mokoko bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Seriatin kestigi parmak acimaz Yardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ben selam diyorum, cevap gelmiyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Artariel said: bombilo said: match ettiklerinle dialog anlamında tek basarının hi, hey, merhaba olması. bakınız bu bir dramdır. çünkü kızlarımızda hiçbir ilgi alanı, dinlediği müzikler kısmı ve selfie hariç fotoğrafı olmadığı için hey hariç bir giriş cümlesi olamıyor. şu dediklerimden biri olsa oralardan muhabbet açılacak ama yok hem köküne kadar kültürsüz olup hem de bu kadar özgüven sahibi olmak çok ayrı bir kafa hayatı boyunca fotosentez yaparak yaşayan insanlardan çok bişey beklememek lazım hazıra alışmış kızlarımıza bok atmıyorum gerçi, hatta "nefes alsa yeter"ci erkeklerimize de bok atmıyorum kime bok atıyorum lan ben fuck the system diyerek mesajımı sonlandırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ayrıca ben pek beceremiyom bu tinder işini dün 1 bugün 2 yanlışlıkla superlike yolladım birilerine hop diye yukarı swipe ediveriyorum parmağım kayıyo keşke son kararınız mı falan diye sorsaymış, boşuna elalemin egosunu okşadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 senko said: Ilgi alansizi ile de cikarim Olm sen cok pis trolluyon burayi hic hos degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Yok be,xesqe trollesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Aiko said: mokoko said: ya vardır illaki kılıfına uydurma yolları ama bir expat olarak göt kısmım yemiyor açıkçası. ben işimi yapıp paramı kazanıp yoluma devam etmek istiyorum. gerçi şu bahsettiğim snapchatteki hatun çok pis kafama giriyo ama onuda bahreyn'e falan götürmeyi planlıyorum bi haftasonu. o şekilde hallederiz o işi :D benim tanıdığım mokoko bu değil hayda bu ne demek lan? nerden nası bi intibaya kapıldınız hakkımda söyleyin asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Flam said: Esh said: herkes 2 sene icinde bosanacak Sadece ilk gun eve gidince yalniz kaldigimda ortaokuldan beri ilk kez agladim. Onu da bilmiyor neticede. Hehe https://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+don+t+know+whether+to+laugh+or+cry+so+both+_0ce143bb9d12882ae98e267b09047e08.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Yok bilinmeyen sey bana nasilsa zarar vermez diye guldum. İnce gormusun ama alacagin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Oce4n said: nasıl ya tinderde kızlarla mesajlaşma imkanı da mı varmış? ben sadece resim beğeniyoruz sanıyordum? :( hahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 hem ikinci çarpışmayı zora sokup hemde sürekli watsaptan şurdan burdan kalp kalp kalp diye rahatsız edenleri belediye ne zaman zehirliycek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Saeros said: ayrıca ben pek beceremiyom bu tinder işini dün 1 bugün 2 yanlışlıkla superlike yolladım birilerine hop diye yukarı swipe ediveriyorum parmağım kayıyo keşke son kararınız mı falan diye sorsaymış, boşuna elalemin egosunu okşadık bir miktar viskiden sonra elimdeki superlikeları harcayayım dedim, 5 superliketan sadece 1 tanesi dönüş yapmıştı. superlike bildiğin creep özelliği sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ben hep ayak fotosu istiyorum, kimse geri dönüş yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Flam said: Sadece ilk gun eve gidince yalniz kaldigimda ortaokuldan beri ilk kez agladim. Onu da bilmiyor neticede. Hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 ... hacı uluslararası takılın güzel insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar