Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 masa said: 3 şişman, 1 türbanlıyla eşleştim. Sonra sildim tinderi hacı oturup düşünmen lazım bence 3 şişman 1 türbanlıyı neden sağa swipeladım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 tek tek inceliyo musunuz yoksa ? manyak mısınız olum 😆 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 trde zaten bir kıza elli erkeğin düştüğü appte: azıcık secici olsanız siz de apaçi gibi herkesi sağa atmasanız, sadece beğendiğinizi atsanız, en şişko kız bile nasolsa sağa atsam bu keko veya bu yakısıklı beni likelamıştır diye düşünüp aşırı secicileşmez belki. hiç düşündünüz mü bunu? türkiyede hiç match alamama sebebiniz kızların kezbolugu değil abi. sizin ameliliğiniz yüzünden bunlar. kız zaten ilk begendigi 5i sağa atıyo. 5i de match. onlar da zaten ucarak bulusuyo. mağaradan cıkmıs gibi acımasızca sevisiyo açlıkla. ülkenin %90'ının bakımsız olduğunu da kabul edersek, libidonun tekrar aşırı yükselmesi tindera kadar düşmesi falan kızın kendine gelmesi 7 gün. size sıra gelir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Claiborne said: masa said: 3 şişman, 1 türbanlıyla eşleştim. Sonra sildim tinderi hacı oturup düşünmen lazım bence 3 şişman 1 türbanlıyı neden sağa swipeladım diye bozuk mu diye kontrol ediyordum, değilmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 moriarty said: trde zaten bir kıza elli erkeğin düştüğü appte: azıcık secici olsanız siz de apaçi gibi herkesi sağa atmasanız, sadece beğendiğinizi atsanız, en şişko kız bile nasolsa sağa atsam bu keko veya bu yakısıklı beni likelamıştır diye düşünüp aşırı secicileşmez belki. hiç düşündünüz mü bunu? türkiyede hiç match alamama sebebiniz kızların kezbolugu değil abi. sizin ameliliğiniz yüzünden bunlar. kız zaten ilk begendigi 5i sağa atıyo. 5i de match. onlar da zaten ucarak bulusuyo. mağaradan cıkmıs gibi acımasızca sevisiyo açlıkla. ülkenin %90'ının bakımsız olduğunu da kabul edersek, libidonun tekrar aşırı yükselmesi tindera kadar düşmesi falan kızın kendine gelmesi 7 gün. size sıra gelir mi. iş öğreteyim derken 6 defa güncellemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 iş öğretmek o değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 paticikte post yazmayı öğretiyorsun zannetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 bıngıl naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 masa said: 3 şişman, 1 türbanlıyla eşleştim. Sonra sildim tinderi profil resmine recel koyduysan normaldir..bir de recelsiz dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 moriarty said: trde zaten bir kıza elli erkeğin düştüğü appte: azıcık secici olsanız siz de apaçi gibi herkesi sağa atmasanız, sadece beğendiğinizi atsanız, en şişko kız bile nasolsa sağa atsam bu keko veya bu yakısıklı beni likelamıştır diye düşünüp aşırı secicileşmez belki. hiç düşündünüz mü bunu? türkiyede hiç match alamama sebebiniz kızların kezbolugu değil abi. sizin ameliliğiniz yüzünden bunlar. kız zaten ilk begendigi 5i sağa atıyo. 5i de match. onlar da zaten ucarak bulusuyo. mağaradan cıkmıs gibi acımasızca sevisiyo açlıkla. ülkenin %90'ının bakımsız olduğunu da kabul edersek, libidonun tekrar aşırı yükselmesi tindera kadar düşmesi falan kızın kendine gelmesi 7 gün. size sıra gelir mi. Ben seçiciyim abi. Herkesi sağa atmıyorum gene de match çok çok az geliyor. Gelmiyor bile bazen uzun aralıklarla hiç yok match(2-3 ay) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Ben hep sağa çekiyorum Kimse benle eşleşmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 RamsesII said: moriarty said: trde zaten bir kıza elli erkeğin düştüğü appte: azıcık secici olsanız siz de apaçi gibi herkesi sağa atmasanız, sadece beğendiğinizi atsanız, en şişko kız bile nasolsa sağa atsam bu keko veya bu yakısıklı beni likelamıştır diye düşünüp aşırı secicileşmez belki. hiç düşündünüz mü bunu? türkiyede hiç match alamama sebebiniz kızların kezbolugu değil abi. sizin ameliliğiniz yüzünden bunlar. kız zaten ilk begendigi 5i sağa atıyo. 