Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Sparkcaster said: benim 1 tane match var abi o da kazara atmış heralde, amerikadayken geliyordu halbuki günde 2-3 sen profile "uzun adamdan da uzun" yazsan arabada 5 garanti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 abi kusura bakma da neden kendimizi zorla degistirmeye calisiyoruz ki beklentileri dusursek daha iyi olmaz mi ya da karsi tarafin default isteklerini torpuleyecek bi kampanya yaratsak bu sekilde belli bir kesime kumelenme de olmaz rahatlar ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 abi benim programımla kendini değiştirmiyosun. geliştiriyosun. (buna karşıysan ok) ve ekstra can alıyorsun. hani atariciye gidip mk2 de shao kahn'a kadar gelmişsindir. ama gıdım canı kalmasına rağmen yenilmişsindir. bi jeton daha atsan belki busefer, onca oynayışın boşa gitmeyecek ve oyunu bitireceksin yalnız başka jetonun yok. işte ben o extra jetonum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ateri materi deyip kendini müşterisinin ilgi alanında sınır çizerek nasıl da satmaya çalışıyor kendini ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 raidenle tek jetonla bitirmisligim var bana sokmez o dedigin :D bir de o gelisim(?) dedigin kime gore belki beni oldugum halimle begenecek birileri de var neden o sansi birilerinin sus kopee olmak icin harcayayım ki bana bunu MK cercevesinde anlat ikna olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ruhunu şeytana sat demiyorum ki? sen sensin zaten abi. sadece seni hediye paketinin içine sokuyorum. sen kimsenin ilgisini çekmiyorken, bi anda herkes o hediye paketini açmak isteyecek. kendini olduğun gibi tanıtmak için bi şans yaratıyorum. yoksa kim seni tanımaya çalışacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 kavgada söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Adam burdaki sosyofobikleri kokoyinman yapıcak, sonra da kişiselgelişim diye yutturucak işte sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Sen kimsin ki KillJoy'un eğitimine karşı çıkıyorsun. Haddini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 yaw birisi tinder right swiper diye bişi yazmıs mı var mı bole bi app ac gibi herkesi saga ceksin yazsak para basar mı aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Drall said: Gençler ay sonu parasız kaldım, hadi ömleri bekliyorum artık. Yok mu sağlıklı yaşamak isteyeniniz? konuşan adam tam bi bağımlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 killjoy şunu yapma ya gerek yok geçmişten post atmak tartışmada üste çıkmak için adam geyik yapıyor işte allalallla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 BonePART said: yaw birisi tinder right swiper diye bişi yazmıs mı var mı bole bi app ac gibi herkesi saga ceksin yazsak para basar mı aceba var bende... onun yerine seni kim likeladı onu gösteren program var onu kullanıyorum ben hiç tinder kullanmıyorum artik sakjfaskfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Ahahaha adam inanmış profilime girip başka mesajlar'a falan tıklamış Ben cihangirde yaşıyorum kardeş, o kişisel gelişim diye sunduğun şeyler benim standartlarımın altında kalıyo zaten.Yani paramın yettiği kadarıyla tabi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 DRALL SEN DE CİHANGİR GAVATLARINI ÖRNEKLENDİRME BU NE LAN NE İĞRENÇ BİR TOPLULUK OLDUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 @şan sdasdsffdsfd abi bende geyik çeviriom merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Ahahaha adamı sinirlendirmeye çalışıyorum olm, müşteri potansiyelini hepten kaybetsin çirkinleşe çirkinleşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 oha ciddiye mi aldın drall jklasdfdkjsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 abi çirkinleşme yoktur bende en fazla yazılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Patide kim neyi niye ciddiye alır ki sdfhg SEN BANA CAPS ATMIŞSIN YALNIZ, ÜZÜLDÜM BİRAZ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 abi o konuyu takip ediyodum, o yazdığına da baya gülmüştüm, aklıma direk bu seneryo gelmişti ki cuk oturdu:D hem sağlıklı yaşam falan, yanlış da anlaşılmıo. ps:istanbula taşındın falan bişiye ihtiyacın varsa yardımcı olurum. aklında bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 KillJoy said: abi bu konuda her türlü yaşam koçluğu sağlıyorum diyorum, patiden hiç kimse ciddi ciddi gelip de abi benim böyle bişeye ihtiyacım var demedi. yardım ettiğim kişi tamamen gizli kalacaktır. hayat boyu bi işine yarayacak bir öğreti veriyorum. tecrübelerimi aktarıyorum. üstüne garanti de veriyorum. bilimum internet üzerinden yürüme garantisi. [hr] nasıl magnet haline geleceğiniz içinde bi trailer vereyim burdan: benden sonra siz haftasonu sabahları avakadolu omlet yapan, pazar günleri caddede bisiklet süren, tek başına kamp yapan her sabah 6buçukta kalkıp yoga yapan. cuma akşamları hard parti takılan,artık burnumu hissetmiorm diyen. evinde sürekli bi blush, bi kırmızı hatta terra italia falan olan. .... sonsuza kadar sayabilirim. herkesin imreneceği yapmak isteyeceği, enterasan bulduğu şeylerden. ayrıca fotoğrafçılık + ps skillimle de her zamankinden daha iyi bi görünüme kavuşacaksınız. ilk tanışma için, yazışma taktikleri, dersleri. ilk buluşma dersleri.. vs vs.. liste yalan, taktiklerinde muhtemelen yalan avakodulu omlet bol bol burnunu hissetmeme haftasonlari bisiklet hergun spor blush'i terra'yi gectim her turlu spritz, efendim aperoller campariler seckin single malt kolleksiyonu diye gider hepsi mevcut full saga cekmeme ragmen daha bir basari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Drall said: Ben cihangirde yaşıyorum kardeş talihsiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 abi o tinderin hatasi o zaman ..uyma sen ona..gercek yasamdan birileri ile esles sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 KillJoy said: abi çirkinleşme yoktur bende en fazla yazılırım. Biliyorum...sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar