Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 So u will not serve for us? Nahtaivel yapaydın daha iyiydi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Antalyaya geldim 100 kızdan 70i yabancı. ama beni beğenmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Abi allaseniz Türkiye de şu app ı kullanıp salak türk kızı götü kaldırmayın ya. Yurt dışında kullanın bak ama sınırdan geçince kaldırın uygulamayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 ya ben çok tipsizim ya da badoo fake profil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Valla tipten ote Kesbanism sorunu var bu ülkede. Abd Almanya Rusya gibi lokasyonları ayarlayın manual hatunların ne kadar ilgileri oluyor gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Ama siz de tipsizsiniz simdi. Dogruya dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 türk türkle eşleşince iki taraf da gayet kezban, benim isim farklı, yabancı sanıp, match verip, türkçe konuşunca kaçıyorlar. kjsfngb. türk ün türk ten başka düşmana ihtiyacı yok yani (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Esh said: Ama siz de tipsizsiniz simdi. Dogruya dogru Tipsiz kadınlar bile match atmıyor Türkiye sınırları içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Esh said: Ama siz de tipsizsiniz simdi. Dogruya dogru ben farkindayim, ama 8sene once falan umidi kestim. kafam cok rahat simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 tinder mucizevi bir şey değil zaten. mesela bizim bi abimiz var. adam zaten hep çapkındı. tinder'a girdi 18 yaşından 30 yaşına sevişmediği kız kalmadı. tinder sadece skalayı biraz genişletiyor o kadar. rockçı falan buldum diyordu sdfs. ki adama tinder'ı yükleten bendim. hala teşekkür eder ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 abi bence mucizevi ya. skala genişletmek değil de ben de bütün seks hayatını tindera bağladım.rahatsız oluyorum bazen ama sonra geçiyor. tinder kurdugumdan beri eskiden tanıdıklarım hariç başka bir mecradan yeni bir kızla takılmadım. bir kişi var o da okcupid'den yine anasını satayım. eskiden çıkar gezerdik falan. şimdi iyice mobile bağladık. sonuçta artık özgür öğrenci değiliz ki haftada 6 gün çalış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 iyi değil öyle kullan at, kendini kullanıp atıyorsun her seferinde. not healthy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 yani illa seks için değil ki abi. çok kafama uyan insanlar da oldu. ilişkiye giden şeyler de oldu da işte yürümedi falan standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 abi yurtdisinda zaten pek tindera gerek oldugunu sanmiyorum. polonya'da zaten tinder gibi barlar var iceri giriyosun zaten goz temansi gulumseme matchi oldugunda gidiyosun yanina sohbet muhabbet. hem daha iyi bazi kizlar agir trap fotolarla zaman kaybina yol acabiliyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 anelor'dan drama cikacak simdi... anlat abi.. acilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 barda cafede birileriyle tanisip birseyler yasamanin orospuluk olarak gorulmedigi kulturlerde gerek yok tabi tindera. oralarda anca alkollu halde bile begenilmeyen copler cikar tinderdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 bir de "alkollu halde tinder kullanan copler tarafindan dahi begenilmeyen tipler" var. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 boşver be olm sana kız mı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 olm fotoları güzel koycanız. sonra buluşunca oluşan hayalkırıklığını hemen muhabbetle ve eldeki primlerle kapatacanız başka çaresi yok. ben de tipsizim bakmayın tinder iş görüyo dediğime emek var burada. çaba var. primler; yalnız yaşamak, iki kedi beslemek, kürk mantolu madonnayı okumuş olmak. çok kolay aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 -boşver be olm sana kız mı yok. +yok ki... -olm fotoları güzel koycanız. +o da yok. -eldeki primler... +hmm onlar neler ki? -primler; yalnız yaşamak, +cok yalnizim amk. :( -iki kedi beslemek +bi adet var. ama o da beni sevmiyor ha. boyle nefret eder gibi bakiyor kenafir gozlu. -kürk mantolu madonnayı okumuş olmak +en son python kitabi okuyordum. o da bitmedi. -çok kolay aslında. +bok ya... olm dogru olani su, denedin mi? olmuyor mu? zorlama. badakizm diye bisi var. iliski olacak diye bisi yok. birakin kafaniz rahat etsin. saka bi yana ben onemsemiyorum oyle tinder minder. sonuc yok diye kabul edin, rahat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 dasaaa said: -kürk mantolu madonnayı okumuş olmak +en son python kitabi okuyordum. o da bitmedi. -çok kolay aslında. +bok ya... amk şunu okurken yanda dive in python açık olması... :( gömün lan bence beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 sen hayatta misin senko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 so so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Yazılmış en iyi turkce romanlardan biri neden leş bir dasaa postuna meze oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 dasaaa said: anelor'dan drama cikacak simdi... anlat abi.. acilirsin yok abi bende drama tinder vs kullanmiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar