Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Tinder?

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

yok kanka kırbaç ve kafa kesme var

tam cezası ne bilmiyorum ama evli olmadığın kadınla yalnız kalman yasak yani :D

geçen otelde asansörü çağırdım kapı açıldı içerde bi kadın. düşündüm lan şimdi binilir mi binilmez mi neyse dedim şimdi başımıza iş almayalım bekledim kapıların kapanmasını asfdasfdsa

bu arada arap hatunlar tinder'da baya aktif. hatta bi tanesi ilk günden superlike attı hala daha snapchatten çılgın resimler atıyo ama işte diyorum ya icraat yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya vardır illaki kılıfına uydurma yolları ama bir expat olarak göt kısmım yemiyor açıkçası. ben işimi yapıp paramı kazanıp yoluma devam etmek istiyorum.

gerçi şu bahsettiğim snapchatteki hatun çok pis kafama giriyo ama onuda bahreyn'e falan götürmeyi planlıyorum bi haftasonu. o şekilde hallederiz o işi :D
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ya vardır illaki kılıfına uydurma yolları ama bir expat olarak göt kısmım yemiyor açıkçası. ben işimi yapıp paramı kazanıp yoluma devam etmek istiyorum.

gerçi şu bahsettiğim snapchatteki hatun çok pis kafama giriyo ama onuda bahreyn'e falan götürmeyi planlıyorum bi haftasonu. o şekilde hallederiz o işi :D

benim tanıdığım mokoko bu değil
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

bombilo said:

match ettiklerinle dialog anlamında tek basarının hi, hey, merhaba olması.

bakınız bu bir dramdır.

çünkü kızlarımızda hiçbir ilgi alanı, dinlediği müzikler kısmı ve selfie hariç fotoğrafı olmadığı için hey hariç bir giriş cümlesi olamıyor. şu dediklerimden biri olsa oralardan muhabbet açılacak ama yok hem köküne kadar kültürsüz olup hem de bu kadar özgüven sahibi olmak çok ayrı bir kafa

hayatı boyunca fotosentez yaparak yaşayan insanlardan çok bişey beklememek lazım
hazıra alışmış kızlarımıza bok atmıyorum gerçi, hatta "nefes alsa yeter"ci erkeklerimize de bok atmıyorum
kime bok atıyorum lan ben
fuck the system diyerek mesajımı sonlandırayım
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

mokoko said:

benim tanıdığım mokoko bu değil

hayda bu ne demek lan?

nerden nası bi intibaya kapıldınız hakkımda söyleyin asdfsadf
Sosyal ağlarda paylaş

Flam said:

Esh said:

herkes 2 sene icinde bosanacak

Sadece ilk gun eve gidince yalniz kaldigimda ortaokuldan beri ilk kez agladim. Onu da bilmiyor neticede. Hehe

https://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+don+t+know+whether+to+laugh+or+cry+so+both+_0ce143bb9d12882ae98e267b09047e08.png
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

ayrıca ben pek beceremiyom bu tinder işini
dün 1 bugün 2 yanlışlıkla superlike yolladım birilerine
hop diye yukarı swipe ediveriyorum parmağım kayıyo
keşke son kararınız mı falan diye sorsaymış, boşuna elalemin egosunu okşadık

bir miktar viskiden sonra elimdeki superlikeları harcayayım dedim, 5 superliketan sadece 1 tanesi dönüş yapmıştı. superlike bildiğin creep özelliği sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...