5i de match. onlar da zaten ucarak bulusuyo. mağaradan cıkmıs gibi acımasızca sevisiyo açlıkla. ülkenin %90'ının bakımsız olduğunu da kabul edersek, libidonun tekrar aşırı yükselmesi tindera kadar düşmesi falan kızın kendine gelmesi 7 gün. size sıra gelir mi. Ben seçiciyim abi. Herkesi sağa atmıyorum gene de match çok çok az geliyor. Gelmiyor bile bazen uzun aralıklarla hiç yok match(2-3 ay) yok abi bu zaten bi kişiyle olacak iş dğeil ki. şöyle düşün, trde 600.000 erkek kullanıyosa 599.000'i bunu yaptıktan sonra zaten bundan kaçış yok. türkiyede gerçek hayatta da bu böyle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Cinsel açlığın afrikasındayız, adamlar nefes alsın yeterci tabi ki herkesi sağa atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Arada şimdi osmanlar ahmetlerde sağa kaydırılıyor kazara. Neyse geçen bunlardan biri mesaj attı. Tek yaşıyorum, evim müsait gel bana diye. Dedim hocam yanlışlıkla oldu ben ilgilenmiyorum ama ilgilenen arkadaşlar var diyip patiden birine yönlendirdim. Mutlu mesut takılıyorlar şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 RamsesII said: Cinsel açlığın afrikasındayız, adamlar nefes alsın yeterci tabi ki herkesi sağa atacak. dediğim sebeplerden zaten, sıra size bile gelmiyo büyük ihtimal. hani görmüyolardır bile profilinizi. hani şöyle düşün erkekler resmen 100kmyi kovalarken, türkiyenin en şişko kızı sadece 1km yapıp kimi sağa atsa match zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 yahu bence sorun sizde ben her gün bir kızla eşleşiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 tükürükle bir alakası olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Llama said: yahu bence sorun sizde ben her gün bir kızla eşleşiyorum..ya hafta da 1 eslesme geliyor fakat konusmuyorlar hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Llama said: yahu bence sorun sizde ben her gün bir kızla eşleşiyorum.. İzmir facts procladı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 karamürselidelihamdi said: Llama said: yahu bence sorun sizde ben her gün bir kızla eşleşiyorum..ya hafta da 1 eslesme geliyor fakat konusmuyorlar hacı. abi merak uyandırın kendinizden ben misal bazılarına hadi bira içek diyorum direk hiç selam demeden ya da benimle evlensene çok güzelsin yahu diyorum ya da ne yaptında tindere düştün diyorum derken sohbet gelişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 beyler beyler beyler dinleyin dun hukukcu coiyi bi kiz buldum tinder'dan ama gorustugu biri varmis, sevgili degillermis. ben de mericlik yaptim 'o konu da ben de guvenemiyorum', 'sakin kendini uzecek bir sey yapma' vs vs. kiz aldatildigini dusunuyo ve mutsuz baya. 1-2 hafta icinde sevgili olup olamayacagimiz belli olur dedi. cidden mericlik cok zormus daha fazla yapmam, bu satten sonra nasi bi strateji onerirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 merak hakkaten geçerli bir faktör. rastgele 5-6 sayı yazdım, soran 8-10 kişi oldu. daha doğrusu her 3 match ten 1 i sordu diyeyim. bir de zoru deniyorum ben, profil resmi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 http://i.filmot.org/fNIlrX7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 dismissed diye bi şey vardı cocukken mtvde mi ne asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Laorx said: beyler beyler beyler dinleyin dun hukukcu coiyi bi kiz buldum tinder'dan ama gorustugu biri varmis, sevgili degillermis. ben de mericlik yaptim 'o konu da ben de guvenemiyorum', 'sakin kendini uzecek bir sey yapma' vs vs. kiz aldatildigini dusunuyo ve mutsuz baya. 1-2 hafta icinde sevgili olup olamayacagimiz belli olur dedi. cidden mericlik cok zormus daha fazla yapmam, bu satten sonra nasi bi strateji onerirsiniz. kız seni yedeğe almış, yapıcak çok bişey yok. Arada bir mesajlaşarak "orada" olmaya devam et, arayı soğutma. Esas oğlan oyundan çıkarsa sen girersin. Bu sürede kendini unutturma yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar