Shean Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 sen de engelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 firstworldproblems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 engellemesi için görebilmesi gerekiyor. geçmişolsunkarşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 olm bu nasıl paradox. adam işit bayrağı koysa profil resmine öle kalacak. herkes görebiliyor bir ben göremiyorum. böyle aptal bir şey yok. adam ömür boyu takip edilebilme bugını bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 eslestiginle ciftlesebiliyor musun? var mi garantisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 stormeagle said: olm bu nasıl paradox. adam işit bayrağı koysa profil resmine öle kalacak. herkes görebiliyor bir ben göremiyorum. böyle aptal bir şey yok. adam ömür boyu takip edilebilme bugını bulmuş takibe takip yapıp böyle kişi kasan var yahu güzel olta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kafasız instagram düşünemiyor mu bunu? yardım merkezine mesaj atıcam ingilizce mi kabul ediyorlar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Grego said: engellemesi için görebilmesi gerekiyor. geçmişolsunkarşim. yok görebiliyosun profilini seni engelleyenin. engelleyebiliyosun da. bi kız engelledi beni ordan biliyorum. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 µh said: fehmi tense leri düzgün kullanıyormuş ondan keke şunu da bırakayım ayrıca buraya THUGLIFE THUGLIFE THUGLIFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Black-ice said: Grego said: engellemesi için görebilmesi gerekiyor. geçmişolsunkarşim. yok görebiliyosun profilini seni engelleyenin. engelleyebiliyosun da. bi kız engelledi beni ordan biliyorum. -_- HOW? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 how neye how lan ben engellenecek adam mıyım be bak aklıma geldi üzüldüm yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 instagram dan yorum yazdı diye abileri amcaları tarafında aranan adam değilsin en azından. X AİLE KIZIDIR, YAZA DOĞRU NİŞANLANMAYI PLANLAMAKTADIR diye devam eden .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 abi engelleyince profil gozukuyor, resimler gozukmuyor yanlisiniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 aynen onu diyorum ben de engelleyebiliyosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Abi yok gozukmuyor deneyin. Ya da iki kisi birbirini engelleyince searchde gozukmuyor. Ben once ekleme talebi gonderip sonra o kabul etmeden engellemis olabilirim.sonra o talebi kabul edip beni engellediyse bug oldu iste. Listemde gozukuyor ama ben goremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 abi biri engelledi mi fotosu sıfır gözüküo takip ete basıncada hiçbişey olmuo fln işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 listende gözüküyorsa bug olmuştur. ama sen göremiyorsan takip ettiğinin onun, diğerlerinin görmesine imkan yok. böyle birşey başıma gelmişti kontrol etmiştim. yada hesabını kapattı-değiştirdi eleman. takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Biri pm atsin tkipleselim kontrol etsin lutfen cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 3 tane eşleşme var konuşmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ben amerikalı hatunla buluştum burda sonra bi daha arayıp sormadım kızı çok da uzun zaman oldu şimdi naber napıyosun desem garip mi kaçar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 buraya sorman garip kaçmıyorsa kıza sorman ne kadar garip kaçabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 3 şişman, 1 türbanlıyla eşleştim. Sonra sildim tinderi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 arkadaş program burada çalışmıyor bozuk yurt dışında mı ? %150 verimle çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 reçel işi ne oldu hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 masa said: 3 şişman, 1 türbanlıyla eşleştim. Sonra sildim tinderi http://galeri3.uludagsozluk.com/133/sevgiliniz-yoksa-uzulmeyin-boru-var_235996_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar